kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kız crazy ben bu kadar esnek değilim yahu neyse bi deniycem bakim ...
Kızlar bu ay bunu deniyoruz hadi bakım hobaa
ayy cok utandim yazarken zumrem sonra dedim arkadaslarim bilmeliler bende baskasindan duydum cunku hadi ins ise yarar hayirli haberlerinizi bekliyorum

Inşallah canım ama gebelikte de adet belirtisi yasiyormussun öyle diyorlatlr
Kizimda 8 haftaya kadar bir tek uyku vardi bel agrisi hatirlamiyorum ama benim adet olucagim zamanda pek belim agrimaz daha cok karin ve gaz sikayetim olur sabretmem lazin diye kendimi telkin ediyorum ama pazartesi kactane test alirim allah bilir :))))))

Yok canim baska sehirlere gitmiyor ama butun ilcelere gidiyo daha yok düşün artik ALLAH canini sag etsinde o bize yeter demi

Kizlar sizde bendensiniz desenize benim esimde dogtas da tir soförü turkiyenin heryerine mobilya taşıyor simdi yaz mevsimi gelince evde hic kalamiyor napalim saglik olsun iyi olsunlar da

b
eyaz bukut canim nerde yasiyorsun ayni segirdeysek ben sana verebilirm gebelik testi

Yok canim baska sehirlere gitmiyor ama butun ilcelere gidiyo daha yok düşün artik ALLAH canini sag etsinde o bize yeter demi
tabikife canim benim esim sevgiliyken en zor yerlerde yapti ben aliskinim aslnda ama insan uzuluyo yinede tahmin ediyorum bebegim secim donemi cok zor gececek bakalim stresli olcaklar Allah bizede onlarada sabir versin

Kizlar sizde bendensiniz desenize benim esimde dogtas da tir soförü turkiyenin heryerine mobilya taşıyor simdi yaz mevsimi gelince evde hic kalamiyor napalim saglik olsun iyi olsunlar da
ayy kiyamam yaza kadar hammis olmalisin ins bu ay hayirli haberini alcaz adet belirtileri goruyolarms korkma sen o cizgi koyulasir bak benim testlerim yuklu burda gittikce koyulasti

Gunaydin kizlar crazybel yorma kendini stresede girme yarin doktordan cikinca yaz bize bende yapacwm o taktigi bnm normaldede sancim oluyo napacaksam srtik... Crazybel cnm bizlere dua et hamislerin duasi kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…