Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1.5 senelik evliyim evliliğimin 4 5. Aylarında doktora gitmeye başlamıştım zaten fakat nasip 2 hafta öncesine kadarmış 4 haftalık bi düşük yaptım neyse neyse konuya dönelim ben pkos hastasıyım birde insülin direncim yüksekti ee birazdan kilo derken şükür Allah a hepsi düzene girince gebelik olabildiğini gördük bende aklına gelebilecek doğal ilaçlar kürler çaylar kullandım fakat doktor şart ee adamlar boşuna dirsek çürütmüyor bence hacamattan önce dr şart derimSelamun aleyküm kızlar benim bir sorum var ? 1.5 yıldır çocuğum olmuyo kaynanam bana hacamat yaptırmak istiyo biraz korkuyorum doğru bir yöntem mi ? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Canım doktora gittim hiç bir sıkıntım yok sadece eşim varikosel ameliyatı oldu ama sonuçları iyi fakat hamile kalamiyorumBende 1.5 senelik evliyim evliliğimin 4 5. Aylarında doktora gitmeye başlamıştım zaten fakat nasip 2 hafta öncesine kadarmış 4 haftalık bi düşük yaptım neyse neyse konuya dönelim ben pkos hastasıyım birde insülin direncim yüksekti ee birazdan kilo derken şükür Allah a hepsi düzene girince gebelik olabildiğini gördük bende aklına gelebilecek doğal ilaçlar kürler çaylar kullandım fakat doktor şart ee adamlar boşuna dirsek çürütmüyor bence hacamattan önce dr şart derim
Ay bu doktorlar varya ben inan gezdim doktor doktor kanlar idrar testleri vs hep ıyi dediler sonra özel bi hastanede çok önerilen bi doktora gittim o problemi mı buldu şükür sonu hüsran oldu ama o güzel duyguyu yaşadım Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde eşinde sen her defasında dr göründüğünde o da görünsün birde stres yapma verende Allah alanda o Rabbim senin için hayırlı zamanı biliyordur sabırCanım doktora gittim hiç bir sıkıntım yok sadece eşim varikosel ameliyatı oldu ama sonuçları iyi fakat hamile kalamiyorum
Ay bu doktorlar varya ben inan gezdim doktor doktor kanlar idrar testleri vs hep ıyi dediler sonra özel bi hastanede çok önerilen bi doktora gittim o problemi mı buldu şükür sonu hüsran oldu ama o güzel duyguyu yaşadım Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde eşinde sen her defasında dr göründüğünde o da görünsün birde stres yapma verende Allah alanda o Rabbim senin için hayırlı zamanı biliyordur sabırCanım doktora gittim hiç bir sıkıntım yok sadece eşim varikosel ameliyatı oldu ama sonuçları iyi fakat hamile kalamiyorum
Çok sağolun inşallah rabbim herkese verirAy bu doktorlar varya ben inan gezdim doktor doktor kanlar idrar testleri vs hep ıyi dediler sonra özel bi hastanede çok önerilen bi doktora gittim o problemi mı buldu şükür sonu hüsran oldu ama o güzel duyguyu yaşadım Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde eşinde sen her defasında dr göründüğünde o da görünsün birde stres yapma verende Allah alanda o Rabbim senin için hayırlı zamanı biliyordur sabır![]()
Şifa Allah’tan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben 7.ayımda hamile kaldım çok şükür çok dua ettim sabrettim. Hamile kaldığım aya kadar hem belirti yaşadım ama yanılttı. Hamile kaldığım ay adet olcam sandım ara ara sancım oldu hiç belirtim yoktu iki gün geçince adetim pozitifi gördüm şükürSelamun aleyküm kızlar benim bir sorum var ? 1.5 yıldır çocuğum olmuyo kaynanam bana hacamat yaptırmak istiyo biraz korkuyorum doğru bir yöntem mi ? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Cok mutlu oldum Allah bağışlasın dua edin bana da ne olurŞifa Allah’tan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben 7.ayımda hamile kaldım çok şükür çok dua ettim sabrettim. Hamile kaldığım aya kadar hem belirti yaşadım ama yanılttı. Hamile kaldığım ay adet olcam sandım ara ara sancım oldu hiç belirtim yoktu iki gün geçince adetim pozitifi gördüm şükür
