liligum61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2011 19 3 36 16 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi liligum61 #41 ysmnylmz .!.: Git odasına tut kolundan seni seviyorum de Genişletmek için tıkla... o kadar uzun boylu da değil, bu saatten sonra benim içim rahat öyle ya da böyle bişeler söyledim
ysmnylmz .!.: Git odasına tut kolundan seni seviyorum de Genişletmek için tıkla... o kadar uzun boylu da değil, bu saatten sonra benim içim rahat öyle ya da böyle bişeler söyledim
liligum61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2011 19 3 36 16 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi liligum61 #42 Hubannn .!.: Kına yak tabırı ne bır bayana nede o sohbete yakışmamış . Uslup fazla negatıf sogukluk yaratması norml Genişletmek için tıkla... ben de oldukça sinirli ve gergindim tabi böyle bi tabir kullanmamı haklı kılmaz ama olan oldu bi kere, ama haklısınız hiç bana yakışmadı.
Hubannn .!.: Kına yak tabırı ne bır bayana nede o sohbete yakışmamış . Uslup fazla negatıf sogukluk yaratması norml Genişletmek için tıkla... ben de oldukça sinirli ve gergindim tabi böyle bi tabir kullanmamı haklı kılmaz ama olan oldu bi kere, ama haklısınız hiç bana yakışmadı.