- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.601
yoo üşütmedim canım. hava değişikliğindendir.sen de dikkat et kendineJyim cnm bn usuttynmu cnm yoksa melegim kendine iyi vak bnde de yorgunluk var hep bu havalardan jkaynakli bir gun iyi bir gun kotu o yuzden bence
Mrelegim yumurtlama gunun ne zmndiyoo üşütmedim canım. hava değişikliğindendir.sen de dikkat et kendine
27 nisan canımMrelegim yumurtlama gunun ne zmndi
Melek insallah mujdeli haber verirsin cnm[/QUOTE]BelE="27melek, post: 40826006, member: 501864"]27 nisan canım
inşallah canım her ne kadar buna pek inanmasamda inşallah Allah'ım hayırlısını versin başka dicek bişey bulamıyorum[/QUOTE]Melek insallah mujdeli haber verirsin cnm
Bnde cnm bir kac gun sonra deneyecem[/QUOTE]inşallah canım her ne kadar buna pek inanmasamda inşallah Allah'ım hayırlısını versin başka dicek bişey bulamıyorum
iyi çalışmalar canımBnde cnm bir kac gun sonra deneyecem
Yaptin kahveyi cnm iliski oldu ertesingunu adetim olduiyi çalışmalar canımkahveyi unutma inşallah çok bekletmez bebişin hemencik olur
adetin bitsin yaparsın canım az kalmış zaten.yataktan da hemen kalkma[/QUOTE]Yaptin kahveyi cnm iliski oldu ertesingunu adetim olducrazy teknigi yapamadim (
Melek geri cikiyor hepsi yaadetin bitsin yaparsın canım az kalmış zaten.yataktan da hemen kalkma
Melek geri cikiyor hepsi yaadetin bitsin yaparsın canım az kalmış zaten.yataktan da hemen kalkma
zaten kalması imkansız canım sünger mi var içindeMelek geri cikiyor hepsi ya( o seyler
Çıkar çıkar ona engel olamazsın giden gidiyordur canim[/QUOTE]Melek geri cikiyor hepsi ya( o seyler
e bırak dinlensin kııısss çok yüklenme yazıkKızlar benim koca hasta usutmus adamcagiz
Sular da kesik bugün çalışma yok
arin yaparsin cnm sende calismayiKızlar benim koca hasta usutmus adamcagiz
Sular da kesik bugün çalışma yok
niye yokki canım yaaa.dra gidersen bi sor bunu.bir de arttırıcı besinler tüketmeye dikkat et.Mele Kizlar bnde istek yok cok eriniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?