KIZLAR GALİBA HAMİLEYİM!!🌈💕❤️🌈💕🌸

Anladımmmm allah kolaylık versin . Birde benim adefersin vajina içi de ağrıyordu içten ağrım da vardı . O şimdi geçti. İnşallah hamilesindir:)
İnşallah ama olmadığımı düşünmeye başladım artık hayırlısı olsun, rabbim senin hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Neden ? Kasılmayı da hızlandırdığı için mi?
Evet canım.gebelik başlarında düşüğe sebep olur diye okumuştum bi yerde.araştırmak da fayda var.Genellikle hamileliğin sonunda fazla fazla yiyordu buradaki kadınlar doğurmayı kolaylaştırdığı için.

Ben hamile kalmaya karar verdiğimde kullandım hurmayı her gün tükettim çekirdeği de doğal aldım tükettim şuan çekirdeğe devam editorum ama hurmayı kestim tabikşi onu son iki ay tekrar yemeye başlarım artık

Her gün 1-2 tane bir şey yapmaz, ama folik asit için istenilen miktar 400 mg o yüzden 2 hurmayla onu sağlayamazsın tek başına canım, ceviz roka avakado muz süt yoğurt peynir hepsinden yersen olabilir ancak,
Ben yoğurt peynir falan çok tüketiyorum. Hep doğalından alıyorum. Köyden falan. Hani 400 kadar olmasads bi yarısı kadar olsa yeter diye düşündüm hep. Allahın takdirine bıraktım ilaca ben biraz önyargılıyım. Bir ara çok hastaydım hep ilaç kullandım ve artık tiksindim içesim gelmiyo inan vitamin olsa dahi

Kesinlikle öyle zaten bunları tüketirsen olur benim arkadaşım hiç içmedi folik asit hiç bir ilaç içmedi normal yolla doğum yaptı bebeği de sapasağlam

Kesinlikle öyle zaten bunları tüketirsen olur benim arkadaşım hiç içmedi folik asit hiç bir ilaç içmedi normal yolla doğum yaptı bebeği de sapasağlam
Aynen eskiden millet folik asit mi içiyormuş beslenmesine dikkat ediyormuş ama senin özel bi durumun var inşallah en sağlıklısından bir beben olur

Kızlar adetim 1 gün gecikti sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20201218_012313.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 20201218_012305.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…