Kız İsteme kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

widewind

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
27
0
36
Ankara
herkese merhaba, önümüzdeki hafta beni istemeye gelecekler. aileler önceden tanıştı, birbirlerine gidip geldiler. Bu sefer onlar bir kaç aile büyüğü ile birlikte istemeye gelecek. Ben ne giyeceğim diye düşünüyorum. Uzun etek üzerine saten şık bir bluz mu yoksa diz hizasında dümdüz siyah ve mor renklerden oluşan bir elbize mi? bir de evde terlik mi giymeliyim yoksa topuklu mu? annem evde topuklu olmaz istemede diyor. Çünkü bizim sözümüz ayrı olacak evde nişanımız da ayrı.

valla benim isteme-söz birarada oldu
ben diz hizasında taba rengi dar bir elbise giymiştim temmuz ayında
ve az topuklu bir ayakkabı giymiştim evdeyim diye

benim sözüm ayrı bir gün olacağı için şık bir elbise siyah beyaz ve topuklu ayakkabı giyeceğim ama isteme de topuklu ayakkabı ve elbise abartı mı olu diye düşünüyorum etek bluz da basit olur gibi geliyor çok karasızım kızlar yaa:)

hayırlı olsun canım(darısı başıma..)bence topuklu ayakkabı giy daha güzel durur..sonuçta o kadar hazırlanacan özel bi gün terlik olmaz gibi geliyor..topuk boyu çok yüksek olmazsa çok sırıtmazda ev içinde...

hayırlı olsun canım(darısı başıma..)bence topuklu ayakkabı giy daha güzel durur..sonuçta o kadar hazırlanacan özel bi gün terlik olmaz gibi geliyor..topuk boyu çok yüksek olmazsa çok sırıtmazda ev içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…