kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ben de bu ay umutluydum... her agri sanci vs dinler olmustum... kendini dinlememek lazim cnm...

guzel haberlerini bekliyoruz cnm...

Canim ben kursa gidiyorum ya ondan giremez oldum ama aklimdasiniz hep... 27 melek adet bitti mi canım
Benim adet bugün son gibi hiç çalışma yapasim yok ama çok soğudum bu isten
Kiyamam.. Ne kadar zormus ya gebe kalmak bn boyle dusunmuyordum korunmadigin zmn kaliniyor diye dusunuyordum yanilmisim. Millet ilk geceden kaliyo anlayamadim. Cozemedim

İnsallah gormezsin adet mujdeli haberi senden duyariz insallah cnm

Ne guzel cnm ikinciyi mi istiyorsun. İnsallahv olur. Ne guzel ya kizinla guzel bir gunvgecirirsiniz darisi bize olsun

Hee benim de... mambia bizim de bir gun guzel hamilelik anilarimiz olur inşAllah cnm be ...
İnsallah cnm yazariz artik hamileligimiz hakkinda bilgi veririz. Cnm bn grip oldum cok fena hemde daha baslayamadim bile baya moralim bozuldu surekli hastalaniyorum grip oluyorum allahtan hayirlisi artik

Kiyamam.. Ne kadar zormus ya gebe kalmak bn boyle dusunmuyordum korunmadigin zmn kaliniyor diye dusunuyordum yanilmisim. Millet ilk geceden kaliyo anlayamadim. Cozemedim
bende aynen öyle düşünüyordum hemen kalıvrecekmişim gibi geliyordu ama bir taraftanda bir düşünce beni yiyip bitiriyordu ya hiç kalamazsam diye ilk geceden nasıl kalıyorlar ya değilmi nasip demekki işte var bir hikmeti ben bitirdim kafamda artık ilaca başladım hayırlısı böyleymş seneye erteledim bütün hayallerimi önümüz ramazan yaz tatili zaten sıcaklar geldi çattı buradaki tüm arkadaşlarım için hayırlısı olur inşlh hemen gebe kalırsınız üzülmezsiniz kandilimiz mübarek olsun bu arada kızlar

İnsallah cnm yazariz artik hamileligimiz hakkinda bilgi veririz. Cnm bn grip oldum cok fena hemde daha baslayamadim bile baya moralim bozuldu surekli hastalaniyorum grip oluyorum allahtan hayirlisi artik
Ben de gecen hafta oyleydim... dinlen bol sivi tuket ilac alma... bir ise yaramiyor. Ihlamur bal zencefil. Terle dus al... iki gune ayaklanirsin canimcim... cok gecmis olsunnnn

ben bu ay kist için dkh kullanıyorum.Bitip de adet olunca hormon testi yaptırsam değerler doğru çıkar mı sizce??*?
En iyisi doktora danis canim... herhangi bir hastaneyi arasan doktor soyler. veya dkh yi kimden aldiysan ona sormanda fayda var cnm... gecmis olsun

Canim senin ve tum kizlarin da kandilimiz mubarek olsun... hayir bereketolsun... bu gece dualarimiza birbirimizi de katalim... bn hastayim gerci ama dua edicem... hepinizi ekleyecegiiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…