Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kızlar fondoteni fırçayla mı elinizle mi yoksa süngerle mi uyguluyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
..........................................:lepi::enbuyukkk:

el veya sungerle uyguluyorumm fırceyla hıc denemedım acıkcasıııı yuzu cızmıyomu fırcaa

ben elimle uyguluyorum canım. ama nemli sünger kullanmak gerekiyor. nedense ben kullanmadım hiç sünger. yarın bir deneyeyim bakalım süngerle.

ben fircayla suruyorum.. bildigim kadariyla en iyi sonuc fircayla sonra sungerle aliniyor=)

süngerle sürüyorum. toz fondoten kullandıgım için elle nasıl olur onu bilemiyorum.krem fondoten kullananlar elle sürübilir tabi

lancome un fondoten fırçaları çok güzel pürüzsüz yayıyor valla.

ben krem fondoten kullanıyorum, süngerle dalgalanıyor, elle daha rahat sürülüyor ve iyi duruyor..

fondöten kullanmıyorum ama doğru olanı fırçayla uygulamaktır.
makyözler de öyle uygular ve tavsiye eder.

bu fırça dediğiniz ne oluyo anlamadım allık sürdüğümüz fırçamı arkadaşlar

makyaj uzmanları fırçayla sürülmesini tavsiye ediyorlar.çünkü sünger fondötenin büyük bir kısmını emiyormuş içine kızlar:1shok:

tekin acarda görevli bana makyaj yaparken, fondotenden spatula gibi birşeye dökmüştü biraz, sonra o spatuladan fırçayla azar azar alıp uygulamıştı yüzüme, çokk doğal duruyordu birşey sürmemişim gibi delikafadulden bide fondoten fırçaları çok yumuş yumuş şeyler, iz bırakabilceğini, çizgi çizgi yapcağını hiç sanmıyorum :sm_confused: :içelim:

evet cnm banada sevilde aynı anlattığın gibi uygulamıştı fondoteni çok doğal duruyordu bende bi hanıhihoyyytmlara sorayım dedim

bn ellerimle uyguluorumm.. çokta güzl oluo kalıp gibi durmuo yani
sürekli içten dısa hareketlerle ypıorm...

ben süngerle sürüyorüm sonuçtan memnunum ama en kısa zamanda bir fırça edinip deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…