- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.721
ayy cok utandim yazarken zumrem sonra dedim arkadaslarim bilmeliler bende baskasindan duydum cunku hadi ins ise yarar hayirli haberlerinizi bekliyorumKız crazy ben bu kadar esnek değilim yahuneyse bi deniycem bakim ...
Kızlar bu ay bunu deniyoruz hadi bakım hobaa
inşallah canım.bak stres yapma daha çok etkilersin bebişiy
yoktum kuzum kaynanamdayim ya yazamiyorum pek ins bebegm sagliklodir..ims solediklerimde ise yarar buyuklerden duymustum bende
inşallahSelam kizlar nasilsiniz bakalim ben de akinti cogaldi belimde hafif agrilar var insallah bunlar adet belirtisi değildir
Kizimda 8 haftaya kadar bir tek uyku vardi bel agrisi hatirlamiyorum ama benim adet olucagim zamanda pek belim agrimaz daha cok karin ve gaz sikayetim olur sabretmem lazin diye kendimi telkin ediyorum ama pazartesi kactane test alirim allah bilir :))))))Inşallah canım ama gebelikte de adet belirtisi yasiyormussun öyle diyorlatlr
Yok canim baska sehirlere gitmiyor ama butun ilcelere gidiyo daha yok düşün artik ALLAH canini sag etsinde o bize yeter demiayy sorma bebegm bende anlamadim bi gun olunca denk gelince oluyo iste Allahim istesin yeterki biliyonuz bu ay hic umudum yoktu diger aylar okadar bekliodmki hep husran bu ay sok oldum kader arkadsm benm bende ck ozledm aglym yani sag salim bi gelsin baska sehirde benimki seninkide gidiyo mu baska sehire sorma bu secimin faturasi hep bize patliyo sonucta odulde vermiolar
Kız utanma ne olcak tıpta utanma yokayy cok utandim yazarken zumrem sonra dedim arkadaslarim bilmeliler bende baskasindan duydum cunku hadi ins ise yarar hayirli haberlerinizi bekliyorum
Bi de silkelesin kocan seni oh tam olsunay napam bacııı yumurtlama yaklaşıyor her taktik hayati önem taşıyor
tamam bebegim kocisim yok burda uzyldugum seylerde var inanin siz kaynanamdann cok sevindiniz ck tsk edyrm canimsinzbenminşallah canım.bak stres yapma daha çok etkilersin bebişi
eyaz bukut canim nerde yasiyorsun ayni segirdeysek ben sana verebilirm gebelik testiKizimda 8 haftaya kadar bir tek uyku vardi bel agrisi hatirlamiyorum ama benim adet olucagim zamanda pek belim agrimaz daha cok karin ve gaz sikayetim olur sabretmem lazin diye kendimi telkin ediyorum ama pazartesi kactane test alirim allah bilir :))))))
tabikife canim benim esim sevgiliyken en zor yerlerde yapti ben aliskinim aslnda ama insan uzuluyo yinede tahmin ediyorum bebegim secim donemi cok zor gececek bakalim stresli olcaklar Allah bizede onlarada sabir versinYok canim baska sehirlere gitmiyor ama butun ilcelere gidiyo daha yok düşün artik ALLAH canini sag etsinde o bize yeter demi
ayy kiyamam yaza kadar hammis olmalisin ins bu ay hayirli haberini alcaz adet belirtileri goruyolarms korkma sen o cizgi koyulasir bak benim testlerim yuklu burda gittikce koyulastiKizlar sizde bendensiniz desenize benim esimde dogtas da tir soförü turkiyenin heryerine mobilya taşıyor simdi yaz mevsimi gelince evde hic kalamiyor napalim saglik olsun iyi olsunlar da
yerim seni haklisin kuzum ee senin esinle aran nasi oldu bak dedigimi yapmaya calis canin acisada kuzum banada ole demislerdi kasma kendini bideKız utanma ne olcak tıpta utanma yok
lh hormonun yavaş yavaş yükselir canım önce kanda yükselir sonra idrara geçer o yüzden testinin koyulluğu günden güne değişir
canım bugün başka dra gittim yumurtaların gayet normal çalışıyor kist de yok dedii
canlarım nabersiniz? bugün gittim dra kist yok dediyumurtaların gayet normal çalışıyor dedi tahlil sonuçlarını gösterdim böyle olduğunu sanmıyorum bu sonuçlarda bir yanlışlık var dedi adetin 3.günü gel tekrarlıyalım testi dedi.bu kadar normalken ilaç falan vermem sana dedi aayyy kime inancağımı şaşırdım.ama dra güvenmeliyim sanırım çünkü iyi bir doktor.gülay karadaş balkaş.ayrıca soğan kürünün işe yaradığını düşünüyorum
Yok denemedim deneyin onu o zaman canimgrip çok zor hastalık basit gibi görünüyor ama.canım şey denedin mi sıcak suya vicks at kafana havlu kapat kokusunu çek burnuna buharla.o zaman akıyo burun istesen de tutamıyosun
İnsallah sende guzel haber verirsin bize cnmSelam kizlar nasilsiniz bakalim ben de akinti cogaldi belimde hafif agrilar var insallah bunlar adet belirtisi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?