Canım en erken 7 adetten 7 gün önce yapılıyor yazıyordu bende 3 gün önce yapmıştım çıplak gözle silik görünüyordu hatta o zamanlardada regl sancısı çekiyordum oyüzden yapmıştımCanim erken gebelik testini ne zaman yapmıştın
Resmi var mı bakabilir miyiz ?Canım en erken 7 adetten 7 gün önce yapılıyor yazıyordu bende 3 gün önce yapmıştım çıplak gözle silik görünüyordu hatta o zamanlardada regl sancısı çekiyordum oyüzden yapmıştım
Adetten 7 gün önce yaptım 3 gün önce yaniCanım en erken 7 adetten 7 gün önce yapılıyor yazıyordu bende 3 gün önce yapmıştım çıplak gözle silik görünüyordu hatta o zamanlardada regl sancısı çekiyordum oyüzden yapmıştım
Amin canım inşallahyapma bence bekle canim ben 3 gun kala yaptim negatifti..butun belirtiler var geciikmenin 2. gunu dun yaptim gene negatifti ve butungun perisan oldum uzuntuden hala regli olmadim psikolojim alt ust.. bekle biraz gereksiz yipranmamis olursun biliyorum kolay degil ama.Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin
Resim koyabilirmisinAdetten 7 gün önce yaptım 3 gün önce yani
Buyur canımResmi var mı bakabilir miyiz ?
Aynen öyle aman çok kasmayada gerek yok valla . Evde test olcak ben yapmadan durucam mümkün değilAynen öyle valla bişey kaybetmiyorsunilk defa bu ay çok şiddetli şekilde belirtilerim oldu oyüzden bakıcam yani
Ahh ahh aynı ben arkadaşım bir de tüm bunların üstüne nasıl olur da bu kadar gecikme olur diye gittim kan verdim yine hüsran bu sefer neden adet olamadım dıye vahşi vahşi etrafa sardım dördüncü günü geldi kırmızılar..yapma bence bekle canim ben 3 gun kala yaptim negatifti..butun belirtiler var geciikmenin 2. gunu dun yaptim gene negatifti ve butungun perisan oldum uzuntuden hala regli olmadim psikolojim alt ust.. bekle biraz gereksiz yipranmamis olursun biliyorum kolay degil ama.Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin
Evet net bir ikinci çizgi var gibi ama bu testlerin çok yanılma çizgisi olduğunu gordum. Ama inşallah dogrudur ve güzel haber alırsın.Buyur canım
Ayy canım hayırlı olsun var var bende 6 gün önce böyle öğrendim hatta senin daha belli benim daha inceydi sen yarin ilk idrarla yap çıkacaktırBuyur canım
Yap bence. Benim 1 hafta kala çıkmıştı ikinci çizgiBeklemeye çalışıyorum bakalım ama testimde var fazladan erken gebelik testi yapmıştım çok silik çıktı
Ben buzamana kadar günün bekledim olmadı şimdide yapıcam valla bekleyemicemAynen öyle aman çok kasmayada gerek yok valla . Evde test olcak ben yapmadan durucam mümkün değil
Teşekkür eerim canım yapıcam zaten bu testte çıktoysa diğerinde hayli hayli çıkar inşallahAyy canım hayırlı olsun var var bende 6 gün önce böyle öğrendim hatta senin daha belli benim daha inceydi sen yarin ilk idrarla yap çıkacaktır
Yapıcam canımm zaten eltimdde aynı 1 hafta kala çıkmışYap bence. Benim 1 hafta kala çıkmıştı ikinci çizgi
İnşallah canımEvet net bir ikinci çizgi var gibi ama bu testlerin çok yanılma çizgisi olduğunu gordum. Ama inşallah dogrudur ve güzel haber alırsın.
Çıkar çıkar bekliyoruz burayada koy merak ettikTeşekkür eerim canım yapıcam zaten bu testte çıktoysa diğerinde hayli hayli çıkar inşallah
Tamam canım inşallah sabah ilk işim oÇıkar çıkar bekliyoruz burayada koy merak ettik
Hadi bakalım hayirli haberlerle inşallahTamam canım inşallah sabah ilk işim o
Testi at buraya da bekliyoruzTamam canım sabah yapıcam kaybetcek bişey yok sonuçta inşallah bunda çıkmazda adet geçmesini beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?