Mutfak Dekorasyonu Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var çok kararsizim:(

elegancemutfak.jpg
mesela böyle bişey...

canım bak bu benim mutfağımın tesgah arasının eski hali krem düz fayanslar vardı
Eki Görüntüle 340292
bu da şimdiki hali şu minik boncuk gibi fayanslardan yaptırdım alttakinin üzerine yapıldı sökülme yok yani
Eki Görüntüle 340295
eğer kırmızıda kalmak istersen bu şekilde arasını yaptırabilirsin ..ya da tek masraf olsun dersen yine en iyisi sadece alt kapakları kahve rengi hatta zeytin mi ne diyolar o renkten yaptırıp uzun bi süre kullanır sonra gönlüne göre değiştirirsin...yardımcı olabildimse ne muttlu canım:38:

mutfağınızın yeni hali çok hoş olmuş öncelikle güle güle kullanın:)
bizim almayı düşündüğümüz evin mutfağım komple fayans acaba hepsının uzerini kaplayabilirler mi diye düşündüm verdiğiniz bilgi benim için çok önemli teşekkürler çünkü hiç bir usta çıkıpta ben bunun üstüne de kaplayabilirim demedi biz fayanslar kırılacak dolap zarar görecek bu yüzden dolapta değişicek diye düşündük hep kapakları değiştirme fikrini bir arkadaşımda verdi o da çok cazip bakalım nişanlım ne diyecek :) önerileriniz için çok teşekkürler:38:

bence dolabın rengi de fanyasların rengide oldukça güzel duruyor göze batan bir yanı yok...
yinede sen bilirsin canım karar senin benim evim olsa isterse herbir yanı rengarenk olsun farketmezdi benim için ihtiyacımı görsün yeter ...

mümkün değil yaa kırılsa her yer mahfolur hatta geçen yıl annem komple banyosuna fayans yaptırdı eskisinin üzerine bi yapıştırıcı dedikleri şey var ondan sürüp kruyunca da yeni fayansları yaptılar yoksa burda illa kırdırıcam dersen kırmaya da ayrı para alıyorlar...

bence dolabın rengi de fanyasların rengide oldukça güzel duruyor göze batan bir yanı yok...
yinede sen bilirsin canım karar senin benim evim olsa isterse herbir yanı rengarenk olsun farketmezdi benim için ihtiyacımı görsün yeter ...

Ben renkler konusunda biraz fazla takıntılıyım sanırım ama içime sinmiyor bir türlü :(

mümkün değil yaa kırılsa her yer mahfolur hatta geçen yıl annem komple banyosuna fayans yaptırdı eskisinin üzerine bi yapıştırıcı dedikleri şey var ondan sürüp kruyunca da yeni fayansları yaptılar yoksa burda illa kırdırıcam dersen kırmaya da ayrı para alıyorlar...

Evlenmekte, Ev alıp döşemekte ne zormuş Allahım:43: zaten stresi bitirdi beni sanırım. O zaman hiç bir yeri kırdırmıyorum usta ile bir görüşelim üstüne kaplarım derse kaplasın yoksa başka alternatif evlerde buldum onlara bakıcam artık:28:

aynı şekilde bende yeni aldığım evin mutfağını beğenmedim, banada marangoz çok yüksek fiyat verince kapaklarını ve açılım şekillerini, tezgahımı değiştirdim arayı cam mozaik yaptırdım benim mutfağımın tamamı fayans kaplı değildi sana önerim kapakları gerekirse açılım şekillerini değiştir (yana açılır kapak değil, yukarı kalkar kapak şeklinde) arayı cam mozaik döşettir diğer kalan fayanslarıda suya ve neme karşı dayanıklı duvar kağıdı yaptır kuzenim bahauseden kabartmalı duvar kağıdı alıp tuvaletindeki fayansların üzerine kaplayıp orasını giyeceklerini asacağı bir yer yaptı çokta şık oldu benim mutfağımda şimdi eski halinden eser kalmadı ve çok güzel oldu zaten ev yeni mutfak kasası yepyeni sakın değiştirme derim ben

