cnm anlıyorum seni, ama mesela beni örnek alırsan, ben evli deilim bekarım ve ben de monotonluktan şikayetçiyim, benim de hayatım tekdüze evli olmamama rağmen,işe git eve gel tv seyret yat sabah aynı şeyler, anca haftasonları deişik bişiler yapma fırsatım oluyo,ve diorumki bi hayat arkadaşım olsa belki hayat daha kolaylaşır diyorum.hayatımızı renklendirmek birazda bizim elimizde aslında, onu biz süsleyip kendi bahçemizi yaratıcaz ben yıllardır hayat arkadaşımı bulamadım,olsun isterdim senin ne güzel hayatı paylaştığın birisi de var, planlar yapın kocişinle,gezin,yemeğe çıkın,sinemaya gidin alışveriş merkezlerine gidin çocuğun varmı bilmiyorum ama çocuğun olursa o da renk katar hayatına.evde tıkılıp kalmayın,çoğu hayatlar böle bunu aklından çıkarma canım, bi de sağlığın yerindeyse tamam senden keyiflisi mutlusu yok artık zaten insanın sağlığına bişi olunca o monoton hayat bile gözüne batmıyo artık,çok hafif bir sorun olarak kalıyor inanki,o monoton hayatı allah aratmasın arkadaşım, sağlığımız olsun yeterki :1hug: