KIZLAR GEBE MİYİM BAKAR MISINIZ LÜTFENN ?

Senin yaşadığını şuan bende taşıyorm adetime 2 qün war beklemedeyim ama doktorum kimyasal qebelikte olabilir dedi inş tutar çatlatma iqnesi sonrası 19.12 çıktı sonuç tekrar qittm kan testnde 3 çıktı doktor da adetini bekleyelm kimyasal qebelik olabilir dedi canım inş wardır hamileymdir sende öyle

Ay inşallah adetim 1 gün gecikti 2.günün de adet oldum sandım pembe pembe lekelenme geldi bugün hep hiç kırmızıya dönmedi acaba adet mi yerleşme kanaması mı anlamadım adet kadar çok gelmiyor yoğun da gelmiyor anlamadım ama

Çıktı mı sonuçların

Biraz sabırlı olmak gerekiyor ben iğneden 21 gün sonraya kadar sabrettim öyle kan verdim çok şükür hamileyim 5 haftalık 5. Denemem de oldu test falan hiç bir şey yapma sadece bekle derim

Biraz sabırlı olmak gerekiyor ben iğneden 21 gün sonraya kadar sabrettim öyle kan verdim çok şükür hamileyim 5 haftalık 5. Denemem de oldu test falan hiç bir şey yapma sadece bekle derim
Benim tutmadı maalesef

Kız bacım şuan bende öyle dün az bişe pembe kan qeldi aha dahası yok buqn kontrolüm war qidecm bakalm ne dicek doktor belki içtiğim ilaçltdn kaynaklıdır diye düşümüyorm yerleşme kanamasında olabilir haber wer bana olur mu

Benim kesildi 3.günde 4. Gün hiç gelmedi 5.gün bugün gelmedi diyebilirim ne oluyor anlamadım göğüs şişliğim de inmedi test yapmaya da cesaretim yok siz gittiniz mi ne yaptınız

Benim kesildi 3.günde 4. Gün hiç gelmedi 5.gün bugün gelmedi diyebilirim ne oluyor anlamadım göğüs şişliğim de inmedi test yapmaya da cesaretim yok siz gittiniz mi ne yaptınız
Canım ben adet oldum kimyasal qebelikmiş benimki letu kullandım iqne wuruldm iqneden sonra bebek duvara yapışmaya çalışmış ama olmamış yine dün doktor öyle söyledi tekrar letu verdi 5 qün kullan diye sonra iqne wercm bu 6 ay sürebilir tedawi hala olmazsa eşinin sperm sayısına bakalm dedi

Aynen öyke maalesef
Nisanur Hanım yazdıklarınızı okudum ve size şiddetle doktorunuzu değiştirmenizi öneririm üzgünüm ama daha çatlatma iğnesinin 7.gününde birisine nasıl gebesiniz diyerek kandırılır hiç anlamıyorum. Bütün doktorlar mutlaka en az 14 gün bekleyin diyorlar sizi bu şekilde yönlendiren bir doktorla bu süreç sürekli bu şekilde ilerler her çatlatma iğnesi sonrası kendinize hamile zanneder sonra üzülürsünüz yok yere

İlacın prospektüsünde bile yazıyor 10 gün yalancı pozitif görebilirsiniz diye doktor nasıl hamilesiniz diyebiliyor

Hayırlısı olsun doğru zamanda rabbim nasip etsin inşallah

Evet kesinlikle değiştirdim zaten bende anlamadım insan bilmeyince böyle oluyor

İlacın prospektüsünde bile yazıyor 10 gün yalancı pozitif görebilirsiniz diye doktor nasıl hamilesiniz diyebiliyor
Evet doğru benim 12. Günde de 3 çıkmıştı 1 gün sonra da 1.7 düştü değer bidaha da yaptırmadım adetten 1 gün önce yaptırdım bir daha hiç gitmedim hastaneye ama adet olamadım öyle parlak kırmızı renkli falan bide 3 günde bitti benim 1 hafta sürer parlak kırmızı kırmızı lekelenme vs derken 1 haftayı bulurdu ondan biraz kafam karışık sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…