kızlar fikirlerinize ihtiyacım var :/

koskacaaaa dy cıks olmamış..

ne o öle ordan burdan silmek çocuk gibi.. uslubunuzla ilgili bir sıkıntısı varsa bunu dile getirmeliydi.. ben hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan vs gibi sizi ikaz edebilirdi..

benim bir arkadaşımın oğlu 9 yaşında annesiyle kavga etmişler bir gün hemen faceden silmiş annesini .. o geldi birden aklıma nedense

Konu sahibi bence tavirlari tamamen kiskancliktan benim fikrim hem vedalasamadan gitmeniz bide eglence mekanida ustune tuz biber olmus
benim de anlamlandıramadığım nokta da o. Sen gelip bana o tarz şeyler söyleyebiliyosan olağan bir hoca-asistan ilişkisi değil demek ki, bir samimiyet olması gerekir o zaman bu kadar tavır niye? kıskançlık demişsiniz ama inanın ben hiç farklı bir şey hissetmedim olayların içinde olunca salak oluyorum anlamıyo muyum acaba

heh işte ben de aynı sizin gibi düşünüyorum diyorum ya izin dönüşünde konuşabilir miyiz dedim ki işle alakalı bir konuydu bu farklı algıladı demek ki konuşacak bir şey yok dedi, gitti. Sen hayırdır, neyin kafasındasın hocam diyemedim tabi

Çok heycanli ve tatlisiniz Belli ki hoslaniyosuniz ikinizde içinizden nasıl geliyosa öyle yapın :)
tşk ederim o sizin tatlılığınız içimden gelen gidip odasına konuşmak ama ortamda kimsenin olmaması gerek, o zaman pusuya yatıp uygun zamanı kollamalıyım yorumlarınız için tşkkürler kızlar, gününüz aydın olsun

siz araya mesafe koymussunuz sıcak davranmıyorsunuz ki. size olan ilgisi ortada biraz daha sıcak olun. kırılmış sizin sözünüze. yemege cıkartın onu ufak bir pasta alın odasına dalın özür mesajı atın yani size olan tavrını gecirecek şeyler işte.
adam artık her yolu denemış olmuyor en iyisi ergen tribi dedi demekki :)
kaybetmek istemıyorsanız bu adamı lütfen adımı siz atın yoksa kuş uçtu babyy :)

Valla soktayim. Adam ergenlikten cikamamis yas kac diyecegim adam yar doc ise en asagi 30 dur. Ne bileyim boyle samimilesip komplimanlar yapip adini koymayip flortlesmek hemde universitede is ortaminda herkesin farkinda olmasi bana cok ciddiyetsiz tavirlar geldi. Bir hoslanti varsa acilir adini koyarsiniz sevgili olursunuz herkes bilir ya da boyle birsey yok diyip resmi davranip milletin agzini kapatirsiniz.

Helede facebooktan laf sokmasi felan Allah im ergenlik suresinin kariyerlede alakasi yokmus demekki.

öncelikle bir insanın isminin başında ünvan olması o insanın kaliteli biri olduğu anlamına gelmiyor maalesef ki konuda da koca adamın çocuk gibi davrandığı görülüyor.
anladığım kadarıyla ikiniz de sevgili tribine girmişsiniz. dy'nin yaptığı engelleme, trip atma olayları, sizin en başından bu doğru kişi olabilir diye yaklaşmanız vs.
kendi adıma adı konulmayan ilişkilerden hep korkmuşumdur. bir şey vardır ya da yoktur. taraflar bunu bilir ona göre davranırlar.
hele ki çalışma ortamında ya da akademik kariyer yaparken çok riskli bir durum.
adı konulmadan gereksiz samimiyet oluşmuş ve sarpa sarmış.
niye özür dilediğinizi de anlamadım ben aslında :S

ergen tavırları,
emrah lafları ...
ama ben bu işin güzel biteceğini düşünüyorum. girin odasına kapayın kapıyı kilitleyin de özrünüzü dileyin, derdinizi anlatın sonrasını da bize anlatın lütfen. pek güzel bir hikaye :)

yorumunuz için teşekkürler, söylediğim daha doğrusu yazdım şeyden dolayı özür diledim.

kızlar zaman ayırıp yorumda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Pata alıp gitmedim de ya da sevgili hsos dediği gibi kapıyı da kitlemedim :) :) ama bugün odasına gittim kapısı açıktı, kapı açık kalsın dedi hayır kapatıcam dedim ve kapattım, suratıma bakıp gülüyor hocamız bundan sonra böyle mi olacak hocam yani dedim, benlik bir problem yok dedi. Hadi ya o yüzden mi atar yapıyosun demedim sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer misali konuşmalarımı daha dikkatli yapmaya çalıştım. Bana karşı ne kadar ön yargılısınız, tamam bana yakışmayan bir şey kullandım ama bu kadarını da hak etmedim dedim, facede ki sözlerine binayen ben hamım, uzak durulması gereken biriyim öyle mi dedim (tabi burda da bana söylememiş gibi davrandı, ki banaydı adım gibi eminim neyse ben yanlış anlamışımdır belki dediğiniz gibi olsun dedim. Bundan sonra telefonlarıma çıkmayacak mısınız yani dedim, ne zaman aradın da çıkmadım dedi tipik erkek modeli herhalde ne nerde ya misali (olayın olduğu gün aramıştım cvp vermedi kendisi). He çok sinirliydim o yüzden cvp vermedim, sinirliyken susmayı tercih ederim daha kötü şeyler söylememek için dedi. İşte ben insanlara samimi davranırım belki de o yüzden kaybediyorum dedi tamam bende fevriyim evet sevmiyorum bu huyumu ama olan oldu bikere. Aramızdaki ( kelime bulamadım bi an burda ilişki dicem olmucak ne desem bilemedim zaten ellerim buz kesmişti o vakte kadar ) aramız böyle olsun istemiyorum gene özür diliyorum sizden dedim. En azından konuşmaların hiç hoş değil, ben senin hocanım üslubuna dikkat et diyebilirdiniz dedim, tamam ondan küçük müşüm ama, nasıl konuşmam gerektiğini de biliyormuşum o kadar da değilmiş. Velhasıl kelam eskisi gibi olurmuymuş bilemiyormuş zaman gerekliymiş. Tamam peki o zaman dedim ve çıktım. En azından içim rahat şu anda, ne kadar anlatabildiysem artık kendimi anlattığımı düşünüyorum gerisi ona kalmış artık

Çok hoşsunuz sırıtarak okudum:) bence aranızda olanı en iyi siz bilirsiniz ama ateş bacayı sarmış görünüyor. gelişmeleri lütfen yazın. Ortada büyütülecek bir durum da yok bence bir süre sonra konuşmaya başlayacak sizinle.

olursa yazarım tabi ki

Kına yak tabırı ne bır bayana nede o sohbete yakışmamış . Uslup fazla negatıf sogukluk yaratması norml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…