Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bak bu benim mutfağımın tesgah arasının eski hali krem düz fayanslar vardı
Eki Görüntüle 340292
bu da şimdiki hali şu minik boncuk gibi fayanslardan yaptırdım alttakinin üzerine yapıldı sökülme yok yani
Eki Görüntüle 340295
eğer kırmızıda kalmak istersen bu şekilde arasını yaptırabilirsin ..ya da tek masraf olsun dersen yine en iyisi sadece alt kapakları kahve rengi hatta zeytin mi ne diyolar o renkten yaptırıp uzun bi süre kullanır sonra gönlüne göre değiştirirsin...yardımcı olabildimse ne muttlu canım![]()
bence dolabın rengi de fanyasların rengide oldukça güzel duruyor göze batan bir yanı yok...
yinede sen bilirsin canım karar senin benim evim olsa isterse herbir yanı rengarenk olsun farketmezdi benim için ihtiyacımı görsün yeter ...
mümkün değil yaa kırılsa her yer mahfolur hatta geçen yıl annem komple banyosuna fayans yaptırdı eskisinin üzerine bi yapıştırıcı dedikleri şey var ondan sürüp kruyunca da yeni fayansları yaptılar yoksa burda illa kırdırıcam dersen kırmaya da ayrı para alıyorlar...
aynı şekilde bende yeni aldığım evin mutfağını beğenmedim, banada marangoz çok yüksek fiyat verince kapaklarını ve açılım şekillerini, tezgahımı değiştirdim arayı cam mozaik yaptırdım benim mutfağımın tamamı fayans kaplı değildi sana önerim kapakları gerekirse açılım şekillerini değiştir (yana açılır kapak değil, yukarı kalkar kapak şeklinde) arayı cam mozaik döşettir diğer kalan fayanslarıda suya ve neme karşı dayanıklı duvar kağıdı yaptır kuzenim bahauseden kabartmalı duvar kağıdı alıp tuvaletindeki fayansların üzerine kaplayıp orasını giyeceklerini asacağı bir yer yaptı çokta şık oldu benim mutfağımda şimdi eski halinden eser kalmadı ve çok güzel oldu zaten ev yeni mutfak kasası yepyeni sakın değiştirme derim ben
haklısın canım herkes yeni mutfak dolabı yaptırmamam konusunda hem fikir sanırım.iyi ki varsınız yoksa yok yere masrafa giricektikkapak konusunu konuştuk nişanlımla fayans kaplama için fiyat alıcaz yarın bakalım en son ne yapmaya karar verdiğimizi haber vericem mutlaka
fayansmı yaptıracaksın cam mozaikmi ?
nişanlımda aynı şeyleri söyledi canım ya ve haklı biliyorum yazık günah dolaplarada ama hangi akla hizmet kahverengi fayans üzerine kırmızı dolap yapılır ki( ya daha uygun bir yer bulmalı ya da sanırım vazgeçmeli...
![]()
mutfak yeni yapılmıs illede icinize sinmiyorsa baska ev bakın tabikide yada sonra degistirirsiniz ama 8000 tl inanılmaz bi rakam nerden aldınız fiyatı tepe home teka dan falanmı baktınız anlamadım öyle yerlere yaptırıyosanız fiyat normal tabi ama sonucta aynı malzemelere daha uygun yapan yerlerde bulunur.bende yeni ev yaptırıyorum cok büyük bi mutfagım var sadece 4,5 metre tezgah vs vs ve highgloos denen malzemeden kullanıldı.toplam 3000tl para verdik.bence arastırmaya devam edin...
Canım sen o seramikleri değiştir sadece şimdi tergazlar için mozaik taşlı harika taşlar var onlardan koy sadece Eki Görüntüle 342171 bunun gibi mesela:)
Bu sadece tezgah üzeri için uygun arka tarada arada bu taştan ince bir sıra olarak beyaz seramik düşünebilirsin. Çok güzel olur mutfağın.
bizimde takıldığımız o tam olarak öyle bildiğin bir marangoz ile konuştuk resmi gösterdik boyutları verdik kaba taslak olarak bukadar tutar dedi birebir aynısı.Daha sonra başa bir tane ye gittik nişanlımın tanıdığıymış 2 aşağı 5 yukarı oda aynı şeyi söyledi biz de şaştık kaldık.Mutfağı görüyorsunuz öyle çok büyük değil zaten.Hayır ben çokta anlamam zaten fiyatlarından ama benim bile aklımı karıştırdı.
Teşekkürler önerileriniz için araştırmaya devam etmek en doğrusu
hayırlısı olsun cok güzel allah agız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin![]()