- 30 Mayıs 2021
- 250
- 704
- 53
- 28
- Konu Sahibi gamzesahan
-
aaa adama bak??? valla evliliğin tehlikede degil tatlım, evliliğin bitmiş.5 aydır ne aradı ne sordu davada açmıyor her tartışmamız dan ailesinin haberi oluyordu babam ne derse onu yapicam dedi ve arayıp sormuyor bile
Öyle ise bekleme kardeşim bu adamı seni hamile iken madur ettiği için direkt boşanma davanı aç eşşek gibi sürünsün o kadar adam sa gelip karısına doğmamış çocuğuna sahip çıksın değilse zaten gelmez dava açmak icn bekleme süre geçirme sakın sonra sunacağın sebepler geçersiz oluyorİnşallah canım bu duruma eşim ailesini tercih ettiği için geldik ailesini dinledi birakti
Tatlım haklısın seviyorsun belli. Ama gelsin hemen barışalım mantığı ile gidersen bu adam gelirse bile "bensiz yapamadı,off gideyim bari evime"deyip gelmez mi?Seni üzmek istemem ama başkalarının sözleriyle en önce çocuğunu bırakmış.Gelse bile düzeleceğini düşünüyor musun?Umarım gönlünce olur her şey.Amin inşallah aklimdna çıkmıyor unutamıyorum
8 aylık hamileyim ve ilk gebeliğim ayrıca ilk gelinleriyim 10 ay evli kaldikaaa adama bak??? valla evliliğin tehlikede degil tatlım, evliliğin bitmiş.
kac aylık hamilesin de 5 aydır ayrısınız? doğursan gelecek mi paşam?
boşa gitsin. beş para etmez heriften çocuğunun nafakasını al, aslanlar gibi çalış annenle kardeşinle destek ola ola yaşayın. yere batsın öyle koca. olmaz olasıca.
Bende o acarmi diye bekliyorumÖyle ise bekleme kardeşim bu adamı seni hamile iken madur ettiği için direkt boşanma davanı aç eşşek gibi sürünsün o kadar adam sa gelip karısına doğmamış çocuğuna sahip çıksın değilse zaten gelmez dava açmak icn bekleme süre geçirme sakın sonra sunacağın sebepler geçersiz oluyor
Hiç öyle demeyin ana kuzusuymus şimdi dava açmazsa sebebi gecersiz olur adam hamile eşini mağdur etmekten ağır kusurluOkudum inşallah barsirsiniz en azndan doğum olana kdae bu kararı ertelerseniz bebegi birlikte kucaklarsiniz
Aile etkisi altında bilmiyorum kafam çok karışık çocuk için geri dönsün istiyorumTatlım haklısın seviyorsun belli. Ama gelsin hemen barışalım mantığı ile gidersen bu adam gelirse bile "bensiz yapamadı,off gideyim bari evime"deyip gelmez mi?Seni üzmek istemem ama başkalarının sözleriyle en önce çocuğunu bırakmış.Gelse bile düzeleceğini düşünüyor musun?Umarım gönlünce olur her şey.
10 aylık evli 8 aylık hamile 5 aylık ayrılık mı? ne hız aman allahım...8 aylık hamileyim ve ilk gebeliğim ayrıca ilk gelinleriyim 10 ay evli kaldik
Evet annesine çok düşkün ayrıca baba sözünden de çıkmıyorHiç öyle demeyin ana kuzusuymus şimdi dava açmazsa sebebi gecersiz olur adam hamile eşini mağdur etmekten ağır kusurlu
Onun açmasını bekleme davayı madur acar ayrıca ciddi manada hamile iken terk etmek ağır kusur sayılır lütfen geciktirme hemen aç davanıBende o acarmi diye bekliyorum
Tabi ayrı kaldığımız süre evliliğimiz 1 dengi doldurdu 10 aylık evliyken bıraktı demek istedim10 aylık evli 8 aylık hamile 5 aylık ayrılık mı? ne hız aman allahım...
Konuyu biliyorum, yargısız infaz yapmak istemem ama gebelikte hormonlar insanı manyak ediyor, buna bağlı sıkıntılar yaşıyor ve yaşatıyor olabilirsiniz; gebe bir kadını bırakmaya teşvik eden kayınpederinizin vicdanından şüphe etmeli, eşiniz de babasının genetik mirasçısı olarak merhametsiz belli ki. Barışmak için değil kendi iyiliğiniz için dua edin. Allah iyilerle karşılaştırsın…İnşallah canım bu duruma eşim ailesini tercih ettiği için geldik ailesini dinledi birakti
Bebek için bir arada olmak. Evet bir yerden bakınca anlayabiliyorum.Ama umarım bunu daha büyük bir koz olarak kullanıp bebeği suistimal etmezler.Aile etkisi altında bilmiyorum kafam çok karışık çocuk için geri dönsün istiyorum
Onun açmasını bekleme davayı madur acar ayrıca ciddi manada hamile iken terk etmek ağır kusur sayılır lütfen geciktirme hemen aç da
Eşim heo ailesine anlattığı için tartışmaları onlarda bıktı büyük ihtimalleOrtada büyük bir sorun yokmus, ne diye küçük sorunlar hakkindaki tartismalari uzattiniz ki?
Bu kadar cok tartistiginiz, henuz birbirinize alismadiginiz bir evlilikte hemen hamile kalmak cok yanlis bir karar olmus. Bir de esiniz daha karakterini oturtamamis baskasinin agzina bakan birisi.Onlar
Eşim heo ailesine anlattığı için tartışmaları onlarda bıktı büyük ihtimalle
Sen de hala evliliğim düzelsin diye dua istiyorsun çöpe at şu adamı, yazık değil mi sana?5 aydır ne aradı ne sordu davada açmıyor her tartışmamız dan ailesinin haberi oluyordu babam ne derse onu yapicam dedi ve arayıp sormuyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?