• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fıkır verın lutfen?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
tic meslek mezunuyum hep kasıyer olarak calıstım cagrı merkezı basvurdum cvp yok nereye basvursam memnun oldugunuz halen calıstıgınız yerler varsa fıkır verın

tic meslek mezunuyum hep kasıyer olarak calıstım cagrı merkezı basvurdum cvp yok nereye basvursam memnun oldugunuz halen calıstıgınız yerler varsa fıkır verın

Canım sanırım xxxx :teselli:yerden haber gelmedi internetteki aracı firmaların bir çok çağrı merkezi ilanları var onlara başvuruda bulundunmu ??

canım o dedıgın yerden ses yok nette basvurusu varda anadolu yakası dıyo ben avrupa yak. baska nereye basvurabılırım kı bılmıyorum

canım aslında ne güzel market tecrüben var.benim nişanlım kipa da calışıyor abisi de manisa 5m migrosta müdür yardımcısı ve ikisi de işlerinden çok memnun.bence büyük marketlere cv ni ver.bence olur yani.nacizane yardımcı olmaya çalıştım.umarım gönlüne göre bi iş bulabilirsin.

market degılde magaza tecrubem var ama hıc sevmıyorum gun boyu ayakta 12 13 sat calısırsam 1000tl maaas yoksa 8 saat falan yıne ayakta 600 anca verırler anlıycagın ıyı bır ıs ıstıyorum degmıyo yoksa

Back