Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bizim gibi çok isteyen insanlara da dua etmeyi unutma
Amin canım. Koyulaşmış zaten. Kalbini hiç bozma bebeğin hayırlısıyla seninleinşallah pozitiftir. 19una kadar kan vermeyi düşünmüyorum daha önce artımed markasında yalancı pozitif görmüştüm. bir de geçen yıl düşük yaptığım için çok tedirgin oluyorum canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Tebrik ederim. Bende adetime 4 gün kala test yaptım aynen bu şekil çıktı. Sonra hemen acile gidip beta yaptirdim 247 ile hamileymisim. Şuan 7 haftalık ve ikizdün awox marka gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, bu sabah testi tekrar ettim daha koyu bir çizgi çıktı. ilk fotoğraf dün yaptığım test, ikinci fotoğraf bugün yaptığım test. bat 19 kasım, daha üç gün var. awox marka yalancı pozitif çıkartır mı?Eki Görüntüle 3504626 Eki Görüntüle 3504627
hayırlı olsun bebişlerin. sağlıkla kucağına alırsın inşallahTebrik ederim. Bende adetime 4 gün kala test yaptım aynen bu şekil çıktı. Sonra hemen acile gidip beta yaptirdim 247 ile hamileymisim. Şuan 7 haftalık ve ikiz
Amin Allah razı olsun inşallah sende stres yapma. 3 günü bekleme bence hemen kan ver bariz var çünkü. Allah mübarek etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumhayırlı olsun bebişlerin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım. Koyulaşmış zaten. Kalbini hiç bozma bebeğin hayırlısıyla seninle
sağ ol canımAmin canım. Koyulaşmış zaten. Kalbini hiç bozma bebeğin hayırlısıyla seninle
teşekkür ederim canım. kan verince sonucu yazarımAmin Allah razı olsun inşallah sende stres yapma. 3 günü bekleme bence hemen kan ver bariz var çünkü. Allah mübarek etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
kaset testte de silik çizgi çıktı ama çok belirgin değildi canımCanım kaset test yap kesin doğru sonuç verir
kan testi sonucum 47 çıktı. yükselir mi sizce?Amin Allah razı olsun inşallah sende stres yapma. 3 günü bekleme bence hemen kan ver bariz var çünkü. Allah mübarek etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlı olsun. Yükselir yükselir 2 günde 1 test yaptır 2 kat artması lazım.kan testi sonucum 47 çıktı. yükselir mi sizce?