- Konu Sahibi dilxsxad53
tşk ederim Nur 1986 şuan zaten dedigin gibi büyük şeylerde mutlu etmıyo benı gerçekten çok haklısın biran önce kendime gelip halıme şükretmem lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle eşini çok sevdiğini söylemişsin ve eşinden bi şikayetini belirtmemişsin bu konuda çok şanslısısın kıymetini bil..Ben bu konuda çok kitap okudum ve uzmanların ortak görüşü evliliğin 1. ve 5yılının çok zor geçtiği bu dönemlerde eşlerin çoğu problem yaşayabiliyor... Bir diğer neden adet düzensizliği canım senin özel günlerinde bir değişiklik oldumu evlenince hormonlar değişir adet düzensizliği yapabilir bu da sıkıntı- stres oluşturur.. Bir diğer sebep ise çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum sen çok hareketli, konuşkan eğlenmeyi bilen birisimisin? yada eşin tam tersi sakin, konuşmayı, eğlenmeyi sevmeyen birisimi ?
Herkese merhaba benim derdim evlilik 1.5 yıldır evliyim 6 senelik bir ilişkien sonra evlendim eşimi severek evlendim ama evlendikten sora mutlu olamadım eşimi hala seviyrm ama mutlu diilim.Evlilik sorumlulukları benı çok sıkıyo çok monoton bi hayatım oldu haftaiçi işe git eve gel yemek yap tv izle haftasonu dışarı bi yerlere git yanı hep aynı bu monotonluk beni çok daraltıyo olur olmadık herşeye aglıyorum ufacık şeylerı dag gibi gözümde büyütüyorum ne yapmam gerekır kızlar hayatıma nasıl renk verirrim siz neler yapıyosunuz günlerinizi nasıl geçiriyosunuz bana yardımcı olurmusunuz