Ausbildung yapmanimi istiyor canim??
Aslinda yapsan cok iyi olur, cünkü olduda türkiyeden dönmek zorunda kalirsin tekrar burda sana cok lazim olur diploma...a.s
evet canim ausbildung yapmami istiyo ama bu cok uzun bi süre ben istemiyorum ama hic is tecrübemde olmicak yabanci dilimlede biyere giricegimi sanmiyorumya aslinda calismak istemiyorum ama annem mutlaka birkere kendi parami kazanmami ve kendi ayaklarimin üstünde durdugumu görmek istiyo ondan sonra evlenirsin diyo ama 5 yil cok uzun bi süre senağlama
18 yasindayim ama ben zaten istanbula döner dönmez evlenmeyi düsünmüyorum ama en azindan nisanlilik dönemimizde birbirimizden ayri olmayalim istiyorum evlenmemize daha zaman var ama biktim herzaman o orda ben burda sadece yazlari görüsebiliyoruz bu yaz agostosta 1 ay istanbuldaydim.. ama cok az bi sürec ben turist gibi gidip gelmek istemiyorum orda yasamak istiyorum artik..
Güzelim mutlaka annen senin ayaklarinin üzerinde durmani istiyordur fakat kendinden ziyade senin icin istiyor bunu...yarin öbür gün kimseye muhtac kalmadan herseyin üstesinden gelebilmen icin...:teselli:
5 sene uzun bir süre degil tatlim helede 17 yasinda oldugnu hesab edersek hic degil..
Evlenme demiyorum lakin egtimini herseyini tamtamina yapmadan yasamadan kesinlikle evlenmemeni tavsiye ederim, bu günlerini ararsinda bulamasin güzelim...ah kafam ah kafam diye yanarsin sonra, anneninde korkusu bu zaten...okusan meslek yapsan ona ne faydasi olucakki, senin iyi yerlerde olmani istiyor kendin icin...
Farz et gittin Türkiyeye evlendin 19 yasinda ehhh ne yapican?benneyaptımki
Cicim aylari o kadar cabuk bitiyorki inan sasarsin, sonra monotonluk baslar gecim derdi baslar, Maddi manevi sorunlar baslar, keskelerle sayarsin güzelim..
Bence anneni dinle, büyük sözü dinleyen yüzde 99 yanlis yapmaz
canim cok haklisin evet bende zaten bunlarin farkindayim annem babam benim iyiligimi istiyolar ama ben almanyada yasamaktan cok sIkIldim artik ben istanbula gitsem bile hemen evlenmicem bi yil sözlü bikac yil nisanli derken 21 yasinda olana kadar beklemeyi düsünüyorum zaten ama benim derdim bitek sevgilim orda diye istanbula dönmek deil benim manevi destege ihtiyacim var bütün akrabalarim istanbulda burda birtek annem babam ve anneannem var hergün istanbuldaki kuzenlerimle teyzemle halamla telefonlasiyorum birbirlerine misafirlige gidip geliolar bunlar cok basit seyler ama ben böyle seyleri cok özlüyorum cok ihtiyacim var..
keske meslek egitimi orda yapabilsem..senağlama sevgilimde dört gözle bu yilin bitmesini beklio sen gelde herseye raziyim yillarca nisanlida kalsak olur yeterki gel artik diyo neyapicagimi sasirdim ikiside cok önemli benim icin hem egitimim hem sevgilim ve akrabalarim offfsenağlamasenağlama
canim cok haklisin evet bende zaten bunlarin farkindayim annem babam benim iyiligimi istiyolar ama ben almanyada yasamaktan cok sIkIldim artik ben istanbula gitsem bile hemen evlenmicem bi yil sözlü bikac yil nisanli derken 21 yasinda olana kadar beklemeyi düsünüyorum zaten ama benim derdim bitek sevgilim orda diye istanbula dönmek deil benim manevi destege ihtiyacim var bütün akrabalarim istanbulda burda birtek annem babam ve anneannem var hergün istanbuldaki kuzenlerimle teyzemle halamla telefonlasiyorum birbirlerine misafirlige gidip geliolar bunlar cok basit seyler ama ben böyle seyleri cok özlüyorum cok ihtiyacim var..
keske meslek egitimi orda yapabilsem..senağlama sevgilimde dört gözle bu yilin bitmesini beklio sen gelde herseye raziyim yillarca nisanlida kalsak olur yeterki gel artik diyo neyapicagimi sasirdim ikiside cok önemli benim icin hem egitimim hem sevgilim ve akrabalarim offfsenağlamasenağlama
egitim önemli tamama ama Türkiyede yapabilirsin hem çalışıp hem okuyabilirsin iş bulmaya gelince 3 dille cok rahat iş bulursun cnm
canım yaşını görmeden önce 3 dil yeter aslında dedim kendi kendime ama 18 yaşındaymışsın bence meslek eğitimi de alabilirsin. yaşın genç çünkü. erken evlilik çok iyi birşey değil zaten.
cnm aslında ne kadar şanslısın.yanında,eğitimini tamalayıp ekonomik özgürlüğünü kazanman için sana sonuna kadar destek olan bir annen var.sonra,belkide Türkiyede okyan gençlerin çoğunun sahip olamadığı artı bir eğitim şansın var ve sen hala evlenicem,sıkıldım dayanamıyorum diyorsun.şimdi böyle hissedersin.ama iki yıl sonra sorunlar başladığında kafanı taşlara vurursun.oranın nimetlerinden mesleğin adına sonuna kadar faydalan sonra gel buraya ne istersen yap.ama önce mesleğini eline al.asla pişman olmazsın.aksi takdirde keşkelerin bol olacak.a.s.
Bak canım;
bu konuya eğitimim gözüyle bakma..
Bu konu senin kendi mutluluğun.. Gelecekteki mutlu Merve için yapılan çalışmalar olduğunu düşün..kaydirigubbakcemile2
İleride Allahım saklasın evliliğine bir şey olursa ne kuzenler ne de teyzelerin,halaların sana istediğin desteği verebilir.. Sana senden başka kimseden hayır ve fayda yok bana inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?