• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Bende aşırı derece tüylenme var kendimi çok kötü hissediyorum, kollarımda hiç olmayacak yerlerde kıllar var, göbeğim falan sırtım hep var. Kendimden nefret etmeye başladım hadi alınacak yerleri alıyorum da ama insanın vucudunun her yeri kıl olur mu artık bıktım. Birde çok hızlı çıkıyor. Ne önerirsiniz, doktorada gitmeyi düşünüyorum da bunun için neyere gideilirim, hangi bölüme. Cildimde çok hassas ne ile alırsam alayım tüyleri, kızarıklık ve sivilci oluşuyor :(( Yardım edinnn :((

hormon testi yaptırdınız mı benimde göbeğimde fln var ben yaptırdım sorun yokmuş.bide ben sarmısaklı sabun tüy sarartıcı fln kullanmıştım sanırım ondan çoğaldı belki sizinde ondan çoğalmıştır

hormon testi yaptırdınız mı benimde göbeğimde fln var ben yaptırdım sorun yokmuş.bide ben sarmısaklı sabun tüy sarartıcı fln kullanmıştım sanırım ondan çoğaldı belki sizinde ondan çoğalmıştır

Hormon testi yaptırmadım, aslında ben diyabetliyim 5 yıldır insülin kullanıyorum acaba ondan oldu mu diye soracağım doktoruma, hormonlarla alakalı isede nasıl geçecek ya kendimi çok kötü hissediyorum :( Sırtımda her yerde var yani :(

sırtınızda filanda varsa hormon bozukluğudur sanırım hormonlar düzelsin diye ilaç filan verirler

Back