Kızlar fikrinizi söylyin siz olsanız ne yapardınız

birkiz80

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
100
19
Şimdi şöyle bir durum var
Kaynanam herşeye laf eden yer altından laf bulan biridir kendini lüks sanıp aslında olmayan biri
Şehir dışında bir düğün olacak yakında o düğünün olduğu şehirde ise tanıdık yok ya otelde kalmaları gerek yada benim annemle babamın evi var o şehirde boş olan orda
Onlarda beleşe getirip bana evi ayarla orda kalalım dediler ama şöyle bir durum var ortada annemlerle 2 senedir yaklaşık konuşmuyorlar kaynanam anneme saydırdı ağzına geleni söyledi
Sürekli konuyu açık orda kalalım diyorlar ben davet etmeden daha kendileri atladılar hemen
Ve ordaki ev eski biz onu kiraya vermek için almıştık şu an kiracı yok ara sıra annemle babam gelgit yapıyorlar oraya içindeki eşyalarda evde eski
Şimdi onları ben götürsem oraya adım gibi eminimki beğenmemezlik yapacaklar ve günü gelince başıma kalkıcaklar
O yüzden götürmek istemiyorum sizce ne bahane üretmeliyim yada siz olsanız böyle bir durumda götürümüydünüz?

Bence bahane üretmeyin. Orası anne ve babanızın evi kayınvalideniz sizin söyleminizle saydırıp küsmüş. Küstüğü insanların evinde kalmaya nasıl kalkışıyor hayret bir şey doğrusu. Açık açık durumu bu şekild belirtin. Ben evi açamam ama ailemi arayarak teklif edebilirsiniz diyerek aradan çıkın. Kendi aralarında çözsünler

Götürmezdim saçmalama. Anneme laf sayacak ben de götüreceğim evlerini vereceğim bir de laf edecekler eşyalarına, oldu canım. 1 günlük otel parasını da versin cimriler yüzsüzlüğe bak ya. Bahaneye gerek yok canım ayarlayamam deyip kenara çekileceksin ne bahanesi bahaneye gerek mi var sence şu anlattıklarından sonra.

Kaynanam herşeye laf eden yer altından laf bulan biridir kendini lüks sanıp aslında olmayan biri
Şehir dışında bir düğün olacak yakında o düğünün olduğu şehirde ise tanıdık yok ya otelde kalmaları gerek yada benim annemle babamın evi var o şehirde boş olan orda
Onlarda beleşe getirip bana evi ayarla orda kalalım dediler ama şöyle bir durum var ortada annemlerle 2 senedir yaklaşık konuşmuyorlar kaynanam anneme saydırdı ağzına geleni söyledi
Sürekli konuyu açık orda kalalım diyorlar ben davet etmeden daha kendileri atladılar hemen
Ve ordaki ev eski biz onu kiraya vermek için almıştık şu an kiracı yok ara sıra annemle babam gelgit yapıyorlar oraya içindeki eşyalarda evde eski
Şimdi onları ben götürsem oraya adım gibi eminimki beğenmemezlik yapacaklar ve günü gelince başıma kalkıcaklar
O yüzden götürmek istemiyorum sizce ne bahane üretmeliyim yada siz olsanız böyle bir durumda götürümüydünüz?
Götürmem. Utanmadan o kadar saydırdığı insanların evinde mi kalacak bir de

Sacmalamayın hakaret edıcek sayıp sovecek ..ne hakla boyle bır talepte bulunuyormus.

Siz diyemedinizmi hangi yüzle böyle birşey isteyeceksınız
Yada kendiniz arayın ısteyın benım evım degıl diyin

Sacmalamayın hakaret edıcek sayıp sovecek ..ne hakla boyle bır talepte bulunuyormus.

