- 26 Eylül 2016
- 444
- 255
- 34
Kizlar cok zor durumdayim akil verin ne olur yurt disindan TR ye gelin geldim iki sene yurt disinda kaldiktan sonra donus yaptik TR ye hamileydim aileler ordaydi esim orda daha iyi is imkanlari buldu gitmeden esim icin vatandasliga bas vurup oyle donelim dedik cok inanmasakta, derken 3 ay sonra mail geldi ki kabul edilmis bas vurusu 10 gun icinde gelip islemlerinizi tamamlayin diodular 34 haftaliltim dedik gidip 1 haftada halledip gelelim 2 saat ucakla 8 saat otobusle yolculuktan sonra geldik ama olmadi 2 haftaya sarkti islemler Allah izin verirde sorun cikmazsa bu hafta sonu donucez ama 36+6 da falan olucam 8 saatlik otobus yolculugunda sorun yok hamileligim sorunsuz cok sukur asiri kilo alimim olmadi karnim zaten kilolu gobegi gibi hamile gibi degilim surekli ev isleri yuruyusler falan hic yerimde durmadim desem yeridir ama su ucak yolculugunu ne yapayim sizce 36 haftanin sonunda ucaga almazlar ama gidecegim yol ucakla 2 saat otobusle 24 saat burdan bi rapor alip binmeyi mi denemeliyim yoksa sansimi zorlamadan otobuse mi binmeliyim ikiside korkutuyo beni su an fikir verin ne olur ailelerimin yaninda dogum yapmak istiyorim burda kimsemiz kalmadi bi anneannem var o da cok yasli.