- Konu Sahibi bebeklinick
Kapaticiligi nasıl
Bilmiyorum ben bb krem kullanmam hiç. Market ürünü istemiyorum dediniz diye bildiğim bir eczane ürünü tavsiye edeyim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapaticiligi nasıl
Püre beaity aldım..cildim ışıl ışıl oldu .aman aman kapatıcı değil amaMisha & pure beauty ❤
Aldım pure beauty ivory ... İnanılmaz canlandırdı yüzüm isildadi mükemmel .ama kapaticiligi pek de yokBen klairs kullanıyorum memnunum. Ama fiyata inanılmaz artmış. Bittiğinde ben de pure beauty alırım sanırım. İkisi de Kore markası
Tsekkur ederim cc lerde zaten kapaticilik olmuyormuş.Ben ersağın cc sini kullanıyorum hem 15 faktörlü güneş koruyu içeriyor çok kapatıcı olduğunu soyleyemem ama cildi eşitliyor. Parlak doğal görünüm veriyor ıslak bitişli zaten ve çok ince yapılı kaç kat sürmek istersen surebilirsin
Hayır doğal olduğunu iddia eden bir marka zaten. Islak bitiş tam sizin dediğiniz gibi ışıl ışıl görünen bir ciltTsekkur ederim cc lerde zaten kapaticilik olmuyormuş.
Ben dün pure beauty aldım çok sevdimıslak bitiş nedir bilmiyorum? Ama benimkide cildimi ışıl ışıl yaptı sevdimm. Ve spf faktörlü lanolin paraben ve alkol içermiyor.
Sizinkinde lanolin alkol paraben varmiymis ?
Hayır doğal olduğunu iddia eden bir marka zaten. Islak bitiş tam sizin dediğiniz gibi ışıl ışıl görünen bir cilt
Sheseido alacagim haftaya bitane de .280 lira o nars ne kadarParaya kıyarsanız Nars alın,derim.
Bakayım..sheseido suda akmiyormus sahilde kullanayim diye avantajlı geldi o dao da o civarda.Ama magazalarında ındırım var
Pure beauty onerisi ilk benden gelmis. Satin aldığınızı benden baska herkese söylemişsiniz teessüf ederimKızlar ben 50 ye aldım vatsonsda indirim var 35 e düşmüş yarına kadar pure beuaty .haberiniz olsun
Yaaaa ben alıntı yapıyorum filan kuzum ama bakıyorum da olmamış oluyor bazen . Belki ona denk gelmişsindir bilemedim kiPure beauty onerisi ilk benden gelmis. Satin aldığınızı benden baska herkese söylemişsiniz teessüf ederim
Şaka yapıyorum. Begenmenize sevindim.Yaaaa ben alıntı yapıyorum filan kuzum ama bakıyorum da olmamış oluyor bazen . Belki ona denk gelmişsindir bilemedim ki
Bayyyyyildim hergun sürmek istiyorum.ama zararı olacak diye korkudan lazım oldukça sürüyorum .Şaka yapıyorum. Begenmenize sevindim.
Market ürünü o .kullanmamÖnereceğim değil de önermeyeceğim garnier kesinlikle alma parana yazık edersin
Nars bb iyidirKizlar soru başlıkta
İlgilenen olur umarım
Garnier cecil gibi marketlerde bulunan markaları tercih etmiyorum
Sizler ne önerirsiniz
Püre beauty aldımNars bb iyidir
Kuru olmayan ciltlerde Shiseido da çok iyi.