- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.461
Ben de bu ay umutluydum... her agri sanci vs dinler olmustum... kendini dinlememek lazim cnm...bu arada saat geç oldu ama merhaba kızlar.. bende doğru düzgün giremedim misafirlerim vardı bu hafta.. benimde son adetim 1 nisandı.. bekliyorum bakalım kırmız kart görecek miyim diye.. ama neden bilmiyorum çok tuhaf hallerdeyim.. sürekli yorgunum adet olacakmışım gibi belirtiler de var.. karnımın alt kısmında acı var sanki.. çok mu etkilendim psikolojik mi nedir bu haller anlayamadım..????
Hadi inşAllah canim... :)Aaaaaa mayis bizim ayimiz olacak o zman
guzel haberlerini bekliyoruz cnm...canım burdayım.biraz yoğundum bu aralar.bu arada dr dostınex ile gynelle verdi kullanmam için ama almadım.cmt başka bi dra daha gidicez.bir de soğan kürüne başladım bugün 4.günüm bakalım sabırlı bekliyorum.inşallah hayırlı haberler veririz bu ay.inşallah cumartesi dr güzel şeyler söyler.sen napıyosun
Hee benim de... mambia bizim de bir gun guzel hamilelik anilarimiz olur inşAllah cnm be ...Anladim.. Zor tabi.. İnsallah gebe kalirsan kolay zgecer gebeligin zorlanmazsin. Bnm hic yok
Nisan cogu icin bitti ya ondan belkiKizlar eskisi gibi girmiyorsunuz crazybel' vildanca,ilk heyecan melek kumral ada nie girmiyorsunuz artik
Bekliyorum umutla.... inşAllah canlar... hepimiz hayirli haberi aliriz...olsun canım napalım kısmet diyelim.. mayıs ayında olur inşallah..
Kiyamam.. Ne kadar zormus ya gebe kalmak bn boyle dusunmuyordum korunmadigin zmn kaliniyor diye dusunuyordum yanilmisim. Millet ilk geceden kaliyo anlayamadim. CozemedimCanim ben kursa gidiyorum ya ondan giremez oldum ama aklimdasiniz hep... 27 melek adet bitti mi canım
Benim adet bugün son gibi hiç çalışma yapasim yok ama çok soğudum bu isten
bu arada saat geç oldu ama merhaba kızlar.. bende doğru düzgün giremedim misafirlerim vardı bu hafta.. benimde son adetim 1 nisandı.. bekliyorum bakalım kırmız kart görecek miyim diye.. ama neden bilmiyorum çok tuhaf hallerdeyim.. sürekli yorgunum adet olacakmışım gibi belirtiler de var.. karnımın alt kısmında acı var sanki.. çok mu etkilendim psikolojik mi nedir bu haller anlayamadım..????
Ne guzel cnm ikinciyi mi istiyorsun. İnsallahv olur. Ne guzel ya kizinla guzel bir gunvgecirirsiniz darisi bize olsunGunaydın erken erken hepinize esim yollara revan oldu bu saatte yine kazasiz belasiz insallah bugun 23 nisan nese doluyor insan :) bugun kızımın gunu oncee okula gosteri izlemeye ordan cocuklarbicin duzenlenen etkinliklere gorturecegim onu adete son 5 bu arada sabredip beklicem bu sefer negatif gormeye tahammulum yok
İnsallah cnm yazariz artik hamileligimiz hakkinda bilgi veririz. Cnm bn grip oldum cok fena hemde daha baslayamadim bile baya moralim bozuldu surekli hastalaniyorum grip oluyorum allahtan hayirlisi artikHee benim de... mambia bizim de bir gun guzel hamilelik anilarimiz olur inşAllah cnm be ...
yok cnm bebeği erteledik ilaca başladım kafam rahat hiç düşünmüyorumSen bilirsin cnm o zmn deneyin yaza kadar
bende aynen öyle düşünüyordum hemen kalıvrecekmişim gibi geliyordu ama bir taraftanda bir düşünce beni yiyip bitiriyordu ya hiç kalamazsam diye ilk geceden nasıl kalıyorlar ya değilmi nasip demekki işte var bir hikmeti ben bitirdim kafamda artık ilaca başladım hayırlısı böyleymş seneye erteledim bütün hayallerimi önümüz ramazan yaz tatili zaten sıcaklar geldi çattı buradaki tüm arkadaşlarım için hayırlısı olur inşlh hemen gebe kalırsınız üzülmezsiniz kandilimiz mübarek olsun bu arada kızlarKiyamam.. Ne kadar zormus ya gebe kalmak bn boyle dusunmuyordum korunmadigin zmn kaliniyor diye dusunuyordum yanilmisim. Millet ilk geceden kaliyo anlayamadim. Cozemedim
İnsallah gormezsin adet mujdeli haberi senden duyariz insallah cnm
kandilimiz mübarek olsun arkadaşlarım Rabbim bu hayırlı mübarek günde dualarımızı kabul eylesin inşlh
ilaçla mı korunuyosun canım. aynen bu ay ben de oyle çok rahatım ara verdiğim içinyok cnm bebeği erteledik ilaca başladım kafam rahat hiç düşünmüyorum
ben bu ay kist için dkh kullanıyorum.Bitip de adet olunca hormon testi yaptırsam değerler doğru çıkar mı sizce??*?Ben yaptirdim istanbulda ozelde yanlis hatirlamiyorsam 100-200 arasi birseydi
Ben de gecen hafta oyleydim... dinlen bol sivi tuket ilac alma... bir ise yaramiyor. Ihlamur bal zencefil. Terle dus al... iki gune ayaklanirsin canimcim... cok gecmis olsunnnnİnsallah cnm yazariz artik hamileligimiz hakkinda bilgi veririz. Cnm bn grip oldum cok fena hemde daha baslayamadim bile baya moralim bozuldu surekli hastalaniyorum grip oluyorum allahtan hayirlisi artik
En iyisi doktora danis canim... herhangi bir hastaneyi arasan doktor soyler. veya dkh yi kimden aldiysan ona sormanda fayda var cnm... gecmis olsunben bu ay kist için dkh kullanıyorum.Bitip de adet olunca hormon testi yaptırsam değerler doğru çıkar mı sizce??*?
Canim senin ve tum kizlarin da kandilimiz mubarek olsun... hayir bereketolsun... bu gece dualarimiza birbirimizi de katalim... bn hastayim gerci ama dua edicem... hepinizi ekleyecegiiim...bende aynen öyle düşünüyordum hemen kalıvrecekmişim gibi geliyordu ama bir taraftanda bir düşünce beni yiyip bitiriyordu ya hiç kalamazsam diye ilk geceden nasıl kalıyorlar ya değilmi nasip demekki işte var bir hikmeti ben bitirdim kafamda artık ilaca başladım hayırlısı böyleymş seneye erteledim bütün hayallerimi önümüz ramazan yaz tatili zaten sıcaklar geldi çattı buradaki tüm arkadaşlarım için hayırlısı olur inşlh hemen gebe kalırsınız üzülmezsiniz kandilimiz mübarek olsun bu arada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?