- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.481
yok canım eşim korunuyorilaçla mı korunuyosun canım. aynen bu ay ben de oyle çok rahatım ara verdiğim için
Senin de kandilin kutlu olsun cnm... biz de adet bitince baslicaz calismalara haftaya... bu ay normal bakalim dedik...Kandiliniz kutlu olsun kızlar. Mambia geçmiş olsun canım kural ada adetim bitti 4 5 gün oluyo dün başladık calismalara Hayirlisi artık. Bu aralar moralim bozuktu bebek işine o yüzden pek girmiyorum.
Evet canım ikinciyi istiyoruz iki yıldır allha sukur bir evladim var ama ikincide isteniyor ozluyorsun bebek kokusunu rabbim herkese nasip etsin cok guzel birsey evlat evet cok guzel bir gun gecirdik cok mutlu oldu ama ben yorgunluktan bittimNe guzel cnm ikinciyi mi istiyorsun. İnsallahv olur. Ne guzel ya kizinla guzel bir gunvgecirirsiniz darisi bize olsun
Visanneye mi basladin cnm hayirlisi olur senin icin bnde grip oldum hastayim cok kotuyok cnm bebeği erteledik ilaca başladım kafam rahat hiç düşünmüyorum
Hayirlisiyla bu ay olur cnm gun asiri yspinKandiliniz kutlu olsun kızlar. Mambia geçmiş olsun canım kural ada adetim bitti 4 5 gün oluyo dün başladık calismalara Hayirlisi artık. Bu aralar moralim bozuktu bebek işine o yüzden pek girmiyorum.
Olur sorun nebenimle ilgileninnn lütfennnnn
test 6,52 kimi var diyo kimi yok diyo anlamadımOlur soru ne
Hamilesin var gebelik 5 in ustu gebelik var doktorlar kalp atisini duyana kadar olunsuz konusiyorlar iki gun sonta iki kat artmasi gerekiyortest 6,52 kimi var diyo kimi yok diyo anlamadım
evt sonucu acildeki doktora gösterdim var gibi dedi 3 gün sonra tekrar yaptır dedi ama ben 2 gün sonra yaptırıcam paniğim şuan çokkHamilesin var gebelik 5 in ustu gebelik var doktorlar kalp atisini duyana kadar olunsuz konusiyorlar iki gun sonta iki kat artmasi gerekiyor
evt sonucu acildeki doktora gösterdim var gibi dedi 3 gün sonra tekrar yaptır dedi ama ben 2 gün sonra yaptırıcam paniğim şuan çokk
test 6,52 kimi var diyo kimi yok diyo anlamadım
evet canım çok geçmiş olsun bende çok hastayım atlatamadım bir türlü doktorada gitmedim üsteledi sürekliVisanneye mi basladin cnm hayirlisi olur senin icin bnde grip oldum hastayim cok kotu
yarına artarmı sence iki günde artıyomus galiba artış olurmu diyosun yarınaVar canım yeni olabilir ondan bu kadar çıkmıştır. Seni umutlandirmak istemiyorum ama yarin bi daha yaptır arkadaşların dediği gibi. Hayırlısı olsun insallah
yarına artarmı sence iki günde artıyomus galiba artış olurmu diyosun yarına
cnm idrarı yaptım bugun eve gelir gelmez ama yokkkk tek çizgi vallahhEvt canım artar varsa birşeyler idrar testi de yap bence ilk. Sonra kan tahsilini aldırıp doktoruna git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?