Kızlar evinize siz işteyken misaifr kabul edermisiniz?

tüm yorumları okumadım kaçırdımsa da özür ama siz yokken size nasıl gelebiliyor ?anahtar mı verdiniz?

hayır canım anahtar yok yeni glein evi görmek istemişler cmtsi çalışıyorum dedim sen git gelirsin dendi cmtsi sabah ben işe çıktım eşimde görümcemi alıp eve getirdi ama anahtarı kimseye vermedik

ya ben bu insanları anlamam,

kaynananda bir garipmiş evin sahibi yokken eve mi gidilirmiş.
madem ev görmeye gelecekler beklerler evin sahibi müsait olduğu bir zamanda eve gelinir.

birde sakın böyle alıştırma yarın bir gün kendi evinde yabancı muamelesi görürsün.

sakın...

ben yokken kaynanam bile benim evime gelemez daha neler..izin vermeyin lütfen böyle şeylere..tavrını sert koymak gerekiyor bazen.

ben yokken evime misafir gelmesini tabiki istemem.eşin anne benim hoşuma gitmiyor biz yokken kimseyi davet etme desin.çok saçma bir durum

malesef canım eşim destek olmuyor yaptıklarını mantıklı bulmasamda söyleyemem yanlış anlar bizi istemiyorlar derler dedi

O zaman eşin söyleyemiyorsa, uygun bir dille sen söyle Senin başın ağrımaz,üzülmezsin söylemediğin sürece bildiklerini okurlar.

hayır canım anahtar yok yeni glein evi görmek istemişler cmtsi çalışıyorum dedim sen git gelirsin dendi cmtsi sabah ben işe çıktım eşimde görümcemi alıp eve getirdi ama anahtarı kimseye vermedik

anladım canım..vermeyin zaten aman...hele böylesine

bence bir an önce rahatsız olduğunu belli et ya da söyle..alışkanlık haline getirmesin..anne ev hali bazen dağınık oluyo rahatsız oluyorum fln de

sakin sakin oturup izlemek 2 dk,bagırıp çagırmak 2dk,hepsini gırtlaklamak 2 dk,,kendi evimde misafir konumundan çıkıp ev hanımlıgına geçmek paha biçilemez :)))
arkadaşım annen evde bile olsa sakın ama sakın izin vermeeee aslaaaa sen evdeyken buyursun gelsin gelen

Ev sahibi evde yokken eve gelen misafire şaşarım vallahi.

Bir söz vardır ,

Ahmak misafir kendini ağırlar diye.

Evinde paran vardır altının vardır nasıl herkese kapıyı açmayın.Eşinizle konuşun annesiyle konuşssun.

:)) ay canım sorma misaifr gibi oturuken hepsi gözümün önünde bir tavayla vurmakla hayal edip durdum zaten :) birde gündüz hanfendiler geliyor eltimin teki laf etmiş arkamdan akşam için oturun demedi işte kocamda o akşam yoktu ben oturacaktım bakarmısın zihniyete gündüz bensiz yokken geliyorlar birde onalrı uğurlarken aaa neden gidiyrosunuz akşamada kalsana yemeğe dememi bekliyor püffffffffff

canım o gün tam bana ızdıraptı sinir krizleri geçirdim artık şüphelendim kaynanam bukadar istiyorsa kendisi çok ilginç fallar bakar kurşun döker korktum birşeymi yapmak isityor dedim sirkeli su ile heryeri silmiştim çekmecelerimi toparladım özel şeyelrimi dolaba kitlemiştim eşim bunu gördüğü halde birşey demedi beni desteklemedi şimdi lafını ediyorumda ses çıkartmıyor mesala eltimo gün onlara akşamada kal demedim diye dedikodumu etmiş eşim bile duymuş söyledi bana oldu dedim evime bensiz gelicekler birde akşam mı hizmet edicektim hanfendiye sus pus oturdu birşey diyemedi haklısın dedi....

Canım ya iş bence o görümcede bitiyor.
Baksana dedikodunu yapmış.

Annem bana demişti ki,

Yeni evlisin evine gelenlere dikkat et.
İsteyen olur istemeyen olur seni.Düşmanları olur.Kıskanırlar.Başka şehirden geldin seni sevmeyenler olr.Büyü yaparlar falan.
Onlar gittikten sonra heryeri kontrol et demişti.
Sen yinede iyice bak heryerine.

