Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testi hakkında bilgi almam lazım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yapma bence bekle canim ben 3 gun kala yaptim negatifti..butun belirtiler var geciikmenin 2. gunu dun yaptim gene negatifti ve butungun perisan oldum uzuntuden hala regli olmadim psikolojim alt ust.. bekle biraz gereksiz yipranmamis olursun biliyorum kolay degil ama.Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin

Amin canım inşallah valla önceki aylarda hep bekledim ama olmadı hiç bu kadar çokta belirtim olmamıştı tabiki bünye meselesi ama

Aynen öyle valla bişey kaybetmiyorsun ilk defa bu ay çok şiddetli şekilde belirtilerim oldu oyüzden bakıcam yani
Aynen öyle aman çok kasmayada gerek yok valla . Evde test olcak ben yapmadan durucam mümkün değil

Ahh ahh aynı ben arkadaşım bir de tüm bunların üstüne nasıl olur da bu kadar gecikme olur diye gittim kan verdim yine hüsran bu sefer neden adet olamadım dıye vahşi vahşi etrafa sardım dördüncü günü geldi kırmızılar..

Ayy canım hayırlı olsun var var bende 6 gün önce böyle öğrendim hatta senin daha belli benim daha inceydi sen yarin ilk idrarla yap çıkacaktır
Teşekkür eerim canım yapıcam zaten bu testte çıktoysa diğerinde hayli hayli çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…