- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.441
Insallah inanirmisiniz tanimiyorum ama namazlarimdan sonra sizede dua ediyorum rabbim kabul etsin
Maşallah canım benim hadi degerlendir o zaman bugünüGunaydinlarrrrr DÜNYAAAAAAA GÜZELLERİ NASILSINIZ BEN BUGUN ENERJIK KALKTIM NEDENSE YANI IYI VE FORMDAYIM SIZLER NE ALEMDESINIZ
Benim zamanim bitti bugün den sonra rwlaxMaşallah canım benim hadi degerlendir o zaman bugünü
Sende kist olabikir cnm ve sut hormonun yuksek cnm
Valla yumurtladilar civciv cikacak herhalGeldimmmm
Anam Nerede bu millet yumurtluyorlar herhalde
Insaallah çıkar civcivleri mambia 27melek ilkheyecan Lady crazybel ses verin uzaktan buraya bakıp bişey yazmiyorsaniz dönerim sizi bakValla yumurtladilar civciv cikacak herhal
Insaallah çıkar civcivleri mambia 27melek ilkheyecan Lady crazybel ses verin uzaktan buraya bakıp bişey yazmiyorsaniz dönerim sizi bak
Ordamisinben geldim cnm ama şimdide sen yoksun sanırım..
Ordamisin
Geldim canım nasılsın bakim doktora gittin miben geldim cnm ama şimdide sen yoksun sanırım..
Gunaudin cnm dun gezmedeydik o yuzden giremedim aksamda bi torgunluk coktu hemen utumusum siz napiyorsuniz bakimInsaallah çıkar civcivleri mambia 27melek ilkheyecan Lady crazybel ses verin uzaktan buraya bakıp bişey yazmiyorsaniz dönerim sizi bak
tsk ederim bitanem bu ay sende yapcan ins ocak annesi olcan insKızlar ben geldim
Crazy takvimin çok yakışmış maşallah kuzuma k.rengi ise korkma canım
gittik bitanem progestrn verdi ama biz almadik cunku devletti ve cok kotuydu hic hijyenik degildi kuscaktim korkma dikkatli ol dedi otobusle geldik ya allah dedim hadi bebegim utandirma dedim ins bise olmamistir cunku kaynanamlar fln 1ay kal dediler ben kalmak istemedim eger bise olsaydi bu vebalede uzulurdum suan iyi gibiyiz teyzesi yarin doktora gidicezCanim nerrdesin sen kadin dogumnhastanesi yokmu onun aciline gitsenbya orada kadin dogumcu oluyo
bende dua ediyorum kuzuminanirmisin burda kanki olduk herkesse dua ediyorum bi vildanca gorulmuyo diger arkadaslar hep burdayiz ilk mujdeleride vercez birborimize insallah crazy teknigiyleInsallah inanirmisiniz tanimiyorum ama namazlarimdan sonra sizede dua ediyorum rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?