• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GEBE MİYİM BAKAR MISINIZ LÜTFENN ?

Ben de öncesinde silik çizgiyle kanda 34 le öğrendim. İşte senin en son 3 mü çıkmıştı kanında artmışsa yarın veya bugün ne zaman verirsen pozitiftir. Çünkü önce 18 çıktı dimi sonra düştü iğnenin etkisinden kurtuldun
Aynen en son 3 dü değer bugün silik çizgi gördüm ama normal testte

25inde catlatma ignesi oldum bende. 12. Gun test yaptim biraz silikti. Yarin tekrar denicem test yapmayi ama aslinda adet gecikmesini beklemek en sagliklisi :(

25inde catlatma ignesi oldum bende. 12. Gun test yaptim biraz silikti. Yarin tekrar denicem test yapmayi ama aslinda adet gecikmesini beklemek en sagliklisi :KK43:
Evett benim yarın adet günüm yarın kan da vericem bakalım ne çıkacak

Verdim yeni geldim 15.30 dan önce çıkmaz hayırlısı neyse o olsun bugün cuma , lütfen benim için dua edin, güzel haberler almam için .. müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur
İnşallah yüzünü bi ömür güldürecek evlat haberi alırsın kuzum 🙏🙏

Bayanlar merhaba bu açtığım ikinci konu burada,yorumlarınızı merak ediyorum. Kızlar son adet tarihim 12 ağustos , yumurtlama tarihim 26 Ağustos otrivelle çatlatma iğnesi vuruldu. 30 Ağustos , 31 Ağustos, 1 Eylül, 2 Eylül hep test kitlerinde pozitif sonuç aldım. Beta verdim 1 Eylül de 18 çıktı , adetime 3-4 gün var,pazartesi tekrarlıcam testi sizce hamile miyimdir ? Hamilelik test kitlerime de bakarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim
Canım sanırım hamile olabilirsin iğnenin bugün 14.günü bildiğim kadarıyla hamile olmadan silik çizgi bile çıkmayabilirdi

25inde catlatma ignesi oldum bende. 12. Gun test yaptim biraz silikti. Yarin tekrar denicem test yapmayi ama aslinda adet gecikmesini beklemek en sagliklisi :KK43:
Yeni açtığım konuya bakar mısın rica etsem , güncel testi paylaştım da

Ben de öncesinde silik çizgiyle kanda 34 le öğrendim. İşte senin en son 3 mü çıkmıştı kanında artmışsa yarın veya bugün ne zaman verirsen pozitiftir. Çünkü önce 18 çıktı dimi sonra düştü iğnenin etkisinden kurtuldun
Merhaba benimde ,30 cikti bugun sizin hamileliginiz devammi. Arttimi beta

Back