arkadaşım bende bu dertten müzdarip ım...ben işteyken eltim bizde 3-4 gün kaldı ki evi yarım saat mesafedeyken.
düşün ben işteyim elti dedinen insan evimde çocuklarıyla.maf ediyolardı evimi.yeni evliyim bide mobilyalarım gıcır gıcır
evim gıcır gıcır... iş dönüşü annemlere giderim oturmaya, bi bakarım eşim abisini yengesini almış evime götürüyor.düşünün ben
misafirlikteyim beni alıyolar evime gidiyoruz.görümcemin kızı gelir ben işteyken sabahtan akşama kadar boş evde ne halt yedigi belli değil
kızdığım zaman kızdı oluyorum..artık laf sokarak kızarak surat yaparak gelmiyorlar ben yokken.sadece k.valide kalıyor bazen ben yokken.
çok kızıyorum böyle işlere evlenmeden önce kesinlikle olmaz diyodum geldi buldu beni.
yanı sana fikrim açıkca konuş rahatsız olduğunu söle.başkada çare yokkk

kızlar geçen hafta bu konuyu açmıştım geldi çattı bu cmtsi misafirlerin gelmesine ama artık cidden sinir kat sayıalrımı arttırdılar. durum şu ki sevgili eltim kaynana modunda

1- cumartesi günü haftaya çalışmıcaksan misafirlerini çağır dicektim( kendisi kararverir nezaman çağırıp çağırmıcağımı, ben annem şehir dışından geldiğinde öyle bir niyetim olduğundan birşey demdim müsayit olduğum zaman hbr veririm size dedim, eee ne yemek yapıcaksın misaifrlerine ya ben ne diyorum bu ne diyor.........
2-pazar günü, çağırıcakmısın misafirlerini,dedim çalışma ihtimalım var belli değil ararım ben sizi,eltim dediki ee ozaman ilki gibi olur (yani ben işteyken gelicekler bana) bende kusura bakma o birkereydi öyle kabul edemem ,eeee ne yemek yapıcaksın ya sabır dedim mevlüt okutabiliriz ozaman tavuklu pilav olabilir dedim,çocuklara şuraya sofra açarsın büyüklere şuraya( ben hiç düşünemem hanfendi sağolsun onuda düşünmüş)
3-dün çarşamba akşamı,işten çıkmama yakın gene arar, cmtsi çağırcakmısın misafirleri dedim perşembe cuma belli olur çalışabilirim ondan hbr vermiyorum dedim,hee bence yarın ara herkez anca hazırlanır 3 gün önceden ne merasim ya( eltim karar verir nezaman arıcağıma)
4-10 dk sonra , tekrar eltim arar ben görümcemizle konuştum şimdi dedimki eee, siz cuma akşamı alın onu köyden hem de yemek yapar dedi, dedim annem geldi şehir dışından tek değilim,eltim dedikiherkezin şeyi farklı sonuçta bizim yemeklerimiz farklı ya( ben farklı bir bölgeye evlendim )ondan gelsin dedim,o an sinirden uzatmadım tamam bakarız dedim kapatım teli sinrile birşey söylememk için
5- teli kapattıktan 1 dk sonra derin nefes alıp aradım eltimi, dedim görümcem sırf 1 akşam önce bizim yemeklerimizi beğenmeyip kendi yemekelrinizi yapmak için gelcekse gelemsin hiç kimse gelemsin dedim, eltim ayyyyyyyyyy beni yanlış anladın ben öyle demek istemedim de o köyden geliyor cmtsi sabah zor olur gelmesi diye söyledim,kıfırıyor bizim yemekelrimiz farklı ya derken ne amaçla dediği ortada

eve gititm eşimede anlattım durumu çok sinirlendim dedim,ben kaırşmam ne yaparsan yap dedi kızlar dışardan bakınca eltim yardım etmeye çalışan bir insan gibi duruyor ama kaynana modunda sürekli yönetmeye çalışıyor sadece bu konuda değil hep böyle şimdi cmtsi misafirleri çağırmak istemiyorum herkez haddini bilsin,ama elbet gelicekler bu hafta çağırmasam sonraki haftalar deliricem ya karar vermedim yorumlarınız ihtiyacım var...

ağzınızı püsük mü yedi arkadaşım???
Eltinize sağol kibarlığın için ama kendi evime ne zaman misafir çağıracağıma da bırakın ben karar vereyim, insanları oyalıyor gibi görünüyor bu durum ben işlerimi ayarlayınca haber veririm lütfen bunu sorup durmayın sıkıştırılıyormuş gibi hissediyorum deyin çıkın....
yani böyle susup durdukça oooh yönlendiriyoruz istediğimiz gibi derler sürekli...

ben yokken bir defa kabul ettim misafir gelmesini ama bu hiç de doğru değil benim e vimi ve beni görmeye geliyorlar ve ben istersem istediğim zaman misafir etmeliyim aynı hatayı bir daha yapmaya niyetim yok deyin gitsin...

eltiniz sizin evin hanımı mı oluyor?
sanırım biraz açık olmanızda fayda var,
imadan anlamıyor ya da anlamıyor gibi yapıyorlar.
açıkca istemediğinizi söyleyin.
müsait değilim deyin,
çalışmayacaksanız da çalışacağım deyin.
ben evde yokken de kimseyi kabul edemem diye belirtin, tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…