Hayırlı olsun canımBugün battan bir önceki günüm. İlk olarak adetime dört gün kala test yaptım ve saatler sonra silik çizgi gördüm. Sonra adetime iki gün kala yaptım ve yine bırakıp gitmiştim testi sonradan farkettm ki silik çizgi çıkmış. Birinci fotoğrafta üstteki dört gün kala, alttaki iki gün. Bugün battan önceki günüm ve albi testi denedim. İlk 5 dkda böyle bir ikinci çizgi çıktı. Buda ikinci fotoda. Galiba hamileyim ne diyosunuz???????!!!❤❤❤❤
Amiin cümletenHayırlı olsun canımvar görünüyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizinde inş
Tebrikler. Sağlıkla doğar inşallahArkadaşlar sonuç geldi e nabıza 104.4 çıkmış yani hamileyim herhalde
Resmî olarak hamilesin canım gözün aydınArkadaşlar sonuç geldi e nabıza 104.4 çıkmış yani hamileyim herhalde
İnşallahh canım allah tez zamanda versin inşTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini darısı başıma
Ya canım aynısı benim başıma geldi aynı albi marka testle yaptım bende saatler sonra kalın pembe silik çizgi çıktı bende kuruma çiZgisidir diye su döktüm yine kaldı çizgi bana da umut olur mu bu durum acaba tahminime göre yumurtlamadan sonra bugün 12. Günüm,Bugün battan bir önceki günüm. İlk olarak adetime dört gün kala test yaptım ve saatler sonra silik çizgi gördüm. Sonra adetime iki gün kala yaptım ve yine bırakıp gitmiştim testi sonradan farkettm ki silik çizgi çıkmış. Birinci fotoğrafta üstteki dört gün kala, alttaki iki gün. Bugün battan önceki günüm ve albi testi denedim. İlk 5 dkda böyle bir ikinci çizgi çıktı. Buda ikinci fotoda. Galiba hamileyim ne diyosunuz???????!!!❤❤❤❤
Canım çok net durmuyor ama bence yarın farklı bi marka ile tekrar yap. Ben adet günümden önceki gün yaptığımda direk beş dk da çıktı. Adetten dört ve iki gün öncesinde mesela yarımsaat sonra fln çıktı ama bendekiler daha belirgindiYa canım aynısı benim başıma geldi aynı albi marka testle yaptım bende saatler sonra kalın pembe silik çizgi çıktı bende kuruma çiZgisidir diye su döktüm yine kaldı çizgi bana da umut olur mu bu durum acaba tahminime göre yumurtlamadan sonra bugün 12. Günüm,
Anladım peki öyle yapıcam, Bende normalde Bugün adet olmam lazımdı ama tahminen yumurtlama günümü bildiğim için 12. Günüm diyorum ama 30 temmuzda adet oldum,Canım çok net durmuyor ama bence yarın farklı bi marka ile tekrar yap. Ben adet günümden önceki gün yaptığımda direk beş dk da çıktı. Adetten dört ve iki gün öncesinde mesela yarımsaat sonra fln çıktı ama bendekiler daha belirgindi
Belki geç döllenmiş olabilir siz bence tekrar bi miratech marka ile yapın bakalım kaçıncı dk da çıkıcakAnladım peki öyle yapıcam, Bende normalde Bugün adet olmam lazımdı ama tahminen yumurtlama günümü bildiğim için 12. Günüm diyorum ama 30 temmuzda adet oldum,
Benim ilk yaptığım teste benziyor seninki siliklik açısından bi iki gün sonra falan hcg artarsa daha iyi çukabilir. Bizim ilk denememizdi ondan ben ihtimal vermemiştim ta Ki diğer testi yapana kadarBelki geç döllenmiş olabilir siz bence tekrar bi miratech marka ile yapın bakalım kaçıncı dk da çıkıcak
Bu geç döllenmeyi asla anlamıyorum yaBelki geç döllenmiş olabilir siz bence tekrar bi miratech marka ile yapın bakalım kaçıncı dk da çıkıcak
BEnde hsg filmi çektirdim çekildikten sonra o ay çok hamile kalan okudum folik asit falan da içiyorum, o yüzden bir ihtimal diye umutlanıyorum pko olduğu için yumurtlama yakalayamıyordum ben,Benim ilk yaptığım teste benziyor seninki siliklik açısından bi iki gün sonra falan hcg artarsa daha iyi çukabilir. Bizim ilk denememizdi ondan ben ihtimal vermemiştim ta Ki diğer testi yapana kadar
Yok canım ölçmedim hiç. Benim genel olarak kasıklarım çok ağrıdı ilk günlerde batma oldu. Ve 2 kez sabah midem bulanır gibi oldu. Yoksa adet belirtilerimin aynısını yaşadım pek ihtimal vermiyordum ama kasık ağrım sürekli olduğundan bir acabaaa diye düşünüyodum. Ateşime hiç bakmadım çok da ateş halinde olmuyorum şuanda. Midemde iyi. Kasık ağrım devam ediyorBu geç döllenmeyi asla anlamıyorum yageç döllenme geç yumurtlama demek değil mi eğer öyleyse evet ben geç yumurtladım 20.günümde yumurtlama gördüm, ateşim 37.2 oldu karnımda ağrı vardı öyle anladım, şuan yine ateşim yüksek hiç ateşini ölçüyor musun hamileyken nasıl
Anladımmm. Folik asit kullanmıyorum ben ilaca karşıyım. Onun yerne hurma yiyip çekirdek çıtlıuorum doğal alayım diye. İnşallah vardır canım bebeğin hayırlısıysaBEnde hsg filmi çektirdim çekildikten sonra o ay çok hamile kalan okudum folik asit falan da içiyorum, o yüzden bir ihtimal diye umutlanıyorum pko olduğu için yumurtlama yakalayamıyordum ben,
Bende anlamadım ki adete çok benziyor benimde kasık ağrım var resmen adet olacak gibiyim, Yerleşme devam ediyordur o yüzden normal galiba kasık ağrıları bildiğim kadarıylaYok canım ölçmedim hiç. Benim genel olarak kasıklarım çok ağrıdı ilk günlerde batma oldu. Ve 2 kez sabah midem bulanır gibi oldu. Yoksa adet belirtilerimin aynısını yaşadım pek ihtimal vermiyordum ama kasık ağrım sürekli olduğundan bir acabaaa diye düşünüyodum. Ateşime hiç bakmadım çok da ateş halinde olmuyorum şuanda. Midemde iyi. Kasık ağrım devam ediyor
Bende öyleyim ama bunu içmek zorundayım yoksa hiç yumurtlama göremiyorum hayıtlı macun aldım onla da olmadı mecburen bunu aldım,Anladımmm. Folik asit kullanmıyorum ben ilaca karşıyım. Onun yerne hurma yiyip çekirdek çıtlıuorum doğal alayım diye. İnşallah vardır canım bebeğin hayırlısıysa
Hurmayı bir araştırın bence.Anladımmm. Folik asit kullanmıyorum ben ilaca karşıyım. Onun yerne hurma yiyip çekirdek çıtlıuorum doğal alayım diye. İnşallah vardır canım bebeğin hayırlısıysa
Anladımmmm allah kolaylık versin . Birde benim adefersin vajina içi de ağrıyordu içten ağrım da vardı . O şimdi geçti. İnşallah hamilesindir:)Bende öyleyim ama bunu içmek zorundayım yoksa hiç yumurtlama göremiyorum hayıtlı macun aldım onla da olmadı mecburen bunu aldım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?