Hayırlı olsun öyle görünüyor sağlıkla gelsin lBugün battan bir önceki günüm. İlk olarak adetime dört gün kala test yaptım ve saatler sonra silik çizgi gördüm. Sonra adetime iki gün kala yaptım ve yine bırakıp gitmiştim testi sonradan farkettm ki silik çizgi çıkmış. Birinci fotoğrafta üstteki dört gün kala, alttaki iki gün. Bugün battan önceki günüm ve albi testi denedim. İlk 5 dkda böyle bir ikinci çizgi çıktı. Buda ikinci fotoda. Galiba hamileyim ne diyosunuz???????!!!❤❤❤❤
Gözün aydın canımDaha nettir belki diye atıyorum
Hayirli olsun canim bebis geliyoDaha nettir belki diye atıyorum
Ay çok sağolunnnn şuan nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . İlk beş dakkada çıktığına göre doğrudur herhaldr diyorumGözün aydın canımtest pozitif,ınş Kandada çıkar,rabbim kucağınada almayı nasip eder ınş canım
Çok sağolun yaa inş doğrudur test albi markasına çok söven olmuşşHayirli olsun canim bebis geliyo
Dogrudur canim hemen kan ver bizide haberdar etAy çok sağolunnnn şuan nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . İlk beş dakkada çıktığına göre doğrudur herhaldr diyorum
Çok sağolunn inşallah allah sağlıkla dünyaya getirmemi nasip eder varsa şayetHayırlı olsun öyle görünüyor sağlıkla gelsin l
Kan testini yarın verebilirsem vericem özel hastane ne kadar acaba ücretleri. Sağlık ocağı çok uzağımdaDogrudur canim hemen kan ver bizide haberdar et
Hamilesin canim hayirli olsun insallahDaha nettir belki diye atıyorum
Çok sağolun inş albi yanıltmıyordurHamilesin canim hayirli olsun insallah
Özelin acilinden girersen çok tutmaz canımKan testini yarın verebilirsem vericem özel hastane ne kadar acaba ücretleri. Sağlık ocağı çok uzağımda
Yaaa çok sağolunnn çok değişik duygular içerisindeyimSağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Tamam inşallahÖzelin acilinden girersen çok tutmaz canım
İnşallahÇok sağolunn inşallah allah sağlıkla dünyaya getirmemi nasip eder varsa şayet❤
Yok canim benimde oyle olmustu reglim 2gun gecikti aninda yaptim ayni cikti sonra kandada cikti Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahÇok sağolun inş albi yanıltmıyordur ❤❤
Yaaa çok sağolunnn çok değişik duygular içerisindeyim
Aminnn benim gecikmedi şuan bi gün öncesi adetten ilk beş dakikada çıktı böyle şok oldum. Allah varsa bebemi islama bağışlasın hayırlı evlat etsin hepimizin cümlemizin inşallahYok canim benimde oyle olmustu reglim 2gun gecikti aninda yaptim ayni cikti sonra kandada cikti Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?