- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.621
evet kistlerin yapabileceğini okumuştum bi yerdeMambia canım bu kistten dolayı isteksizlik ben de de olmuyor çoğu zaman. Istekliymisim gibi görünüyorum kandiriyorum kocayi
Bnmki anliyor cnm :) galiba cnm eee napiyon cnm bnm adetim oldu' adetimden bir gun once baslamistik cnm ertesi gun adetim oldu adet bitince baslayacagiz uc aylardayiz cnm cok dua edelim inanalim olacagina cnm bu arada mubarek gunleri birbirimizebir gun onceden soyleyellim o gun olmasin cnm iliskiMambia canım bu kistten dolayı isteksizlik ben de de olmuyor çoğu zaman. Istekliymisim gibi görünüyorum aylardayorum kocayi
Benim bat 23 gecmez bu aykızlaarr napıyonuz nasılsınız?bu arada sağolun canlarım bugün de aynıyım yaaa iyileşemicem bu gidişle crazybel canım ben de dua ediyorum hepimize.sen rahat ol sağ salim alacaksın bebişini kucağına inşallah kendine dikkat et. yok canım yaaa ateşin ondan olduğunu sanmıyorum sadece yüzüm yanıyo başım ağrıyo.hem ovulasyon testlerim silik olsa net çizgi çıkar.bu ay yok bende bişiler.inşallah sizden güzel haberler alalım arkadaşlar.bu arada bat 11 mayıs
Cnm bi doktora gozuk cok ktotuysenkızlar çıkıyorum ben yine kötü oldum.yatmadan uğrarım belki.öpüldünüz canlar görüşürüz
ecer gecerBenim bat 23 gecmez bu ay
geçer geçer başka uğraşlar bul canımBenim bat 23 gecmez bu ay
adet olunca gitcem canım testleri tekrarlamak için.Melek doktora gidecektin demi sen yanlis mi hatirliyom
yatınca uyuyunca daha iyi oluyorum.aslında bariz bi rahatsızlığım yokki canım.vücudum hastalıkla sağlık arasında gibi çok yorgun hissediyorum.yanağımda iç tarafta da aft çıktı o zorluyor.mazejik gargara falan yapıyorum bir kaç dk ii oluyo sonra aynı.sanırım aft ateş yapıyo baş ağrısı da ondanCnm bi doktora gozuk cok ktotuysen
inşallah olur canım devam et çalışmalaraSlm kizlar benim bat 15 mayis bi kere ceazy tekniği uyguladik sadece
Bence vucusunda enfeksiyon var canim ihmal etme soğan suyu bol bol sarımsak yemelisinyatınca uyuyunca daha iyi oluyorum.aslında bariz bi rahatsızlığım yokki canım.vücudum hastalıkla sağlık arasında gibi çok yorgun hissediyorum.yanağımda iç tarafta da aft çıktı o zorluyor.mazejik gargara falan yapıyorum bir kaç dk ii oluyo sonra aynı.sanırım aft ateş yapıyo baş ağrısı da ondan
Mwlek bu ay gun asiri olmadi ya hergun yaptik bi hafta boyunca simdi icimizden gelmiyo hahahaginşallah olur canım devam et çalışmalara
İnsallah adette olmazsin cnmadet olunca gitcem canım testleri tekrarlamak için.
15 gün kullandım soğan suyu canım.Bence vucusunda enfeksiyon var canim ihmal etme soğan suyu bol bol sarımsak yemelisin
yumurtlamayı kaçırma daMwlek bu ay gun asiri olmadi ya hergun yaptik bi hafta boyunca simdi icimizden gelmiyo hahahag
inşallah canım.ama olmazsam soğan suyu geciktirebilir öyle okumuştumİnsallah adette olmazsin cnm
Yok cnm bnde ictim sogan suyu hic gecikmedi aksine iki gun once olurum hepinşallah canım.ama olmazsam soğan suyu geciktirebilir öyle okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?