- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.359
- 773
- 37
- Konu Sahibi gamzesahan
-
Oetada bı sebep yokken boyle davranması ılgıncAmin inşallah
Ortada bir sebep yok ufak bir tartışma yaşadık sürekli tartisiyordik eşimin babasıda sürekli tartışmamız dan sikayetciydi beni bıraktı babası dedi diye
Bence cocugu aldirin. Bu evliligi de bitirin. Zaten bitmis. Yavsak babakuzusu biriyle evlenmissiniz.Kizlar eşimle 5 aydır ayriyiz ve ben hamileyim dua edin nolur evliliğim düzelsin.Ortada bir sebep yok ufak bir tartışma yaşadık sürekli tartisiyordik eşimin babasıda sürekli tartışmamız dan sikayetciydi beni bıraktı babası dedi diye
peygamberimiz "birbirinize dua edin, çünkü ne sen onun diliyle günah işlemişsindir ne de o senin dilinle" diyor. Sizlerin temiz niyetle adıma niyet edip okuyacağınızı düşünerek yardım istedim. İnşallah dileğin sayenizde kabul olur.
“Allahhümme ellif beyne kulubina ve aslih zate beynina, vehdina sübüle’s-selami ve neccina mine’z-zulümati ile’n-nuri ve cennibne’l-fevahışe ma za- hara minha ve ma betane. Allahümme’hfazna fi esma ma ve ebsarina ve ezvacina.” Amin.
Okudum, Rabbim kabul etsin inşallah, sizden de çıkmazda olan bir durumumun beni mutlu edecek şekilde netleşmesi için dua bekliyorumKizlar eşimle 5 aydır ayriyiz ve ben hamileyim dua edin nolur evliliğim düzelsin.Ortada bir sebep yok ufak bir tartışma yaşadık sürekli tartisiyordik eşimin babasıda sürekli tartışmamız dan sikayetciydi beni bıraktı babası dedi diye
peygamberimiz "birbirinize dua edin, çünkü ne sen onun diliyle günah işlemişsindir ne de o senin dilinle" diyor. Sizlerin temiz niyetle adıma niyet edip okuyacağınızı düşünerek yardım istedim. İnşallah dileğin sayenizde kabul olur.
“Allahhümme ellif beyne kulubina ve aslih zate beynina, vehdina sübüle’s-selami ve neccina mine’z-zulümati ile’n-nuri ve cennibne’l-fevahışe ma za- hara minha ve ma betane. Allahümme’hfazna fi esma ma ve ebsarina ve ezvacina.” Amin.
Ve 21 yaş...10 aylık evli 8 aylık hamile 5 aylık ayrılık mı? ne hız aman allahım...
Buyuk ihtimal dugunde tanismislardir10 aylık evli 8 aylık hamile 5 aylık ayrılık mı? ne hız aman allahım...
8 aylık hamile doğdu doğacak nesini aldırsın .Bence cocugu aldirin. Bu evliligi de bitirin. Zaten bitmis. Yavsak babakuzusu biriyle evlenmissiniz.
Sizi ailesi mi tanıştırdı yoksa kendiniz mi tanıştınız. Direk dinleyip bırakması garip geldi Allah yardımcınız olsunİnşallah canım bu duruma eşim ailesini tercih ettiği için geldik ailesini dinledi birakti
Böyle bir adamla barışın diye Allah’a yalvarmak size dua değil beddua olur ancak.5 aydır ne aradı ne sordu davada açmıyor her tartışmamız dan ailesinin haberi oluyordu babam ne derse onu yapicam dedi ve arayıp sormuyor bile
Bu kafalari Ben anlamiyorum, sanki dünyadaki tek erkek bu Adamlar, insan irkinin devami da bu adamlardan devam edecek soya bagli.Adam size kahpe demiş, bacımsın artık demiş, sizi dövmüş, bebeği istemiyordum demiş, 8 aydır 1 kez bile aramamış, olanı biteni herkese anlatan, ailesinin ağzının içine bakan biriymiş. Bu adamla yeniden barışmak için dua istiyorsunuz.
Dua eden arkadaşlar tövbe etmek istersiniz belki.TheDandelion seni gördüm seni etiketledim kuşum. Durum böyle.
Ailesi kız kardeesiSizi ailesi mi tanıştırdı yoksa kendiniz mi tanıştınız. Direk dinleyip bırakması garip geldi Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?