Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar evime halı alacağım, bir el atın :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Canım yatak odamin halıları Dinarsu oturma odasının saray Halı ikisindende çok memnunum ama Dinarsunun temizliği daha rahat tavsiye edebilirim.
Şöyle birsey var her marka da kalite seviyeleri vardır bunu gözden kaçırma.

Canım yatak odamin halıları Dinarsu oturma odasının saray Halı ikisindende çok memnunum ama Dinarsunun temizliği daha rahat tavsiye edebilirim.
Şöyle birsey var her marka da kalite seviyeleri vardır bunu gözden kaçırma.
Sağ olasın canım, çok çok teşekkür ederim.
Halı konusunda çok nasipsiz olduğum için, kullanan memnun kalanlardan yardım istedim.
Uyarın için teşekkür ederim, onu da göz önünde bulunduracağım inşallah

Paniğim çok çok sağ ol, Allah razı olsun :)
Netten baktım da gürbüz halıya, gercekten çok çok güzel. Çok beğendim. Fabrika satış mağazasına gidip bakmayı düşünüyoruz :)
Pişman olmazsın bence.Mağaza sahibi tanıdıktı, diğerlerinin adı var fakat malları beş para etmez, benim evimde hep gürbüz marka halı var demişti, gerçekten çok iyi..
Rica ederim makarnam ne demek, Allah hepimizden razı olsun :**

Pişman olmazsın bence.Mağaza sahibi tanıdıktı, diğerlerinin adı var fakat malları beş para etmez, benim evimde hep gürbüz marka halı var demişti, gerçekten çok iyi..
Amin paniğim amin.. :** Eşim de çok beğendi gürbüz halıyı, bakakaldık resmen :)
İyi ki yazdın paniğim, hele çocuk halıları çok hoşuma gitti :)

Paniğim seni bulmuşken bir şey daha sorayım :) bu haklı kolay temizleniyor değil mi, yani öyle pislik yapışıp kalmıyor üzerine değil mi?
Kusuruma bakma seni de böyle alıkoydum :)

Halilarim royal bakteritemiz
Ama cok Tüylenme yapıyor
5 sene oldu ben alali

Ama önümüzdeki sene degistirecegim canim
Ince ve yumuşak tüylenmeyen hali bende arıyorum:)

Kışın mecbur seriyorum soğuk oluyor diye ama yazlari kaldiriyorum..

Yardımcı olamadım kusura bakma:KK43:

Halilarim royal bakteritemiz
Ama cok Tüylenme yapıyor
5 sene oldu ben alali

Ama önümüzdeki sene degistirecegim canim
Ince ve yumuşak tüylenmeyen hali bende arıyorum:)

Kışın mecbur seriyorum soğuk oluyor diye ama yazlari kaldiriyorum..

Yardımcı olamadım kusura bakma:KK43:
Ayyy canım benim ne kusuru, şu yorumu yazman bile bana yeter :)

İnşallah sende, bende gönlümüze göre haklı buluruz :)

Canım benim oturma odam merinos,tüylenme yapmadı,fakat çocuk odası sanırım saraydı,o kadar tüy attı ki ben renklerin birbirini boyadığını sandım.Değiştirene kadar idare edeyim derken tüylenme bitti,şu an hiç bir sorun yok.Kardeşim geçen kış aldı,çok memnun,ona sorayım markasını,unuttum çünki:))

Biz de iki marka var kardesim biri Bunyan digeri Merinos. Biz Bunyan'dan memnunuz cok iyi temizleniyor acikcasi. Yormuyor insani. :))
Toz tutuyor mu, kolay leke çıkar mı kardeşim? :)

Bu arada yardımcı olduğun için çok sağ ol canım benim :*

Canım benim oturma odam merinos,tüylenme yapmadı,fakat çocuk odası sanırım saraydı,o kadar tüy attı ki ben renklerin birbirini boyadığını sandım.Değiştirene kadar idare edeyim derken tüylenme bitti,şu an hiç bir sorun yok.Kardeşim geçen kış aldı,çok memnun,ona sorayım markasını,unuttum çünki:))
Çok sağ ol canım benim :) ay canım ya sorarsan çok memnun olurum :)

X