- 15 Ocak 2024
- 626
- 184
- 18
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar adetım henuz gecıkmedı yarın olmam lazım test yaptım bu sekılde cıktı kan versem mı bılemedım doktor kan sulandırıcıya baslayacak eger gebeysem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftalik mi en erken 2 3 haftalik ken öğreniliyor diye biliyordum yumurtlamadan kaç gün sonra ogrendinizCanım bende böyle görmüştüm kan verdim 1 haftalıktı gözün aydın bence hamilesin
Walla 1 saat once yaptım yarın adet olmam gerek normaldeCanım çizgi gözüküyor var gibi, sabah idrarıyla mı yaptın yarın sabah bi daha dene istersen veya direk test de verebilirsin bence madem kan sulandırıcı başlama durumun var
Yarın sabah gıdıp bır test verıcem rıske atmak ıstemedımŞuan zaten geç döllenme de ildi bana ama silik görüp kan testi verdiğimde 13.58 di
Ikı test yaptım farklı bunda cıktı dıgerınde cıkmadı ama bır kan verecegım yıne deCanım bende böyle görmüştüm kan verdim 1 haftalıktı gözün aydın bence hamilesin
Cok batırmadım ama gozukuyor benceBen bişey goremedim kuzu yarın sabah ilk idrarla yap istersen bide çubuğu idrara çok batirma
Sonucu bizimle de paylaşır mısın ?Cok batırmadım ama gozukuyor bence
Ah kuzum ınsallah tabbım ıkımızede nasıp etsın tez zamandaHamileysen çok sevinirim:) kaybın vardı aynı dönemde bende kaybetmiştim. İnşallah hamilesindir.
Sonucu bizimle de paylaşır mısın ?
merak ettim
İnşallahAh kuzum ınsallah tabbım ıkımızede nasıp etsın tez zamanda
Amin inşallah bende kalp atışını duyarım haftayaAh kuzum ınsallah tabbım ıkımızede nasıp etsın tez zamanda
Bakalım kan verıp kesınlestırıcemBu teste çok güvenme bence başka bir marka ile tekrarla inşAllah hamilesindir
Bende yarın kan verıp netlestırıcemBen de testlere güvenemiyorum ya silik çizgi çıkartti 2 defa kan verdim 0.500 çıktı değer yarın adet günüm olmazsam yenilicem