kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kandiliniz kutlu olsun kızlar. Mambia geçmiş olsun canım kural ada adetim bitti 4 5 gün oluyo dün başladık calismalara Hayirlisi artık. Bu aralar moralim bozuktu bebek işine o yüzden pek girmiyorum.

Kandiliniz kutlu olsun kızlar. Mambia geçmiş olsun canım kural ada adetim bitti 4 5 gün oluyo dün başladık calismalara Hayirlisi artık. Bu aralar moralim bozuktu bebek işine o yüzden pek girmiyorum.
Senin de kandilin kutlu olsun cnm... biz de adet bitince baslicaz calismalara haftaya... bu ay normal bakalim dedik...

Ne guzel cnm ikinciyi mi istiyorsun. İnsallahv olur. Ne guzel ya kizinla guzel bir gunvgecirirsiniz darisi bize olsun
Evet canım ikinciyi istiyoruz iki yıldır allha sukur bir evladim var ama ikincide isteniyor ozluyorsun bebek kokusunu rabbim herkese nasip etsin cok guzel birsey evlat evet cok guzel bir gun gecirdik cok mutlu oldu ama ben yorgunluktan bittim

Cok tesekkur ederim cnm. Bnm cok kotu geciyor sinuzute ceviriyor burun tikaniyor geniz akintisi oluyor oylr oluncada balgam cikartiyorum hayirlsiyla atlatirim insallah

Hamilesin var gebelik 5 in ustu gebelik var doktorlar kalp atisini duyana kadar olunsuz konusiyorlar iki gun sonta iki kat artmasi gerekiyor
evt sonucu acildeki doktora gösterdim var gibi dedi 3 gün sonra tekrar yaptır dedi ama ben 2 gün sonra yaptırıcam paniğim şuan çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…