kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

inşallah canım Allah şifa versin tez vakitte iyileş amin.
inşallah cnm benim inşallah allahım kimeseye bilinmeyen dert vermesin rabbim herkese şifa versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evi topladim kizlar ikigun yumurtlama donemim oyle agir is falan yok pazartesi dip bucak girerim artik .bugun cuma cumaniz mubarek ols7n bol bol estafirullah cekin

ben burdayim bebegim hala sancilar icinde yatiyorum 1mayis diye doktor yokmus acilde gitmek istemiyorum..sen naptin oglusunla

Kizlar parkta kalabalikti valla bide sicakki sormayin fazla duramadim bende itiş kalkış cocuklarla zor oluyordu simdi babasiyla sokakta top oynuyorlar
Heveslendim simdi cnm bnde hayirlisiyla bizimde olur. Sende ikinciyi hayirlisyla allahim nasip eder cnm

Korkna o zmn cnm yerlesme kanamasi kuzum pembe renk kan gelirse o zam kotu oluyordu yat dinlen cnm bol meyve tuket
kanim vardi kesildi bebegim sagol kuzum simdi benim geri donmemgerekiyo nasi gidicem onuda bilmiyorum pzt doktor gel demisti otibusle gidicez sizce napaym burda mi kalayim

Heveslendim simdi cnm bnde hayirlisiyla bizimde olur. Sende ikinciyi hayirlisyla allahim nasip eder cnm
Insallah inanirmisiniz tanimiyorum ama namazlarimdan sonra sizede dua ediyorum rabbim kabul etsin

kanim vardi kesildi bebegim sagol kuzum simdi benim geri donmemgerekiyo nasi gidicem onuda bilmiyorum pzt doktor gel demisti otibusle gidicez sizce napaym burda mi kalayim
Canim masallah jendi arabaniz varsa arkaya yat git olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…