- 10 Eylül 2022
- 16
- 16
- 3
- 23
- Konu Sahibi gamzesahan
-
Neden ayrısınız?hamilesiniz üstelik yalnız mı kalıyorsunuz ve düzelme ihtimali nedir?Kizlar eşimle 5 aydır ayriyiz ve ben hamileyim dua edin nolur evliliğim düzelsin.
peygamberimiz "birbirinize dua edin, çünkü ne sen onun diliyle günah işlemişsindir ne de o senin dilinle" diyor. Sizlerin temiz niyetle adıma niyet edip okuyacağınızı düşünerek yardım istedim. İnşallah dileğin sayenizde kabul olur.
“Allahhümme ellif beyne kulubina ve aslih zate beynina, vehdina sübüle’s-selami ve neccina mine’z-zulümati ile’n-nuri ve cennibne’l-fevahışe ma za- hara minha ve ma betane. Allahümme’hfazna fi esma ma ve ebsarina ve ezvacina.” Amin.
Ayy kuzum benim yaa neden bu duruma geldiniz hamile Eşi terk etmek hukukta büyük suç sayılıyor dualarımdasin rabbim yardımcın olsun inşallah düzelirsinKizlar eşimle 5 aydır ayriyiz ve ben hamileyim dua edin nolur evliliğim düzelsin.
peygamberimiz "birbirinize dua edin, çünkü ne sen onun diliyle günah işlemişsindir ne de o senin dilinle" diyor. Sizlerin temiz niyetle adıma niyet edip okuyacağınızı düşünerek yardım istedim. İnşallah dileğin sayenizde kabul olur.
“Allahhümme ellif beyne kulubina ve aslih zate beynina, vehdina sübüle’s-selami ve neccina mine’z-zulümati ile’n-nuri ve cennibne’l-fevahışe ma za- hara minha ve ma betane. Allahümme’hfazna fi esma ma ve ebsarina ve ezvacina.” Amin.
Neden ayrısınız? Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahKizlar eşimle 5 aydır ayriyiz ve ben hamileyim dua edin nolur evliliğim düzelsin.
Ortada bir sebep yok ufak bir tartışma yaşadık sürekli tartisiyordik eşimin babasıda sürekli tartışmamız dan sikayetciydi beni bıraktı babası dedi diyeNiye ayrisiniz ha bi anlatsaydin.. bu arada tabi ki inşallah evliliğiniz düzelsin. Yavrun anne babasıyla mutlu ve huzurlu bir yuvada büyüsün
Ailemle kaliyorum annesi ve kız kardeşi düzelmesini istiyor ama eşimden aes yokNeden ayrısınız?hamilesiniz üstelik yalnız mı kalıyorsunuz ve düzelme ihtimali nedir?
AçıkladımGamze hanım bir açıklasaydınız
Tüh ya nasıl bir adamla evlisin. Seni hamile halinle birakmis. Hiç arayıp sormuyor mu? Şimdi o odun kocanın kapında yatması lazımdıAmin inşallah
Ortada bir sebep yok ufak bir tartışma yaşadık sürekli tartisiyordik eşimin babasıda sürekli tartışmamız dan sikayetciydi beni bıraktı babası dedi diye
İnşallah Allah razı olsun boşanma davasıda açılmadı zor süreçten geciyorumOkudum inşallah barsirsiniz en azndan doğum olana kdae bu kararı ertelerseniz bebegi birlikte kucaklarsiniz
5 aydır ne aradı ne sordu davada açmıyor her tartışmamız dan ailesinin haberi oluyordu babam ne derse onu yapicam dedi ve arayıp sormuyor bileTüh ya nasıl bir adamla evlisin. Seni hamile halinle birakmis. Hiç arayıp sormuyor mu? Şimdi o odun kocanın kapında yatması lazımdı
İnşallah canım bu duruma eşim ailesini tercih ettiği için geldik ailesini dinledi biraktiAyy kuzum benim yaa neden bu duruma geldiniz hamile Eşi terk etmek hukukta büyük suç sayılıyor dualarımdasin rabbim yardımcın olsun inşallah düzelirsin
Hamile olmana rağmen seni bıraktıysa vicdansızlık olur gerçekten sana karşı birşey hissetmiyordur. Bu tipler yarın öbür gün benim çocuğum davasına düşerler elinden almaya kalkarlar ama hamileyken kimse kapını çalmaz. Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım,Rabbim senin için hayırlı olanı yazsınKizlar eşimle 5 aydır ayriyiz ve ben hamileyim dua edin nolur evliliğim düzelsin.Ortada bir sebep yok ufak bir tartışma yaşadık sürekli tartisiyordik eşimin babasıda sürekli tartışmamız dan sikayetciydi beni bıraktı babası dedi diye
Yüreğinizi ferahlatmaya çalışın. Maalesef en önce bebeğiniz için dik durmalısınız.İnşirah ferahlığı versin Allah yüreğinize.İnşallah Allah razı olsun boşanma davasıda açılmadı zor süreçten geciyorum
İnşallah güzel duaların için çok teşekkür ederim canımHamile olmana rağmen seni bıraktıysa vicdansızlık olur gerçekten sana karşı birşey hissetmiyordur. Bu tipler yarın öbür gün benim çocuğum davasına düşerler elinden almaya kalkarlar ama hamileyken kimse kapını çalmaz. Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım,Rabbim senin için hayırlı olanı yazsınBaşkaları yüzünden böyleyseniz,birbirinize karşı suçunuz yoksa,Size iyi gelecekse barışın
Amin inşallah aklimdna çıkmıyor unutamıyorumYüreğinizi ferahlatmaya çalışın. Maalesef en önce bebeğiniz için dik durmalısınız.İnşirah ferahlığı versin Allah yüreğinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?