kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Gunaydinlarrrrr DÜNYAAAAAAA GÜZELLERİ NASILSINIZ BEN BUGUN ENERJIK KALKTIM NEDENSE YANI IYI VE FORMDAYIM SIZLER NE ALEMDESINIZ

kizlar beneve geldim yarin doktor randevumuz var simdi daha iyigiz teyzeleri akintim var ama daha iyiyiz sanki yine var sancimiz ama o zamankigibi degil tabi evimizede sag salim geldik siz napiyosunuz canlatimm

Canim nerrdesin sen kadin dogumnhastanesi yokmu onun aciline gitsenbya orada kadin dogumcu oluyo
gittik bitanem progestrn verdi ama biz almadik cunku devletti ve cok kotuydu hic hijyenik degildi kuscaktim korkma dikkatli ol dedi otobusle geldik ya allah dedim hadi bebegim utandirma dedim ins bise olmamistir cunku kaynanamlar fln 1ay kal dediler ben kalmak istemedim eger bise olsaydi bu vebalede uzulurdum suan iyi gibiyiz teyzesi yarin doktora gidicez

Insallah inanirmisiniz tanimiyorum ama namazlarimdan sonra sizede dua ediyorum rabbim kabul etsin
bende dua ediyorum kuzuminanirmisin burda kanki olduk herkesse dua ediyorum bi vildanca gorulmuyo diger arkadaslar hep burdayiz ilk mujdeleride vercez birborimize insallah crazy teknigiyle

kızlaaarr günaydın.iki gündür kendimi çok yorgun hissediyorum o yüzden giremedim.bugün de öyleyim çok yorgunum yaaa herhalde havalardan falan.siz neler yapıyorsunuz? kumral adacım ve svgrcncim alemsiniz kızlar he yumurtluyoz çıkacak civcivumarım bu ay öğreniriz de dokuz ay sonra çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…