- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Üst resimde ilk açınca gölge var gibi ama yakınlaştırma yapınca göremedim canım belki daha yeni ondan olabilir zaten erken bı kaç gün sonra tekrar laKızlar adetime 7 gün var biraz şüphelenip bir test yapayım dedim ilk dakikadan zor görünen bir hayalet çizgi belirdi hatta eşim çizgi falan yok diyordu yüzeysel bakıp. 10 dakika sonra testin dışını açıp birdaha baktım yine görüyordum testleri koyacağım böyle öğrenen var mıEki Görüntüle 3466493 Eki Görüntüle 3466494 Eki Görüntüle 3466495
üzgünüm bende çizgi göremedim belki kamerada çıkmadı 2 gün sonra tekrarlayın o zaman varsa daha netleşir 2 günde 2 katına çıkıyor çünküKızlar adetime 7 gün var biraz şüphelenip bir test yapayım dedim ilk dakikadan zor görünen bir hayalet çizgi belirdi hatta eşim çizgi falan yok diyordu yüzeysel bakıp. 10 dakika sonra testin dışını açıp birdaha baktım yine görüyordum testleri koyacağım böyle öğrenen var mıEki Görüntüle 3466493 Eki Görüntüle 3466494 Eki Görüntüle 3466495
Teşekkür ederim inşallah vardır 1 senedir bekliyorum çok zorÜst resimde ilk açınca gölge var gibi ama yakınlaştırma yapınca göremedim canım belki daha yeni ondan olabilir zaten erken bı kaç gün sonra tekrar la
Tamamdır teşekkür ederim yorumunuz içinüzgünüm bende çizgi göremedim belki kamerada çıkmadı 2 gün sonra tekrarlayın o zaman varsa daha netleşir 2 günde 2 katına çıkıyor çünkü
Yok bu öğlen tekrarlayacağım testim kalmadı alacam sabahTekrarladınız mı acaba testi merak ettim
Tekrarladınız mı acaba testi merak ettim
Testin pozitif duruyo canım ama belli olmuyo bazen testler insanı yanıltıyor istersen yarın bı kan ver yada ilk idrar ile yap testiniEki Görüntüle 3472303 kizlar merhaba ben normal adet günümde adet oldum aslinda ama az kanamam oldu ve kısa sürdü pıhtılıda değildi neyse bende tekrar ovulasyon testine başladım ama bu günlerde aşırı uykum var ve tükürük artışı var ağzımda halsizligim var belimde ağrı var ama işte adetimde yeni bitti başına böyle bisey gelen var mi lütfen yardim edin
Adetim yeni bitti ya kafam çok karışık bilemiyorum ne yapayim bi tane farkli marka yaptim negatifTestin pozitif duruyo canım ama belli olmuyo bazen testler insanı yanıltıyor istersen yarın bı kan ver yada ilk idrar ile yap testini
Bu testin markası neEki Görüntüle 3472303 kizlar merhaba ben normal adet günümde adet oldum aslinda ama az kanamam oldu ve kısa sürdü pıhtılıda değildi neyse bende tekrar ovulasyon testine başladım ama bu günlerde aşırı uykum var ve tükürük artışı var ağzımda halsizligim var belimde ağrı var ama işte adetimde yeni bitti başına böyle bisey gelen var mi lütfen yardim edin
Days doctorBu testin markası ne
Yalancı pozitif çıkarıyor o test benim de testim böyleydi pozitifti bu markada iki farklı test yaptım negatifti maalesef oyuzden sordum farklı test de deneyinDays doctor
Bende okudum aslinda farklı marka yaptim negatif ama insan buna inanmak istiyo beni anlarsınız aslında ama bende yanlış olduğunu düşünüyorumYalancı pozitif çıkarıyor o test benim de testim böyleydi pozitifti bu markada iki farklı test yaptım negatifti maalesef oyuzden sordum farklı test de deneyin
Benim daha koyu çıktı bende çok sevindim inanmak istedim ama farklı test yapınca sonuç hüsran anlıyorum seni testler yanıltıyor özellikle bu marka iyi değil en iyisi kanBende okudum aslinda farklı marka yaptim negatif ama insan buna inanmak istiyo beni anlarsınız aslında ama bende yanlış olduğunu düşünüyorum
Zaten adetimde yeni bitti en iyisi ben ovulasyon testime devam edeyim en kısa zamanda hayirlisiyla müjdemizi alırız hepimizBenim daha koyu çıktı bende çok sevindim inanmak istedim ama farklı test yapınca sonuç hüsran anlıyorum seni testler yanıltıyor özellikle bu marka iyi değil en iyisi kan
Amin inşallahZaten adetimde yeni bitti en iyisi ben ovulasyon testime devam edeyim en kısa zamanda hayirlisiyla müjdemizi alırız hepimiz