- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.501
Bol bol ve sık su ic... geniz akintisi bogaza akiyor genelde... bogazini su ile temizle cnmCok tesekkur ederim cnm. Bnm cok kotu geciyor sinuzute ceviriyor burun tikaniyor geniz akintisi oluyor oylr oluncada balgam cikartiyorum hayirlsiyla atlatirim insallah
Amin mambiacım cumlemizin inşAllah...Kizlar kandiliniz mubarak oksun allahim acilan elleri yapilan dualaru geri cevirmesin insallah
Bu ay ilac kullandin mi cnm... ?test 6,52 kimi var diyo kimi yok diyo anlamadım
yokk hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik kullanıyorumBu ay ilac kullandin mi cnm... ?
yokk hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik kullanıyorum
valla hamılelık varmı yokmu artık bilemiyorum hayırlısı...benim regl ye daha 5 gün var bu arada ama benim cok iştahım açıldı kasık ağrım ve gazım var bu ay en çokta bunlar var diye gittim yani :) yoksa regl 5 gün varken saçma oldu yani gitmemBilmiyorum gerçekten test yanıltıcı olabilir kan değeri yediklerimizden ictiklerimizden ilaçlardan yada hastalıktan yukseliyo olabilir ama seninki hamilelik değerine yükselmiş 5 ten sonrasi hamilelik değeri diye biliyorum canım. Belirtilerin var mi?
aha yakaladım seni,tamam pazartesi de anlaştık değil mivalla hamılelık varmı yokmu artık bilemiyorum hayırlısı...benim regl ye daha 5 gün var bu arada ama benim cok iştahım açıldı kasık ağrım ve gazım var bu ay en çokta bunlar var diye gittim yani :) yoksa regl 5 gün varken saçma oldu yani gitmem
valla hamılelık varmı yokmu artık bilemiyorum hayırlısı...benim regl ye daha 5 gün var bu arada ama benim cok iştahım açıldı kasık ağrım ve gazım var bu ay en çokta bunlar var diye gittim yani :) yoksa regl 5 gün varken saçma oldu yani gitmem
yaaa senn ne güzelll bir insansın böyleeeeeeEvet daha erken :)) hamilesin ama. Haber vermeyi unutma
yaaa senn ne güzelll bir insansın böyleeeeee
Rabbimmm birgün mutlaka nasip edecektir sadece uygun zamanımız var bu süreçte önemli olan kendimizi çon fazla yıpratmadan hayata devam etmek lütfen üzme kendini güzel günler mutlaka gelecek inanacağızki herşey istediğimiz gibi olsunYok canım ya esthfurullah çok TSK ederim :) naptim kiiiiii. Hayatım boyunca ilk defa 13 gün geçti 6 cü gün tahlil aldım 0.10 o kadar çok inandim ki o kadar çok kendimi susturup kandırdım ki sıfır yerine 1 bile olsaydı inan cooook mutlu olurdum 6 çıkmış ve daha regline 4 gün var inşallah kesin sonuçtur canım inşallah vardir :)
Rabbimmm birgün mutlaka nasip edecektir sadece uygun zamanımız var bu süreçte önemli olan kendimizi çon fazla yıpratmadan hayata devam etmek lütfen üzme kendini güzel günler mutlaka gelecek inanacağızki herşey istediğimiz gibi olsun
Kızlar adete 5 gun goguslerde hassasiyet basladi bugun bide duygu durumum degisiyor hemen uzulup sinirleniyorum bide iki aksamdir cok usuyorum cumartesi test yapsam varsa cikarmi sizce
Inssllah canım bugune kadar pek bi belirti yoktu bugun birden basladi kapyirmiycam kendimi diyodum ama insanogluyuz iste umutlaniyoruz bu mubarek gecede hepimize nasip olur insallahÇıkar bence canım bu testlerde pek güven olmuyo o da ayrı bi konu. Bence merakını gider yap testini. Gonun geçince de kan tahlili aldir hemen :) haber ver ya hayirlisiyla vardır inşallah bebisin seninledir insallah
Oyle mis canım hayırlısıKiyamam.. Ne kadar zormus ya gebe kalmak bn boyle dusunmuyordum korunmadigin zmn kaliniyor diye dusunuyordum yanilmisim. Millet ilk geceden kaliyo anlayamadim. Cozemedim
Inssllah canım bugune kadar pek bi belirti yoktu bugun birden basladi kapyirmiycam kendimi diyodum ama insanogluyuz iste umutlaniyoruz bu mubarek gecede hepimize nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?