- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.421
inşallah cnm benim inşallah allahım kimeseye bilinmeyen dert vermesin rabbim herkese şifa versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah canım Allah şifa versin tez vakitte iyileş amin.
Bende parka gidecem oğlumlaKızlar ben de dışarı attım kendimi geziyorum tek başıma no stres
Ay canım çıkmaz olaydım çok kalabalık tatil ya bugünBende parka gidecem oğlumla
Ay ne guzel cnm ya eglenin oglusunla :)Bende parka gidecem oğlumla
B
Ay canım çıkmaz olaydım çok kalabalık tatil ya bugün
B
Ay canım çıkmaz olaydım çok kalabalık tatil ya bugün
Ay ne guzel cnm ya eglenin oglusunla :)
Kizlar parkta kalabalikti valla bide sicakki sormayin fazla duramadim bende itiş kalkış cocuklarla zor oluyordu simdi babasiyla sokakta top oynuyorlarEwet cnm bugun lalabalik olur esin dedi cikalim dite bn cikmam dedim ugrasamam gelemem kalabaliga
Heveslendim simdi cnm bnde hayirlisiyla bizimde olur. Sende ikinciyi hayirlisyla allahim nasip eder cnmKizlar parkta kalabalikti valla bide sicakki sormayin fazla duramadim bende itiş kalkış cocuklarla zor oluyordu simdi babasiyla sokakta top oynuyorlar
Kanaman var mi cnmben burdayim bebegim hala sancilar icinde yatiyorum 1mayis diye doktor yokmus acilde gitmek istemiyorum..sen naptin oglusunla
kahverengi akintim var suan gulumPeki
Kanaman var mi cnm
Korkna o zmn cnm yerlesme kanamasi kuzum pembe renk kan gelirse o zam kotu oluyordu yat dinlen cnm bol meyve tuketkahverengi akintim var suan gulum
kanim vardi kesildi bebegim sagol kuzum simdi benim geri donmemgerekiyo nasi gidicem onuda bilmiyorum pzt doktor gel demisti otibusle gidicez sizce napaym burda mi kalayimKorkna o zmn cnm yerlesme kanamasi kuzum pembe renk kan gelirse o zam kotu oluyordu yat dinlen cnm bol meyve tuket
Insallah inanirmisiniz tanimiyorum ama namazlarimdan sonra sizede dua ediyorum rabbim kabul etsinHeveslendim simdi cnm bnde hayirlisiyla bizimde olur. Sende ikinciyi hayirlisyla allahim nasip eder cnm
Canim masallah jendi arabaniz varsa arkaya yat git olmazmikanim vardi kesildi bebegim sagol kuzum simdi benim geri donmemgerekiyo nasi gidicem onuda bilmiyorum pzt doktor gel demisti otibusle gidicez sizce napaym burda mi kalayim
Canim nerrdesin sen kadin dogumnhastanesi yokmu onun aciline gitsenbya orada kadin dogumcu oluyoben burdayim bebegim hala sancilar icinde yatiyorum 1mayis diye doktor yokmus acilde gitmek istemiyorum..sen naptin oglusunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?