Siz diyemedinizmi hangi yüzle böyle birşey isteyeceksınız
Yada kendiniz arayın ısteyın benım evım degıl diyin
Şöyle işte isteyen kendisinden ziyade kayınbabamdı o söyledi ilk yani onlar şu kafada oldu bitti onlar bugün yenig ün herkes hiçbişey olmamış gibi davransın

Götürmezdim saçmalama. Anneme laf sayacak ben de götüreceğim evlerini vereceğim bir de laf edecekler eşyalarına, oldu canım. 1 günlük otel parasını da versin cimriler yüzsüzlüğe bak ya. Bahaneye gerek yok canım ayarlayamam deyip kenara çekileceksin ne bahanesi bahaneye gerek mi var sence şu anlattıklarından sonra.
Zaten olay cimrilikten ibaret bide diyorlarki gideriz bi 4-5 gün kalırız tatil yapar geliriz

Ayol gel de çıldırma. Kız bir şeyler söylesene sen de annem evini vermez falan de en kötü uyuzlar yaaaa 😡
Ya açıkcası çok çirkefler ufacık şeyden mahalle kavgası çıkarıyorlar üzülen ben oluyorum sonra o yüzden bişey demek istemiyorum he he oraya gideriz dedim kapattım konuyu ama hiç istemiyorum öyle bişeyi hatta o kadar yüzsüzler ki biz gitmiyoruz desekte onlar e gidip biz orda kalalım derler yada bizi zorlarlar illa sizde gelin diye bedavaya gelsin diye

Ya açıkcası çok çirkefler ufacık şeyden mahalle kavgası çıkarıyorlar üzülen ben oluyorum sonra o yüzden bişey demek istemiyorum he he oraya gideriz dedim kapattım konuyu ama hiç istemiyorum öyle bişeyi hatta o kadar yüzsüzler ki biz gitmiyoruz desekte onlar e gidip biz orda kalalım derler yada bizi zorlarlar illa sizde gelin diye bedavaya gelsin diye
Eşin desin o zaman canım valla allah kolaylık versin sana, ben burada sinir küpü oldum seni düşünemiyorum

Gerçekten insanın yüzsüzü çekilmezken kayınvalidenin yüzsüzü hiç çekilmiyor…
Hiç bahaneler bulma bence açık açık söyle…

Gerçekten insanın yüzsüzü çekilmezken kayınvalidenin yüzsüzü hiç çekilmiyor…
Hiç bahaneler bulma bence açık açık söyle…
Ya normal insan olsa söylerdim açık açık hatta normal insan olsa götürürdümde seve seve açıkcası öyle biri değilim ama başıma gelecekleri biliyorum söylesemde bunuda bi laf edip 10 sene lafını ederler o kadar kavgayı seviyorlarki bundanda kavga çıkarırlar uğraşmak istemiyorum yani kısacası o yüzden açık açık söylemek istemiyorum bide aşırıı ısrar ediyorlar zaten hemen atladılar şu ayın şu gününde ayarla sizin evi diye böyle yüzsüzlük hiç görmedim ben

Evet de nolur sokma o eve ben çok sahiplendim bu meseleyi :KK70:
😂yok ya açıkcası asla sokmak istemiyorum hatta doğrusu şöyle yapmayı düşünüyorum işimiz var fln diyip düğüne gitmemeyi düşünüyorum evdede akrabalar varmış annemlerden anahtarı almış onlar gitmişler krdalar 1 ay orda kalacaklar diycem herhalde

Evet de nolur sokma o eve ben çok sahiplendim bu meseleyi :KK70:
😂yok ya açıkcası asla sokmak istemiyorum hatta doğrusu şöyle yapmayı düşünüyorum işimiz var fln diyip düğüne gitmemeyi düşünüyorum evdede akrabalar varmış annemlerden anahtarı almış onlar gitmişler krdalar 1 ay orda kalacaklar diycem herhalde
Bencede ne yapıp ne edip o zevki ona yaşatmayın lütfen 🙏🏻

Benim kv ile ailem de görüşmüyor ama hanımefendi benle geçmişi unutalım güllük gülistanlık olalım istiyor öyle bir şey yok… İnşallah ailenizle küs olan kv ye karşı bir duruşunuz vardır

Ordaki otellerin linkini atın
Çok güzel rahat edersiniz fiyatı da ödeyebilirsiniz çok pahalı değil diye

Anneme ağzına geleni söyleyip küstürmüştün ya unuttun herhalde şimdi onun evinde kalmak istiyorsun. Arayıp özür dilersen belki izin verir, benlik değil konu diyebilirsiniz.

X