• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GALİBA HAMİLEYİM!!🌈💕❤️🌈💕🌸

Aminnn benim gecikmedi şuan bi gün öncesi adetten ilk beş dakikada çıktı böyle şok oldum. Allah varsa bebemi islama bağışlasın hayırlı evlat etsin hepimizin cümlemizin inşallah🌸🌸
İçinemi doğdu test yaptin😊

İçinemi doğdu test yaptin😊
Aslında bu ay çok değişik bir aydı. Ben son adetimden bir hafta sonra itibariyle batmalar ağrılar hissettim ara sıra hafif midem bulandı ama iki kez oldu. Böyle birşeyi bir kez daha yaşamıştım ama adet olmuştum. Dedim kist falan vardır çünkü ilk yaşadığımda korunuyorduk. Bunda korunmadığımız için bir acaba oldum. Birde eşimin anneannesi beni görür görmez sen hamilesin sanki dedi hibçirşeyden habersiz. Öyle olunca adetimden dört gün önce denedim şuanda adetten önceki son gündeyim deneyeyim dedim diğerleri de silik çıkınca sonradan. O şekil de öğrendim🌸🌸🌸🌸

Aslında bu ay çok değişik bir aydı. Ben son adetimden bir hafta sonra itibariyle batmalar ağrılar hissettim ara sıra hafif midem bulandı ama iki kez oldu. Böyle birşeyi bir kez daha yaşamıştım ama adet olmuştum. Dedim kist falan vardır çünkü ilk yaşadığımda korunuyorduk. Bunda korunmadığımız için bir acaba oldum. Birde eşimin anneannesi beni görür görmez sen hamilesin sanki dedi hibçirşeyden habersiz. Öyle olunca adetimden dört gün önce denedim şuanda adetten önceki son gündeyim deneyeyim dedim diğerleri de silik çıkınca sonradan. O şekil de öğrendim🌸🌸🌸🌸
Kan testi de yüzünü güldürsun canim inşallah😊
Demmekii eskiler yuzune bakinca anliyolarmis

Arkadaşlar sonuç geldi e nabıza 104.4 çıkmış yani hamileyim herhalde

Eklentiler

• 1788A5FA-FF93-4146-B540-C5A2A32E5453.png
    1788A5FA-FF93-4146-B540-C5A2A32E5453.png
    212,9 KB · Görüntüleme: 94
Back