- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
- Konu Sahibi hayalleredogru
-
Çizgiyi görüyorum çok silik 2 gün sonra ilk idrarla tekrarlayın ya da kan verin kesin olsun
Albi canımTestin markası Ne canım bende çok silik gördüm
Yarın farklı bi markayla dene canimAlbi canım
Sabah mı yada idrarımı tutsam 3 4 saat sıvı almasam bugün yapsan belli olur muYarın farklı bi markayla dene canim
Olur benimde öyle olmustu.. Başka marka ile idrarını tutarak sıvı alımını keserek yapSabah mı yada idrarımı tutsam 3 4 saat sıvı almasam bugün yapsan belli olur mu
Tamam öyle yapim ben o zaman saat 4 e kadar dayanim erken gebelik testi mi alsam acabaOlur benimde öyle olmustu.. Başka marka ile idrarını tutarak sıvı alımını keserek yap
Gerek yok bos yere para verme canım baska marka gebelik testi alman yeterliTamam öyle yapim ben o zaman saat 4 e kadar dayanim erken gebelik testi mi alsam acaba
Olur ben akşam yapmştm çıkmıştıSabah mı yada idrarımı tutsam 3 4 saat sıvı almasam bugün yapsan belli olur mu
Ama ovülasyon testi de yaptım onda belirgin çizgi çıkmadıOlur ben akşam yapmştm çıkmıştı
Ovülasyon testinde belirgin çizgi çıkmadı gebelik olsa onda da belirgin çıkmaz mıGerek yok bos yere para verme canım baska marka gebelik testi alman yeterli
Aksamına daha koyu çıkar daha belli olur
Hayır önemli olan hcg artık ovulasyon testi konusu kapandıOvülasyon testinde belirgin çizgi çıkmadı gebelik olsa onda da belirgin çıkmaz mı
Albi mrkası burda okuduğum kdrıyla yanlış çıkarma ihtimali varAlbi canım
Ne bilim sanki baktıkça siliniyorHayır önemli olan hcg artık ovulasyon testi konusu kapandı
Hcg çıkmıs mı çıkmıs iste daha ne olsun kız
Benim arkadaşlarım hep albiyle öğrendi diye onu aldım ama tabi bilmiyorumAlbi mrkası burda okuduğum kdrıyla yanlış çıkarma ihtimali var
Ahaha sen ilk 5dk da gördün mü gördün tamam silinir se silinsinNe bilim sanki baktıkça siliniyor
Tavsiyem başkasıylada deneBenim arkadaşlarım hep albiyle öğrendi diye onu aldım ama tabi bilmiyorum
Ovülasyon yumurtlama gösteriyor sen hcg testi ile bakacaksın canım..Ama ovülasyon testi de yaptım onda belirgin çizgi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?