• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testi hakkında bilgi almam lazım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim büyük geçmiş olsun hayırlısı budur belki sen daha iyi bilirsin 🤲
Canım günaydın bilgilendirme yapıyorum , 2 gün önce adet sancım oldu adet günümde geldi ama hala olmadım ve dün kahverengi akıntı geldi giysime leke halinde bugün sabah test yaptım negatif çıktı sizce beklemelimiyim?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
Kuruduktan sonrada mi çıkmadı
Sonradan baktım kırmızı leke dağılmış şekildeydi test bozukta olabilir bilemem yani ama hala regl olmadım testi tekrarlıcam büyük ihtimalle çünkü kahvrengi akıntıda geldi ve belirtilerde gebeliği gösteriyor bakalım canım hayırlısı 🙏🏻

Sonradan baktım kırmızı leke dağılmış şekildeydi test bozukta olabilir bilemem yani ama hala regl olmadım testi tekrarlıcam büyük ihtimalle çünkü kahvrengi akıntıda geldi ve belirtilerde gebeliği gösteriyor bakalım canım hayırlısı 🙏🏻
InsAllah hayırlısı olur canim hakkında bende şaşırdım çıkmayınca erken gebelik testinde çıktı ya ondan şüphede kaldım

Şimdiki halini koyabilirmisin

InsAllah hayırlısı olur canim hakkında bende şaşırdım çıkmayınca erken gebelik testinde çıktı ya ondan şüphede kaldım
Evet canım aklım karıştı benimde halada regl olmadım pazartesi sağlıkocağına gitmem şazım gitmişken bide kan vereyim

Back
X