peki canım ausbildung yaparsan ne ausbildungu yapmayı düşünüyorsun?
canim Fremdsprachenkorrespondent veya Fremdsprachensekräterin olarak yapmak istiyorumm dolmecerlikde olabilir henüz karar veremedim
a.s.:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki canım ausbildung yaparsan ne ausbildungu yapmayı düşünüyorsun?
ilk basta söylim seni üzmek istemem ama sanma ki almanca ve inglilizcen var diye seni havada kapacaklar. Istanbul üniveriste bitirmis genclerle oldu. Yani yapanci diline güvenme. Bir meslegin olmali ve yasininda oturmasi gerekli. Zaman zaman oluyor insan bunaliyor gurbet elde, herhalde bunu gurbette yasayan herkez yasardir dönem dönem. Simdi almanyadan sikildin uzaktaki seyler tatli gelir insana istanbul danda birkarsin emin ol. Hayat sartlari hemen hemen heryerde ayni. Akrabalarinada fazla güvenme manevi destek önemli. Bilki senin bir derdin olursa kimseden fayda yok kendinden baska sonrada anne baba. Mutlaka Ausbildung yap ayaklarin üstünde dur, ben calismak istemiyorum da deme calis calis ayaklarin üstünde durki daha kiymetli olasin. Kimseye muhtac olma kocaya bile anneye babaya bile. Sen altin bilerzigini koluna tak. Sonra yine calismasin evinin hanimi olursun o senin tercihin ama o altin bilezik durusn sende. Nisanlinda sende az daha gayret edin halinize sükredin beterin beteri var. Hem bu zaman ikiniz icinde sevginizi ölcmek icin güzel bir firsat.... canim iyiligini istiyorum sakin ola beni yalnis anlama HASRETLIGIN ne demek oldugunu cok cok iyi biliyorum suan bende yasiyorum zor ama sabrin sonu selamet. Sabret annenin sözünü dinle geleceginl oynama... allah yardimcin olsun okulunda basarilar canim allah tamamina erdirsin
canım bence 3 dille cok ii konumlara gelebilirsin ayrıca gelip evlencemde demiyorsun burda devam okuyacagım diyorsun bence gel hem evlenmeden Türkiye yaşamına bakarsın baktın olmadı düzenini kurmadan tekrar almanyaya geri dönersin düzen derken evlilik diyorum hem ailende yanında olcakmış yerinde olsam okulumu bitirir bitirmez ausbildunga başlamadan ailende dönüyorsa dönerdim emin ol almanyadan daha fazla iş imkanı vardır burda kriz sadece Türkiyede degil yani
canım bende almanyadan döneli 2sene oldu cokta memnunum hayatımdan senin şansın ailende gelcek benim tek şanssızlıgım ailemin yanımda olmaması
güzelim şimdiki sabrın ve azmin ilerde sana katlanarak dönecektir.
yalnız şuan acele edersen ileride telafisi zor olabilir.
sabır ve azim.yıl dediğin çok çabuk geçer.bir hayat boyu bedel ödeme.