kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kizlaaar nasilsiniz... dugun dernek islerimiz vardi giremedim... kasiklarimda agri var benim de bugun... dun test yaptim ama yani bu bir hayalet cizgi mi anlamadim... bir bakiverin noluuuur

Eklentiler

• IMG-20150421-WA0025.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 46
Amiiin

Kizlaaar nasilsiniz... dugun dernek islerimiz vardi giremedim... kasiklarimda agri var benim de bugun... dun test yaptim ama yani bu bir hayalet cizgi mi anlamadim... bir bakiverin noluuuur
Var gibi birseyler görüyorum sanki ben de Yarın sabah ilk idrarınla tekrarla takip et
hevesini kırmak istemem ama Bir arkadasa silik çizgi çıktı kan tahlili verdi sonuç negatifti
Ama büyük çoğunluğu pozitif

çizgiyi bnde gördüm cnm sonuç kaç dakikada böyle oldu

yarın sabah tekrar yap cnm ikinci çizgiyi bnde gördüm

yarın sabah tekrar yap cnm ikinci çizgiyi bnde gördüm
Vallahi mi ay ben de kendi kuruntum diyordum... ama benim bat 35 gunu buluyor bazen... bi de 3 gun once hafif lekelenme oldu bugun de hafif sati pembe su gibi bi akinti geldi... noliyo kizlaaar... boyle olmamistim hic...

napalim canim insaallah sen hemen hamile kalirsin canim .... insanlar stres yapma diyor diyorum ki onlara siz istedikten ne kadar sonra hamike kaldiniz 2 3 ay diyorlar o zaman bunun nasil bir stres oldugunu bilemezsin
Bizi bizden baska kimse anlamaz
Stres yapma kadar sacma bir laf duymadim gercekten... stres yapma diye diye yapmayacak insani da strese sokuyorlar...

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.ben hormon testi yaptırdım adetin 3.günü.dr bugün yoktu yarın görüşcez.sonuçlar pek iyi değil malesef

kumral ada sakin ol önce canım.bu bebek durumları da geriyor insanı.inşallah aranız düzelir.ani kararlar vermemek gerek canım

kız ne hayaleti bildiğin çızık var burdailk 10 dkda çıktıysa pozitif canım

Elimde dandik testlerden var ama bi denicem kasiklarimda agri var...batma gibi sanki... anlamadim ya.. inşAllah kizlar dua edin... hayirla mujdeyle sonuclansin...

kız ne hayaleti bildiğin çızık var burdailk 10 dkda çıktıysa pozitif canım
Ay demeyin yaa vallahi umutlandim bak simdi...ilk 5 dakkada cikti ama kocam da gordu ama...ikimiz de istedigimizden goruyoruz diye sahitligimiz geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…