Hic bir ise yaramiyo hacamat bazilarinda zaman kaybetme ben kaybettim bebegim olur diye diye 5 yili curuttum hic bekleme ozele git devlet fazla ilgilenmiyor bugun git yarin gelle uğraşma saglam doktor bul derim hacamati bende yaptirdim fayda saglamadi erkenden evliyken zaman harcama olmayacak islerle derim takdir tabiki sana kalmisSelamun aleyküm kızlar benim bir sorum var ? 1.5 yıldır çocuğum olmuyo kaynanam bana hacamat yaptırmak istiyo biraz korkuyorum doğru bir yöntem mi ? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Özelede gittim olmuyo hiç bir şeyHic bir ise yaramiyo hacamat bazilarinda zaman kaybetme ben kaybettim bebegim olur diye diye 5 yili curuttum hic bekleme ozele git devlet fazla ilgilenmiyor bugun git yarin gelle uğraşma saglam doktor bul derim hacamati bende yaptirdim fayda saglamadi erkenden evliyken zaman harcama olmayacak islerle derim takdir tabiki sana kalmis
Ankaradaysan sana saglam doktor onereyim adam 76 yasinda ama isinin ehli bende adeti bekliyorum ona gitmeye devam edecemÖzelede gittim olmuyo hiç bir şey
Bende öğrenebilir miyim doktorun ismini ?Ankaradaysan sana saglam doktor onereyim adam 76 yasinda ama isinin ehli bende adeti bekliyorum ona gitmeye devam edecem
Tabi canim cebecide doktor mehmet karakaya 76 yasinda ama gercekten isinin ehli kac kisi ona gitti cok arastirdim inferlite dahil herseye bakiyor annemin arkadasi 40 yasinda rahmin alinmasi lazim hamileligi unut demisler arkadasi bu doktora gitmis hamile kalmis bende ona gidiyorumBende öğrenebilir miyim doktorun ismini ?
Sadece ozel muayenesi mi var herhangi bir hastanede görev yapiyor mu ? Cok teşekkür teşekkür ederim bende hamile kalamiyorumTabi canim cebecide doktor mehmet karakaya 76 yasinda ama gercekten isinin ehli kac kisi ona gitti cok arastirdim inferlite dahil herseye bakiyor annemin arkadasi 40 yasinda rahmin alinmasi lazim hamileligi unut demisler arkadasi bu doktora gitmis hamile kalmis bende ona gidiyorum
Baktim sadece muayenehanesi varmisSadece ozel muayenesi mi var herhangi bir hastanede görev yapiyor mu ? Cok teşekkür teşekkür ederim bende hamile kalamiyorum
Ozel muayane 200 tl ucret istiyo aylik ya 200 yada 400 gozden cikartcan surekli gidincede indirim yapiyo adam para avcisi degil digerleri gibi ince eler sık dokurum sonucta kendimizi emenet ediyoruz canim baska hastanede gorev yapmiyo sadece ozel muayanesi var bende ona gidiyorum hatta haftaya gidicem yineSadece ozel muayenesi mi var herhangi bir hastanede görev yapiyor mu ? Cok teşekkür teşekkür ederim bende hamile kalamiyorum
Yok istanbulAnkaradaysan sana saglam doktor onereyim adam 76 yasinda ama isinin ehli bende adeti bekliyorum ona gitmeye devam edecem
E peki ameliyat falan yapması gerekse nolcak. Yani muayene şartlarında yapılmaz ki. Ben miyom için gitmek istiyorum da..Ozel muayane 200 tl ucret istiyo aylik ya 200 yada 400 gozden cikartcan surekli gidincede indirim yapiyo adam para avcisi degil digerleri gibi ince eler sık dokurum sonucta kendimizi emenet ediyoruz canim baska hastanede gorev yapmiyo sadece ozel muayanesi var bende ona gidiyorum hatta haftaya gidicem yine