Hamile misafirlerimizin Pegasus Hava Yolları ile seyahat etmek için sağlık raporu sunmaları gerekmez. Tabii hamile misafirlerimiz sağlık raporu aranmaksızın kabul edilseler bile hava yoluyla seyahatlerinden önce sağlık durumlarıyla ilgili olarak, uzman bir doktordan görüş almalarını tavsiye etmekteyiz. Ancak Pegasus Hava Yolları, tekil hamileliklerde, hamilelik dönemi 36 haftayı aşmış anne adaylarının seyahat taleplerini kabul etmemektedir. Dolayısıyla bütün gidiş-dönüş uçuşları, hamileliğin 36. haftası bitmeden tamamlanmalıdır. Çoğul hamileliklerde (ikiz, üçüz vs.) ise hamilelik dönemi 32 haftayı aşmış anne adaylarının seyahat talepleri Pegasus Hava Yolları tarafından kabul edilmemektedir. Dolayısıyla bütün gidiş-dönüş uçuşları, hamileliğin 32. haftası bitmeden tamamlanmalıdır. Bu konuda Genel Kurallar bölümümüzü detaylı incelemenizi öneririz.Uçağa bin bence uzun yolculukta ne olacağı belli olmaz uçak 2 saat en azından Allah yardımcın olsun Çan'ımı sıkma olumlu düşün. Doğuma daha çooook var mesela
Canım Pegasus biraz rahat bi firma . Mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum ben. Soracaklarını hiç sanmıyorum. Eski aldığın raporu göstersen incelerler mi acabaGelirken de pegasusla gelmistim rapor isterler diye almistim da ama kimse bakmadi bile simdide diyorum istiyecekleri tutarsa napcam raporda 36+6 yazacak off kafamda dedi sorular.
Bende onlarin tahatligi yuzunden ucakla gideyim diyorum gelirken raporum elimdeydi uzatiyordum ellerine bile almadilar ne bilet gisesinde ne cikis kapisinda hatta son cikis kapisinda uzattim al8line almadan kac haftalik dediler 34 dedim tmm gecin 36 hafta sonuna kadar sorun yok dediler bindim oyle lceCanım Pegasus biraz rahat bi firma . Mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum ben. Soracaklarını hiç sanmıyorum. Eski aldığın raporu göstersen incelerler mi acaba
Valla kaç kere Pegasus la seyahat ettim bilete zor baktılar. Sakin ol stres yapma sorarlarsa 35 falan dersin çünkü öteki türlü 24 saat sana bebeğe çok zor olurIsim sansa kalmis sanki ayni rahatlikta birilerine denk gelirsem sorun cikmaz gibi gelio ters birine denk gelmedikce.
Bende oyle dusunuyorum cunki zaten burdan Istanbula kadar da 8 saatim var otobusle canim ondan sonra da bi 24 saat dayanamam.Valla kaç kere Pegasus la seyahat ettim bilete zor baktılar. Sakin ol stres yapma sorarlarsa 35 falan dersin çünkü öteki türlü 24 saat sana bebeğe çok zor olur
Allah yardımcın olsun ben özel arabamla 12 saat gitmiştim 27 de perişan olmuştum . Sen riskli zamanları atlattın en azından. Doğarsa Doğum haftalarının içinde olacak. KorkmaBende oyle dusunuyorum cunki zaten burdan Istanbula kadar da 8 saatim var otobusle canim ondan sonra da bi 24 saat dayanamam.
Ayy yok eksik olsun aman ineyim ucaktan sonra ne oluyorsa olsun Allah korusun ucakta dogum ne ya, avrupa vatandasiyim benden alsin vatandasligini zamani geldiginde zaten sevmiyorum ucak yolculiklarini orda dogum yaltigimi dusunmek bile kabus gibi geliyor.Açıkcası benden duymuş olma ama bir çok hamile çocuğuna vatandaşlık almak için gebelik haftasını erken söyleyip bol elbiseler giyerek uçağa binip seyahat ediyor.
Yanlış anladın uçakta doğurmak için değil uçağa binebilip amerika ya da avrupaya gidip orada doğurabilmek için bunu yapıyorlar doğuma yakın.Ayy yok eksik olsun aman ineyim ucaktan sonra ne oluyorsa olsun Allah korusun ucakta dogum ne ya, avrupa vatandasiyim benden alsin vatandasligini zamani geldiginde zaten sevmiyorum ucak yolculiklarini orda dogum yaltigimi dusunmek bile kabus gibi geliyor.