Kızlar fikrinize ihtiyacım var.

Evet boyle yaptiklari icin olmasi gerekenleri bile yaptirdigim icin sucluluk duymaya basladim normalde lafimi esirgenemem tuttugumu koparirim ama bu konuda elim kolum baglaniyor istemsizce.

Başımdan böyle bir nişanlılık süreci geçti, eve kadar düzdük yerleştirdik, ailesinden sebep yapamayacağımı ve adamın da ailesine söz geçiremeyeceğini anlayıp düğüe 3 gün kala ayrıldım, ailem bile tehdit etti devam et diye, sonuç ne mi?
Ailemin de benim de hayran olduğum bir eşim var şu an, iyikide ayrılmışım. Şu an çok mutluyum. Aile çok önemli kızlar.

İkinizin de iyi işi varken 15 bin liraya düğün yapamıyorsanız, 650 liraya aldığınız kıyafete bile laf ediliyorsa sizin de ailenizin de zoruna gider. Bu çok net. Kıt kanat geçinen insanlar olsanız boşver takma bi nikah bile insanı mutlu eder derdim. Ama şuan bu maaşlarla bu söyledikleri yapılırsa çevre de şoka girer bence. Millet ne cimri arkadaş mezara mı götürecekler parayı

Evet boyle yaptiklari icin olmasi gerekenleri bile yaptirdigim icin sucluluk duymaya basladim normalde lafimi esirgenemem tuttugumu koparirim ama bu konuda elim kolum baglaniyor istemsizce.
Bunun sebebi belli karşi tarafa olan sevginiz . Sevdigimizden susuyoruz hep zaten. Kendinizi suçlamaya devam etmeyin kalbinizde bu günlerle ilgili derin bi yara açar. Baskalarinin söylediklerine zamani gelince boşmuş dersiniz ama böyle bir sebepten kendinizi suçladiginiz icin kendinizi affedemezsiniz. Ben normal şeyler istiyorum diye başlayabilirsiniz mesela . Önce kendini inandirin fazla bir şey istemediginize gerisi gelecektir ve ne derlerse desinler yine sizin istediginiz olacaktir. Ama kv olayi ile ben de bogusuyorum bilmiyorum nasil bir orta yol bulunur.

kayınvalide hanım çok burnunu sokmak istiyorsa otursun kendine düğün yapsın.sen de alttan alma artık yeter bak.bu bizim düğünümüz ben bunu istiyorum, bitti.açık kapı bıraktığın anda suistimal edecekler çünkü.

Orta yolu uzak oturmak. Çok soyluyorlar bana da bizim oralara yakin oturun birbirimize yakin olalim diye ama ben net bi sekilde istemedigimi belirttim. Gorevimizi yapip dondugumuzde de mumkunse en uzak semtten ev almayi dusunuyorum.

Haklisin. Kesinlikle artik alttan almayacagim. Gereken cevabi verecegim.

Kv borca sokmadan siz borca sokun.
Çünkü siz idare ettikçe, kıstıkça eşiniz "nasıl olsa vişne idare ediyor" diye ailesine yağdırmaya devam eder.

Eşimle nişanlıyken bizde de benzer şeyler oldu. Size yakışanı yapın, bütçenize göre yapın dedik diye her şeyden kıstılar. Kv bana pijama takımı diye pazardan 5 tl lik paçalı don getirdi düşünün. Eşim ailesinin eşyalarını önerdi, yeni sayılır kullanırız diye vs.
Annem baktı ki bunlar yüzsüzlüğü iyice ele alıyor. Eşimi çağırıp açık açık konuştu. Alışverişe kızımla çıkıp ne lazımsa alacaksın. Sıfır eşya almadan düğün vs yok. Paran yoksa düğünü erteleriz, kızımı evlendirmek için acelem yok dedi. 1 hafta sonra her şey benim istediğim yönde oldu. Yoksa düğün yapmaktan vazgeçmiştik.

Nişanlınıza aptal olmadığınızı gösterin. İyi niyet, anlayış güzeldir ama aptal yerine konulmak berbattır, yapan kim olursa olsun.

Orta yolu uzak oturmak. Çok soyluyorlar bana da bizim oralara yakin oturun birbirimize yakin olalim diye ama ben net bi sekilde istemedigimi belirttim. Gorevimizi yapip dondugumuzde de mumkunse en uzak semtten ev almayi dusunuyorum.
Ben de ayni şehirde farkli ilçeden ev istedim . Kv üç katli evi var iki kati boş beni oraya istedi oturmam dedim babam da destek olunca bir şey diyemedi . Ama zor evle bitmiyor lakin aşılmayacak engel yoktur inancindayim.

Yahu ona ne?
Paranız varsa yapalım desenize

Beende bu şekilde yapmayi dusundum ama esimin gozunde kotu bi imajim olur diye yeltenemedim hala da kendisinden biseyler isteyemiyorum esim oldugu halde. Evet iyi niyeti aşıp aptal yerine konmaya kadar variyor durum. Isteyecegim ve yaptiracagim artik.

Ben de ayni şehirde farkli ilçeden ev istedim . Kv üç katli evi var iki kati boş beni oraya istedi oturmam dedim babam da destek olunca bir şey diyemedi . Ama zor evle bitmiyor lakin aşılmayacak engel yoktur inancindayim.
Tabi ki onunla bitmiyor ama hafifliyor bence ne kadar uzak o kadar iyi.

İyi de eşiniz sizin gözünüzdeki imajını umursamıyor.
Adam rahat. Vişne her şeye eyvallah diyor.
Ve acı gerçek şu; idare eden kadının hiç kıymeti olmuyor. Kadın istedikçe erkek o talepleri yerine getirmek için paralandıkça kadını daha kıymetli oluyor.

Malesef ki... Çok hata yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…