• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar evlenmeme bir yıl var fakat çeyizim içiin neler alayım...

okyanus_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
22
0
36
İstanbul
Kızlar dediğim gibi bir yıl var yemek takımı aldım günlük yemek takımıda aldım kahvaltı takımı aldım çatal bıçak takımı aldım daha neler alsam acaba...

eğer 2011 başındaysa nevresim takımlarına bakabilirsin,ütü bakabilirsin ütüde en fazla programları artıyor.

Arkadaşın söylediği gibi nevresim takımları, pikeler, havlular, masa örtüleri kısaca ev tekstil ürünlerinden başlayabiilirsin.

Benimde bır yıl var evlenmeme.
Bende Yemek Takımı, günlük Yemek Takımı, Çatal Kaşık Bıçak takımı, Nevresimler, Pike takımları, Tencere Takımı, yastık, yorgan, küçük ev aletleri aldım.
Şimdi elektrik süpürgesi bakıyorum.

ceyiz kampanyalarından baslayabilirsiniz.. tencere,yemek takımları vs.. başlayınca gerisi geliyor zaten.

Tencere, tava, nevresim, havlu, bornoz tk, ev tekstili, vs. şeklinde devam edebilirsin.
Elektrikli ürünlerin garantisini kullanmaya başlayacağın zaman bayiiye gidip başlatabiliyorsun diye biliyorum. Ama alırken sormakta fayda var tabi her firma bunu yapmayabilir. Bana sorarsan elektrikliler için kenara para at, sonra al. Bakarsın 1 sene sonra bayiiye götürünce oradaki adam değişmiş olur garantiyi başlatmaz, sonra pişman olmak var.

Back
X