aynı şekilde bende yeni aldığım evin mutfağını beğenmedim, banada marangoz çok yüksek fiyat verince kapaklarını ve açılım şekillerini, tezgahımı değiştirdim arayı cam mozaik yaptırdım benim mutfağımın tamamı fayans kaplı değildi sana önerim kapakları gerekirse açılım şekillerini değiştir (yana açılır kapak değil, yukarı kalkar kapak şeklinde) arayı cam mozaik döşettir diğer kalan fayanslarıda suya ve neme karşı dayanıklı duvar kağıdı yaptır kuzenim bahauseden kabartmalı duvar kağıdı alıp tuvaletindeki fayansların üzerine kaplayıp orasını giyeceklerini asacağı bir yer yaptı çokta şık oldu benim mutfağımda şimdi eski halinden eser kalmadı ve çok güzel oldu zaten ev yeni mutfak kasası yepyeni sakın değiştirme derim ben

haklısın canım herkes yeni mutfak dolabı yaptırmamam konusunda hem fikir sanırım.iyi ki varsınız yoksa yok yere masrafa giricektik:38:kapak konusunu konuştuk nişanlımla fayans kaplama için fiyat alıcaz yarın bakalım en son ne yapmaya karar verdiğimizi haber vericem mutlaka

haklısın canım herkes yeni mutfak dolabı yaptırmamam konusunda hem fikir sanırım.iyi ki varsınız yoksa yok yere masrafa giricektik:38:kapak konusunu konuştuk nişanlımla fayans kaplama için fiyat alıcaz yarın bakalım en son ne yapmaya karar verdiğimizi haber vericem mutlaka

fayansmı yaptıracaksın cam mozaikmi ?

mutfak yeni yapılmıs illede icinize sinmiyorsa baska ev bakın tabikide yada sonra degistirirsiniz ama 8000 tl inanılmaz bi rakam nerden aldınız fiyatı tepe home teka dan falanmı baktınız anlamadım öyle yerlere yaptırıyosanız fiyat normal tabi ama sonucta aynı malzemelere daha uygun yapan yerlerde bulunur.bende yeni ev yaptırıyorum cok büyük bi mutfagım var sadece 4,5 metre tezgah vs vs ve highgloos denen malzemeden kullanıldı.toplam 3000tl para verdik.bence arastırmaya devam edin...

nişanlımda aynı şeyleri söyledi canım ya ve haklı biliyorum yazık günah dolaplarada ama hangi akla hizmet kahverengi fayans üzerine kırmızı dolap yapılır ki:(( ya daha uygun bir yer bulmalı ya da sanırım vazgeçmeli...
:43::43::43:

Canım sen o seramikleri değiştir sadece şimdi tergazlar için mozaik taşlı harika taşlar var onlardan koy sadece $İçerik.webp bunun gibi mesela:)

Bu sadece tezgah üzeri için uygun arka tarada arada bu taştan ince bir sıra olarak beyaz seramik düşünebilirsin. Çok güzel olur mutfağın.

Son düzenleme:
mutfak yeni yapılmıs illede icinize sinmiyorsa baska ev bakın tabikide yada sonra degistirirsiniz ama 8000 tl inanılmaz bi rakam nerden aldınız fiyatı tepe home teka dan falanmı baktınız anlamadım öyle yerlere yaptırıyosanız fiyat normal tabi ama sonucta aynı malzemelere daha uygun yapan yerlerde bulunur.bende yeni ev yaptırıyorum cok büyük bi mutfagım var sadece 4,5 metre tezgah vs vs ve highgloos denen malzemeden kullanıldı.toplam 3000tl para verdik.bence arastırmaya devam edin...

bizimde takıldığımız o tam olarak öyle bildiğin bir marangoz ile konuştuk resmi gösterdik boyutları verdik kaba taslak olarak bukadar tutar dedi birebir aynısı.Daha sonra başa bir tane ye gittik nişanlımın tanıdığıymış 2 aşağı 5 yukarı oda aynı şeyi söyledi biz de şaştık kaldık.Mutfağı görüyorsunuz öyle çok büyük değil zaten.Hayır ben çokta anlamam zaten fiyatlarından ama benim bile aklımı karıştırdı.
Teşekkürler önerileriniz için araştırmaya devam etmek en doğrusu

Canım sen o seramikleri değiştir sadece şimdi tergazlar için mozaik taşlı harika taşlar var onlardan koy sadece Eki Görüntüle 342171 bunun gibi mesela:)

