- Konu Sahibi nisanurs98
Evet canım 17 haftalık erkek bebiş bekliyoz arttı çok şükürMerhaba benimde ,30 cikti bugun sizin hamileliginiz devammi. Arttimi beta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 17 haftalık erkek bebiş bekliyoz arttı çok şükürMerhaba benimde ,30 cikti bugun sizin hamileliginiz devammi. Arttimi beta
Merhaba kan verdşm sonucu heniz çıkmadı aksaklığauğradı ama haber bekliyorum çıkınca yazacağım buraya bakalım benim ne olacakMerhaba benimde ,30 cikti bugun sizin hamileliginiz devammi. Arttimi beta
Maalesef daha değilÇıktı mıı
Allah Allah gözüküyor bende aslında amaGüncel konun çıkmıyor canım
Ay heyecandan bayılıcam hala çıkmadı mıMaalesef daha değil![]()
Evet 17 haftalığızMerhaba benimde ,30 cikti bugun sizin hamileliginiz devammi. Arttimi beta
Pazartesiye kaldı görmüyor sistemlerAy heyecandan bayılıcam hala çıkmadı mı
Erkek bebek belirtilerin nelerdiEvet 17 haftalığız
Bütün kız belirtileri.. Aşırı kusms hala geçmeyen mide bulantıları sabah sarı su çıkarma.. Uyku hali. Göbek çizgsinin göbek altına kadar gelmesi.. Yüzümde lekeler sivilceler.. Aşırı mide yanması, gaz sürünüyorum ama bebek erkek kesin..Erkek bebek belirtilerin nelerdi
Bende bugün 5 haftalık hamileyim canım kusmam yok uyku hali bazen oluyor yüzümde sivilceler çıktı gaz çekiyorum bende ama cinsiyet ne olur bilememBütün kız belirtileri.. Aşırı kusms hala geçmeyen mide bulantıları sabah sarı su çıkarma.. Uyku hali. Göbek çizgsinin göbek altına kadar gelmesi.. Yüzümde lekeler sivilceler.. Aşırı mide yanması, gaz sürünüyorum ama bebek erkek kesin..
Bende o düşüncedeyim daha bugün adet günüm bakalım olacak mıyımCanım merhabalar. Umarım rabbim gönlüne göre verirsağlıklı bebiş nasip eder
Eğer sonucunda hamile değil isen, doktorunu degistirmeni tavsiye ederim. İğne etkisi 12.gunde vücuttan çıkıyor, eğer hamilelik oluşmadiysa 14 15 günde regl bekleniyor. İlk 18 çıkan değerin den sonra 3 değerine doktorun 'igne vücuttan çıktı, bu yeni hamilelik, tebrikler' tarzı konuşması çok yanlış. Çünkü emin değil, çünkü süre dolmamış. Ümit vermesi hiç hoş değil, arada konuşmalıydı. Tekrar söylüyorum, umarım gebelik vardır ve sağlıkla ilerler![]()
Rabbim sağ Salim kucağına almayo nasip etsin , bana da tez zamanda nasip etsinBütün kız belirtileri.. Aşırı kusms hala geçmeyen mide bulantıları sabah sarı su çıkarma.. Uyku hali. Göbek çizgsinin göbek altına kadar gelmesi.. Yüzümde lekeler sivilceler.. Aşırı mide yanması, gaz sürünüyorum ama bebek erkek kesin..
Hayırlı olsunBende bugün 5 haftalık hamileyim canım kusmam yok uyku hali bazen oluyor yüzümde sivilceler çıktı gaz çekiyorum bende ama cinsiyet ne olur bilemem![]()
Valla bu klasik teoriler tutmuyor sanırım bünyeye göre kusmam 6. Hafta başladı seni korkutmak istemem ama inşallah hiç çekmezsin kaç kez hastanelik oldumBende bugün 5 haftalık hamileyim canım kusmam yok uyku hali bazen oluyor yüzümde sivilceler çıktı gaz çekiyorum bende ama cinsiyet ne olur bilemem![]()
Ayy normaldede kusmak benim en korktuğum şeydir kendimden geçiyorum inşallah öyle yoğun bi kusma yaşamam keseyi ne zaman gördünüz acabaValla bu klasik teoriler tutmuyor sanırım bünyeye göre kusmam 6. Hafta başladı seni korkutmak istemem ama inşallah hiç çekmezsin kaç kez hastanelik oldum
5 +4 de gördük 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk. İnşallah yaşamazsın inan çok zorAyy normaldede kusmak benim en korktuğum şeydir kendimden geçiyorum inşallah öyle yoğun bi kusma yaşamam keseyi ne zaman gördünüz acaba
Bende tüp bebek tedavisine başladım ilk kez ama kusma fobim var.bu beni çok korkutuyor.inşallah hiç bulantısı olmayanlardan oluruzAyy normaldede kusmak benim en korktuğum şeydir kendimden geçiyorum inşallah öyle yoğun bi kusma yaşamam keseyi ne zaman gördünüz acaba
Çarşamba günü bende keseyi görücem Allah kısmet ederse bana dua edin5 +4 de gördük 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk. İnşallah yaşamazsın inan çok zor
Ay inşallah canım benimde öyle çok korkuyorumBende tüp bebek tedavisine başladım ilk kez ama kusma fobim var.bu beni çok korkutuyor.inşallah hiç bulantısı olmayanlardan oluruz