Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testi hakkında bilgi almam lazım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ca
Canim bizi unuttun herhalde test yapacaktin bugün yaptın mı??
Canım gece acil bi haber aldık kayınvalidem rahatszlndı onu hastaneye kaldırdık oyüzden aklımdan gitti adetimi beklemeye karar verdim şuan durumu iyi

Anladim canim büyük geçmiş olsun hayırlısı budur belki sen daha iyi bilirsin
Canım günaydın bilgilendirme yapıyorum , 2 gün önce adet sancım oldu adet günümde geldi ama hala olmadım ve dün kahverengi akıntı geldi giysime leke halinde bugün sabah test yaptım negatif çıktı sizce beklemelimiyim?

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 43
Kuruduktan sonrada mi çıkmadı
Sonradan baktım kırmızı leke dağılmış şekildeydi test bozukta olabilir bilemem yani ama hala regl olmadım testi tekrarlıcam büyük ihtimalle çünkü kahvrengi akıntıda geldi ve belirtilerde gebeliği gösteriyor bakalım canım hayırlısı

InsAllah hayırlısı olur canim hakkında bende şaşırdım çıkmayınca erken gebelik testinde çıktı ya ondan şüphede kaldım

Şimdiki halini koyabilirmisin

InsAllah hayırlısı olur canim hakkında bende şaşırdım çıkmayınca erken gebelik testinde çıktı ya ondan şüphede kaldım
Evet canım aklım karıştı benimde halada regl olmadım pazartesi sağlıkocağına gitmem şazım gitmişken bide kan vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…