Bu sadece tezgah üzeri için uygun arka tarada arada bu taştan ince bir sıra olarak beyaz seramik düşünebilirsin. Çok güzel olur mutfağın.

bayılıyorum bu taşlara çok hoş duruyorlar gerçekten:16:
Teşekkür ederim arkadaşım bir de araştırmış resim eklemişsin çok mutlu oldum:38:
aklımdakide eğer dolabın kapaklarını değiştirmezsem tam olarak böyle birşey aslında.Bakalım şöyle bütçemize uygun bir usta bulabilirsek tabi.
gerçi değiştirirsemde bu tarz mor olsun istiyorum:1:çokta bir fark yok yani:1:

bizimde takıldığımız o tam olarak öyle bildiğin bir marangoz ile konuştuk resmi gösterdik boyutları verdik kaba taslak olarak bukadar tutar dedi birebir aynısı.Daha sonra başa bir tane ye gittik nişanlımın tanıdığıymış 2 aşağı 5 yukarı oda aynı şeyi söyledi biz de şaştık kaldık.Mutfağı görüyorsunuz öyle çok büyük değil zaten.Hayır ben çokta anlamam zaten fiyatlarından ama benim bile aklımı karıştırdı.
Teşekkürler önerileriniz için araştırmaya devam etmek en doğrusu

Size verilen fiyat bana da biraz fazla geldi açıkçası. Ama tabi nasıl bir şey istediğinize göre değişiyor. Çok ayrıntılı mutfaklar çok pahalı olabiliyor. Tezgah, dolap malzemesi seçimleri inanılmaz etkileyebiliyor fiyatları. Biz de kasım gibi aldık evimizi. Henüz yapılma aşamasında tabi. Mutfak araştırması yaptım ben de biraz ama daha belirgin bir fiyat söyleyebilen olmadı. Bu arada bulabilirseniz içi yapısız ev almanızı tavsiye ederim. Her şeyini kendi zevkinize göre yaptırırsınız. Böyle yapılı evleri tekrar yaptırmaya kalkınca bir de kırma-yıkma masrafı giriyor işin içine. Bu evi almaya karar verirseniz de alt dolapların kapaklarını değiştirseniz yeter sanırım, bence de fayanslarla uyumsuz duruyorlar biraz.

Merhaba kızlar;
konumu sonuca bağlamadan bırakmak istemedim.O yüzden sizlere gelişmeleri yazacağım.Evin içinin masrafı çok tuttuğu için bir taraftan başka ev bakıyorduk biliyorsunuz.Baktıklarımızın içinde bir tane beğendik onu alıyoruz .Diğeri gibi değil ama sanırım o ev bizi diğer odaların masraflarınıda katınca çok zorlardı .Zaten bu daha ferah görünüyor hemde tek tadilat banyosuna yapılacak (duşakabini yerleştirilmemiş)

Mutfağınıda sizlerle paylaşmak istedim.Ben sevdim, umarım sizlerde beğenirsiniz. Camın önüne inatla o ayrı apartı yaptırıcam bayıldım ben ona zaten tek başına oda birşey tutmuyor :26: kocişimle kahvaltılarımızı orda yaparız:16:
$1.webp

Yorum yapan herkese teşekkür ederim desteğiniz ve verdiğiniz fikirler için:38:

Son düzenleme:
Kızlar size resmini yolladığım evin kredisinde sorun çıktı banka tamamını verecek diye konuştuğumuz halde emlakçı ile tamamına çıkaramamışlar dolayısı ile kaldı.Depresyona girmek üzereyim yeter artık diye çığlık atmak üzereyken nişanlımın iş arkadaşının altındaki daireyi aldık sonunda:16::16::16:

Gerçekten herşeyde bir hayır varmış kızlar o evi alamadık kaç aydır ev arıyoruz napacağız böyle diye dert ederken kendime baktığımız evlerden çok daha uygun ve güzel bir ev bulduk şükürler olsun.Tabiki nişanlımın sabrıda bu konuda taktire şayan:16::16::16:İnş çok mutlu oluruz yeni evimizde:16::16:

$ev.webp$ev3.webp$ev2.webp

(Not: kızlar bunlar internet sitesinden şuan ufak tefek tadilat ve boya olacak bittiğinde bitmiş halinide sizlerle paylaşırım)

Eklentiler

• $ev.webp
    $ev.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 69
Back
X