• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KIZLAR GEBE KALABİLMEK İÇİN NELER YAPTINIZ ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamun aleyküm kızlar benim bir sorum var ? 1.5 yıldır çocuğum olmuyo kaynanam bana hacamat yaptırmak istiyo biraz korkuyorum doğru bir yöntem mi ? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Ben ilk cocugumda hacamat yaptirmistim 1 ay oncesinde ve hamile kaldim. Buna bagliyor muyum peki? Hayir tabiki kendimi daha iyi hissetmemi sagladi. hic gecmeyen sirt agrilarim ve bas agrilarima iyi geldi. Kendin icin yaptir bence. Ama hamilelik icin her yolu denedin mi doktor kontrolu vs.?

Ben ilk cocugumda hacamat yaptirmistim 1 ay oncesinde ve hamile kaldim. Buna bagliyor muyum peki? Hayir tabiki kendimi daha iyi hissetmemi sagladi. hic gecmeyen sirt agrilarim ve bas agrilarima iyi geldi. Kendin icin yaptir bence. Ama hamilelik icin her yolu denedin mi doktor kontrolu vs.?
denedim olmuyo ama benimde belim çok ağriyo

Hacamat hormonları dengeler özellikle belden yapılması çocuğu olmayanlara kesinlikle yardımcı olur, vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlar, sürekli hormonlu gıdalar yiyerek, çeşitli ilaçlar kullanarak vücutta toksin birikmesine sebep oluyoruz, bunlarin önüne gecemeyecegimize göre en azından toksinleri hacamatla atabiliriz. Çok yakın tanıdığım insanlar düzenli sekilde bele yapilan hacamattan sonra hamile kaldı öneririm
Tesekkür ederim güzel tavsiyeniz için deniycem

Back