- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.421
canım nisanın sonunda gideceğim sanırım memlekete gideceğiz o ara 1 mayıs tatili için inşlh iyi birşey der muayene ücretide çok pahalı ya 250 tl
Ewt cnm pahali bnde 300 olmustum alism cok kazaniyorlabya
Insallah canım napalım rabbim biliyor zamanini bekliyoruz bizde
Yok cnm gayet dogru... adet oldum coktanBaska bir test daha yapsana cnm..belki hatalidir..
Asilamayla olacak birsey ki ilk once asilama demis asilama tup bebekten jokay cnmBenim doktorun da muayene 250 lira.. gecen ay gittim hsg cektir gel dedi bi kontrol etti 250 kagit aldi... bu ay gitmicem... onumuzdeki ay asilama dedi ama ben direkt tup bebek istiyorum dicem... oyle yaptiran var mi?
Yasmin sende sorun varmiydi cnmYok cnm gayet dogru... adet oldum coktan
yok doktorlar bulamadi ... bnmki sebepsiz...Yasmin sende sorun varmiydi cnm
Ya ama ben surekli hormon yemek istemiyorum... bir ay klomen kullandim nur topu gibi bir ayva gobusum oldu... bu gidisle gobek doguracagim galibaAsilamayla olacak birsey ki ilk once asilama demis asilama tup bebekten jokay cnm
O yuzden asilama daha basit cnm esinde sorun var niYa ama ben surekli hormon yemek istemiyorum... bir ay klomen kullandim nur topu gibi bir ayva gobusum oldu... bu gidisle gobek doguracagim galiba
S.a canim ... ben fotografcilik kursuna basladim biraz kafam dagilsin diye oyleKumral ada crazybel melek nerdesiniz
Esimde de bisey yok dedi doktor... asilama basit ama sansi dusuk be cnm ... ondan diyorum hani tup bebek mi olsa diye veya bir kere deneyeyim asilamayi... bakalim ne olacak... kafam cok karisti... bu ay bekleyecegim.. zaten program cok yogun bu ay.. tedaviye baslasam da yapamam... onumuzdeki ay nasipse kendimi hazirlayacagim... is stresi de beni cok etkiliyor sanirim... ben en cok ona yoruyorumO yuzden asilama daha basit cnm esinde sorun var ni
Ben de oralarda minik yegenime elbise bakiyorum bazen... benim de olursa inşAllah hayirlisiyla ona verir eskileriS.a canim ... ben fotografcilik kursuna basladim biraz kafam dagilsin diye oyle
Bugun alisveris yaptim azcik bebek magazalarinin onunden kosarak uzaklastimsen nasilsin canim
Super yapmissin cnm baska birseykerle ugrasmak sana iyi gelecek bende iyim cnmS.a canim ... ben fotografcilik kursuna basladim biraz kafam dagilsin diye oyle
Bugun alisveris yaptim azcik bebek magazalarinin onunden kosarak uzaklastimsen nasilsin canim
Ne zaman basliyorsun calismalara canimSuper yapmissin cnm baska birseykerle ugrasmak sana iyi gelecek bende iyim cnm
Aaaaaa mayis bizim ayimiz olacak o zmanKirmizilar geldi
Ist bulabilrisin arkadasim yada ankaradadoktora gitmekten yine vazgeçtim kızlar zor olacak sakaryadan izmire doktora gitmek yaz tatiline erteledik eşimle konuşup
canım istnbul çok karmaşık bir şehir ulaşım felaket gidince kalmak gerek artık atandığımm yerde giderim diye planladım bakalım Allah ne nasip edecek hayırlısı olur inşlhIst bulabilrisin arkadasim yada ankarada
Her hastanede degisiyor canim benim gittigim bi hastanede 490 dediler yaptirmadim baska hastanelere danis bence en faz olsun 150 filan gereksiz fazlasigebequ: 40628287 .!.:kızlar ya şu hormon testini özel hastanede yaptıran var mı??bir test için 80 tl falan dedi bir çok test olacak fsh lh prolaktin vs..o da 400 500 ü geçecek gercekten bu kadarı buluyo mu testler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?