Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar evime halı alacağım, bir el atın :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

HALLEYS

❤️❤️❤️
Pro Üye
29 Ocak 2015
6.818
127.164
Kızlar evime halı alacağım ama hangi marka alsak iyi olur.
Kolay süpürülsün, tüylenme falan yapmasın istiyorum.
Şu an evimde ki halılar çok berbat, üzeri tüylendi ve süpürmeyle falan da çıkmıyor.
Sizlerden bu konuda yardım istiyorum, hadi bir el atın :)

Tuğbacım ben royalden aldım 2 sene önce tüm evime gayet memnunum açık renk olmasına rağmen hiç zorlamadı beni ayrica çok yumuşak ve çok hafif

Gürbüz marka çok bilinmez ama en iyi halı dokusu diyebilirim.
Ben bilindik bi markanın mağazasında tavsiye üzerine katalogtan ısmarlamıştım.
Mağazaya gelince gidip baktım, çok beğenip almıştım.
7 yıldır filanda kullanıyorum banamısın demedi.
Bi araştır netten istersen.
En iyisini bulursun umarım canımın içi

Canım benim ben de evime yeni taşındığımda bütün halılarımı yenilemiştim mondiden almıştık Allah seni inandırsın sabah makineye tutuyordum akşam olmadan heryerde halı tüyü oluyordu baktım olmucak yıkamaya verdim tertemiz halıları ondan sonra tüylenme olmadı .
Mutfağa alırsan şönil al , ben banyolara şönil aldım yıkanması vs çok rahat yıpranma derdi de yok , mutfağıma da şönil alıcam hem ince hem de kir tutmuyor .
HALLEYS

Tugbacim senin oglanin alerjisi vardı galiba. Onceligin o olsun bence.

Ben de yeni taşindıgım icin halılarım hep yeni.
Yaşadigim yerde pek marka tercih etme şansım olmadı o yuzden Atlantik hali aldım. Kalitesi nasıldir bilmiyorum ama şimdilik ben memnunum. Çocuklar surekli birseyler döküyor haliyle. Kolay temizleniyor ve leke kalmıyor.

Paniğim çok çok sağ ol, Allah razı olsun :)
Netten baktım da gürbüz halıya, gercekten çok çok güzel. Çok beğendim. Fabrika satış mağazasına gidip bakmayı düşünüyoruz :)

Yatak odası ve oturma odası halılarım bellonadan tubişkom diğerleri Royal. 7 senedir 2 çocukla kullanıldığı düşünülürse bayagi iyi dayandilar diyebilirim yani memnunum ben kuzucum:-*
Hiloşummm, canım benim :) çok çok sağ ol, Allah razı olsun
Royal halıya netten baktım da gercekten güzel görünüyor, bir de yakından görürsem karar vereceğim inşallah

Ablacım çok çok sağ ol, dediğin şönil halıya bakacağım netten.
Bir de ablacım benim aldığım halılar da kendiliğinden tüylenme oldu, yani hani örgü kıyafetlerde tüylenme olur ya işte öyle oldu.
Çok berbat oldu ya, aldığıma alacağıma pişman oldum.
Oğlumun alerjisi var diye böyle kilim tarzı halı alalım dedik ama malesef hepsi çöp oldu.
Çok şükür alerjisi de yavas yavas yavas geçiyor, tamamen biterse güzel halı alalım dedik

Sağ olasın Koremm, Allah razı olsun.
Ben de diyorum bu kim adımı biliyor, sonra bir baktım koremmm gelmiş. Hoş geldin canım benim :)

Bu arada oğlumun alerjisi yavas yavas geçiyor, epey düzelme var. Biz de dedik tamamen geçince güzel halı alalım.
O yüzden şimdiden araştırma yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…